Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Arbejdslamper

Den rigtige arbejdslampe giver dig et behageligt, skarpt og koncentreret lys. Derudover så skal arbejdslampen være solidt bygget, således at den kan holde til slag, fugt og stød. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af forskellige arbejdslamper til håndværkeren, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Se vores brede sortiment her på siden, og udvælg din favorit.

Hvis du er vant til at bruge en arbejdslampe til hverdag, så ved du også hvor stor forskel der kan være på de forskellige modeller – og hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige. Men hvordan gør man det? Det kan du blive klogere på, ved at læse vores gode råd til køb af arbejdslampe.

Gode råd til køb af arbejdslamper

Kategorien arbejdslamper dækker over flere forskellige ting, men du kan med fordel gøre dig nogle af de samme overvejelser, uanset om du er på udkig efter mobile arbejdslamper, håndholdte arbejdslamper, pandelamper eller lommelygter.

Det første du med fordel kan have i tankerne, er om din arbejdslampe skal være med LED-dioder eller halogenrør. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, og de har hver deres fordele. Som udgangspunkt så får du en meget lang levetid på din LED-arbejdslampe, og ikke mindst en meget energieffektiv arbejdslampe. Det kan spare dig for rigtigt meget i det lange løb, da en typisk LED-arbejdslampe har en levetid, der er væsentligt længere end en typisk halogen-arbejdslampe.

Derudover, så er en LED-arbejdslampe også mere robust. Hvor en halogen-arbejdslampe er mere modtagelig overfor slag og stød, så holder LED arbejdslampen til mere på byggepladsen. Det er derfor også værd at have med i overvejelserne, om din arbejdslampe skal kunne holde til hårde omgivelser.

Der hvor halogen arbejdslampen skinner igennem, er i forhold til lyskvalitet. Farvegengivelsen og farvetemperaturen på en halogenpære eller et halogenrør er nemlig typisk bedre end en LED-pære eller LED-diode, og det kan betyde meget, såfremt arbejdslampen skal bruges ofte. Hvor en LED-diode typisk afgiver et køligere lys, så afgiver en halogenrør et meget naturligt, varmt og behageligt lys.

Slutteligt så er det altid værd at overveje, om din arbejdslampe skal være med eller uden batteri. Typisk er det nemlig sådan, at du skal vælge mellem enten eller – og det afhænger naturligvis af, hvordan du normalvis bruger din arbejdslampe. Vælger du en arbejdslampe med batteri, så vil en fuld opladning typisk række til 3-5 timers brug. Den klare fordel ved en arbejdslampe med batteri er naturligvis, at den er meget mobil – men omvendt afgiver de typisk heller ikke nær så meget lys.

Køb din arbejdslampe af kendte producenter

Det er med arbejdslamper, som det er med alt andet; kvaliteten følger prisen. Og hvis du først har oplevet forskellen på de helt billige arbejdslamper kontra arbejdslamper fra kendte producenter som Elwis Royal, Elworks og Wexim – så går du aldrig tilbage.

Hos WATTOO.DK finder du kun arbejdslamper fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter. Du kan selvsagt finde helt billige arbejdslamper, men hvis du går op i det gode håndværk – så ved du også, at det ikke er værd at bruge penge på.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Diverse

Skriv til os