Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Uplight

Uplight gulvlamper er den perfekte måde til at opnå en rolig og behagelig lyseffekt i et rum. Det er anderledes end andre lyskilder, og det vil give et fantastisk præg i dit hjem.

Disse gulvlamper passer ind i de fleste rum, og de kan være med til at skabe en afslappende lyskilde, der ikke er så direkte som ved mange traditionelle lys. Ligeledes er de det perfekte supplement til andre lyskilder, så du tilsammen opnå en fantastisk effekt og stemning.

   

 • Detroit gulvlampe

  Detroit gulvlampe

  inkl. moms fra 1.107,00 DKK
 • Boston gulvlampe

  Boston gulvlampe

  inkl. moms fra 1.525,00 DKK
 • Gratis fragt
  Houston gulvlampe

  Houston gulvlampe

  Varenr: 105367

  inkl. moms 1.769,00 DKK

   

Et anderledes og mindre direkte lys

Hvis du allerede har en masse almindelige gulvlamper eller måske andre belysningskilder, så kan du sandsynligvis godt have brug for et andet lys, som ikke er så ”direkte”.

Direkte lys kan nemlig nemt ødelægge hyggen i et rum, hvilket ellers er en klar fordel. Med uplight gulvlamper får du derimod det direkte modsatte i form af et ”indirekte” lys, da lyset bliver kastet i direkte op i loftet, hvorved det danner et mere roligt og afslappet lys, som virkelig er med til at skabe hygge i ethvert rum.

Den bedste måde at tænke på en uplight gulvlampe er virkeligheden som et loftlyst, som bare vender op i stedet for ned, hvorved der skabes en super god effekt.

Det rette til din stue, arbejdsrum eller andre steder i hjemme

En uplight lampe er nem at finde brugbar i ethvert hjem og den kan endvidere fungere eminent i rigtig mange rum. Særligt i en stue kan den være med til at danne hygge omkring sofabordet eller måske spisebordet.

Herudover den særlig god i et hjørne, hvor du gerne vil være i stand til at læse uden at skulle blive blændet af et meget direkte lys, som ligeledes kan skabe en unødvendig mængde varme, der kan gøre det hele lidt ubehageligt.

Lækkert design og god kvalitet

Vi kan godt lide ideen at uplight lamper her hos Wattoo, og vi elsker ligeledes et lækkert design og en god kvalitet, hvorfor vi selvsagt er nødt til at mixe alle tre sammen.

Vi køber derfor kun uplight gulvlamper fra de mest populære og kendte producenter, som ikke blot kan levere et solidt og rolig lys – men også et virkelig lækkert design, som gør hele oplevelsen bedre for dig.

Med andre ord får du altså ikke bare et uplight lys, der virkelig kan skabe den rigtige stemning i dit hjem, men du får også et stærk og trendy design, så du også får det rette udtryk til dit hjem.

Det er værdi for pengene – og det er helt og aldeles til din fordel, når du skal shoppe nye gulvlamper!

Se alle produkter i kategorien Belysning - Gulvlamper

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os