Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lysekroner

En lysekrone er noget af det mest ikoniske inden for lofthængt belysning, og der findes næppe noget mere stilsikkert end en flot lysekrone. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af billige lysekroner i både klassisk og moderne stil. Mangler du en ikonisk loftlampe til boligen, så finder du her på siden et bredt udvalg af lysekroner fra anerkendte producenter som LampGustaf og Markslöjd.

   

 1. Rockelstad

  Smuk og meget eksklusiv krystallampe, veludført i krom og asfour-krystaller, som udgør den højeste kvalitet på markedet. Denne lampe er absolut i top, når der er tale om glans og klarhed.

  Varenr: 102445

  inkl. moms 8.470,00 DKK
 2. Gränsö 1

  Klassisk og elegant lysekrone med en enkelt E27 lyskilde omsluttet af forkromet metalring samt mange glansfulde maskinpolerede krystaller. Her får du meget for pengene!

  Varenr: 104889

  inkl. moms 1.346,00 DKK
 3. Gränsö 2

  Klassisk og elegant lysekrone med 2 stk. E14 lyskilder omsluttet af forkromet metalring samt mange glansfulde maskinpolerede krystaller. Her får du meget for pengene!

  Varenr: 104890

  inkl. moms 1.835,00 DKK
 4. Läckö lysekrone inkl. stearinlysholdere

  Majestætisk og detaljerig lysekrone med mange krystalrænker. Krystallerne er i kvaliteten brilliant. Stellet er antik i udseende, og som en ekstra detalje i designet, bærer lysekronen også stearinlysholdere. Designet findes i 5 forskellige størrelser fra 38 til 92 cm i diameter. Størrelserne bruger hhv. 3, 6, 7, 9 og 15 lyskilder á 40W, foruden hhv. 4, 5, 6, 8 og 13 stearinlys. Loftkrog og 1,5 meter ledning.

  inkl. moms fra 4.401,00 DKK
 5. Krageholm lysekrone inkl. stearinlysholdere

  Elegant og detaljerig lysekrone med mange krystalrænker i kvaliteten MC. Stellet findes i hhv. krom og antik, og som en ekstra detalje i designet, bærer lysekronen hhv. 5 og 6 stearinlysholdere. Bruger hhv. 3 og 4 lyskilder á 40W, foruden stearinlys. Til loftkrog. Findes også som væglampe.

  inkl. moms fra 3.873,00 DKK
 6. Kronovall krystallysekrone inkl. stearinlysholdere

  Elegant og stilfuld lysekrone med flotte krystaldetaljer i kvaliteten brilliant. Stellet er i antik, og som en ekstra detalje i designet, bærer lysekronen hhv. 6, 8 og 12 stearinlysholdere. Findes i hhv. 45, 54 og 64 cm i diameter, og bruger hhv. 3, 5 og 6 lyskilder á 40W. Til loftkrog.

  inkl. moms fra 6.645,00 DKK
 7. Providence lysekrone

  Antik og charmerende lysekrone med fem champagnefarvede og plisserede tekstilskærme (organza) og stel i antik metal. Lampen er dekoreret med små krystaldråber.

  Varenr: 102864

  inkl. moms 2.405,00 DKK
 8. Gratis fragt
  GRÄNSÖ lysekrone 3 lys, krom/MC
  inkl. moms 2.007,00 DKK
 9. Ryholm lysekrone inkl. stearinlysholdere

  Elegant og detaljerig lysekrone med krystalrænker og dråber i kvaliteten MC. En finurlig detalje er de 5 stearinlysholdere, som er med til at gøre denne krystallampe ekstra interessant. Stellet findes i hhv. antik, krom, sort og (antik) hvid.

  inkl. moms fra 3.061,00 DKK
 10. Marielund lysekrone med krystaller

  Elegante og charmerende lysekroner med 3 lyskilder samt holdere til levende lys, og med stel i hhv. antik og krom.

  inkl. moms fra 1.724,00 DKK
 11. Trondheim 5

  Loftlampe/lysekrone fra Markslöjd i Trondheim serien. Findes også som gulv-, bord-, og væglampe.

  Varenr: 102411

  inkl. moms 1.261,00 DKK
 12. Isabelle 5

  Isabelle serien er lamper med antik-look. En kombination af flot oxideret/frosted glas og træ skaber den helt rette stemning. Isabelle lamperne har mange flotte detaljer.

  Varenr: 104677

  inkl. moms 1.201,00 DKK
 13. Hanaskog lysekrone

  Traditionel og elegant lysekrone med krystaller i kvaliteten MC. Stellet er mønstret og med profileringer. Guldfarvet stel. Bruger 1 lyskilde á 60W. Findes også som plafondlignende model. Loftkrog.

  Varenr: 100485

  inkl. moms 1.780,00 DKK
 14. Björksund lysekrone inkl. stearinlysholdere

  Detaljerig og romantisk lysekrone med frosted glas og krystalrænke. Krystallerne er i kvaliteten MC. Stellet er i krom, og som en ekstra detalje i designet, bærer lysekronen også 4 stearinlysholdere. Bruger 3 lyskilder á 40W, foruden stearinlys. Loftkrog.

