Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Activ-Antikalk Flex-multispin 28 mm-3/4"

Activ-Antikalk Flex-Multispin 27-28mm. eller 3/4", er en kalkspalter bestående af 3 moduler med en samlet længde på 14 centimeter. Kalkspalteren passer til alle rør typer såve...
Varenummer:399868200
inkl. moms 713,00 DKK

Beskrivelse

Activ-Antikalk Flex-Multispin 27-28mm. eller 3/4", er en kalkspalter bestående af 3 moduler med en samlet længde på 14 centimeter. Kalkspalteren passer til alle rør typer såvel magnetiske som umagnetiske.
Activ-Antikalk Flex-Multispin skal monteres omkring vandrøret, så vidt muligt efter vandmåleren og inden røret fordeler sig. Kalkspalteren kræver kun 14 cm frit rør og påvirker ikke den eksisterende vandinstallation. Herved undgås produktionsstop ved selve monteringen, der i øvrigt ikke kræver faglige kvalifikationer.
I Danmark er vi så heldige at have vand af høj kvalitet, med et højt indhold af vigtige, og for mennesker, gavnlige mineraler som f.eks. kalk og magnesium. Desværre er kalken særdeles skadelig for vandrør, varmtvandsbeholdere, vandhaner, toiletter samt vaske- og opvaskemaskiner. Alle steder vandet passerer efterlades irriterende og ødelæggende kalkbelægninger. Opvaske- og vaskemaskiners levetid nedsættes og energiforbruget øges voldsomt i takt med, at kalken aflejres på varmelegemer m.m.
Igennem anvendelse af kendte principper som LORENTZ – FLOKULERINGS – MAGNETISERINGSEFFEKTEN påvirker Activ-antikalk Flex-Multispin vandets molekylestruktur. Denne magnetiske påvirkning af vandet ændrer ikke ved vandets naturlige sammensætning, men betyder at de mineralske stoffer mister evnen til at binde sig sammen og danne kalkbelægninger og derved forlænges levetiden af husholdningsmaskinerne.
Activ-Antikalk Flex-Multispin neutraliserer vandets kalkmolekyler og bevirker at kalken i form af kalciumkarbonat udskilles som løst slam med hæmmet hæfteevne. Kalken vil således ikke hæfte til rør, vandhaner, brusere, blandingsbatterier, cisterner, ventiler, varmelegemer etc. men derimod følge vandstrømmen og passere via afløbet.

Specifikationer

Brand Øvrige
Dimension "
Typenummer 901010
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os