  Varenr: 105051

  inkl. moms 1.408,00 DKK
 15. Gyllebo lysekrone med krystaller

  Klassisk og enkel lysekrone med lange flotte krystalrænker i kvaliteten brilliant. Stellet er i antik, og lysekronen bruger 7 lyskilder á 40W. Loftkrog.

  Varenr: 100624

  inkl. moms 9.139,00 DKK
 16. Gullbringa lysekrone med krystaller - krom

  Sød og detaljerig lysekrone med krystalrænker og -dråber i kvaliteten MC. Stellet er i krom.

  Varenr: 102444

  inkl. moms 2.169,00 DKK
 17. Borgeby lysekrone - guld

  Stilfuld og skinnende lysekrone med krystaldråber i kvaliteten MC, og små yndige lampeskærme i beige tekstil. Stellet er med 24K guldbelægning. Findes som væglampe.

  Varenr: 102874

  inkl. moms 4.150,00 DKK
 18. Grensholm lysekrone - krom

  Stilfuld og skinnende lysekrone med krystaldråber i kvaliteten MC, og små yndige lampeskærme i grå tekstil. Stellet er i krom. Findes også som væglampe.

  Varenr: 102442

  inkl. moms 4.226,00 DKK
 19. Lindholmen lysekrone - 40 cm

  Bastant og stilfuld lysekrone i krom med utallige krystalrænker og -dråber i kvaliteten MC. Findes i 2 størrelser, hhv. 25 og 40 cm i diameter.

  Varenr: 102873

  inkl. moms 5.911,00 DKK
 20. Sparreholm lysekrone - krom

  Moderne og detaljeret lysekrone i klar glas og krom med krystalrænker og -dråber i kvaliteten Brilliant. Bruger 5 lyskilder á 40W.

  Varenr: 104399

  inkl. moms 3.983,00 DKK
 21. Gratis fragt
  LAMBOHOV lysekrone 16 lys, krom/Brilliant
  inkl. moms 16.938,00 DKK
 22. Gratis fragt
  ANDRIA lysekrone 5 lys, krom

  ANDRIA lysekrone 5 lys, krom

  Varenr: 105260

  inkl. moms 963,00 DKK
 23. Trolleholm krystallysekrone inkl. stearinlysholdere

  Elegant og relativ enkel krystallysekrone med krystaldetaljer i kvaliteten MC. Stellet findes i hhv. krom og antik, og som en ekstra detalje i designet, bærer lysekronen 5 stearinlysholdere. Bruger 3 lyskilder á 40W, foruden stearinlys. Til loftkrog.

  inkl. moms fra 3.152,00 DKK

   

De fleste af os kender til de ikoniske lysekroner, da de sætter en helt særlig stemning i boligen – og fordi de typisk er forbundet med luksuriøs og klassisk indretning. Modsat andre typer loftlamper som eksempelvis pendel lamper og plafond lamper, så er lysekroner knap så udbredte i danske hjem, da typisk koster en del mere; og fordi mange ikke har fået øjnene op for de mange muligheder en lysekroner tilbyder. Hos WATTOO.DK tror vi dog på at kvalitet ikke behøver koste en formue, og derfor kan du altid finde et billigt udvalg af moderne lysekroner, når du handler med os.

Ikoniske lysekroner i Skandinavisk design

Skandinavien har længe været kendt for godt design, og det gør sig i høj grad også gældende i forbindelse med indendørs belysning. Dansk, svenske og norske producenter af loftlamper har længe være synonym med innovativ og stilrent design, hvilket gør Skandinaviske belysning meget eftertragtet verden over. Her på siden er vi også store tilhængere af det nordiske design, og derfor finder du blandt andet et stort udvalg af belysning fra nordiske designere og producenter.

Et par af de producenter er LampGustaf og Markslöjd, der er meget kendte for deres bidrag til design og innovation af belysning. Men LampGustaf og Markslöjd skal ikke kun forbindes med mere almindelig belysning som pendel lamper eller gulvlamper; de tilbyder også et moderne udvalg af lysekroner. Endvidere er belysningen fra førnævnte producenter lig med god kvalitet – og ikke mindst lave priser. Kombinationen af godt design, høj kvalitet og lave priser gør belysningen fra LampGustaf og Markslöjd til et sikkert valg.

Typisk er det svært at finde et bredt udvalg af lysekroner, da mange forhandlere tilbyder billige lysekroner, der mere eller mindre ligner hinanden. Sådan er det dog ikke WATTOO.DK, da vi tilbyder lysekroner i både klassisk og moderne design. Det betyder endvidere, at du også finder lysekroner i mange forskellige farver, når du handler med os. Se eksempelvis vores flotte udvalg af lysekroner i guld, hvis eller krom. Uanset hvilken stil du er tilhænger af – og hvilken farve der passer ind i boligen – så finder du en model der kan efterkomme dine ønsker, når du handler med os.

Mangler du ny loftbelysning til din bolig, så kan vi hjælpe dig sikkert videre. Hos WATTOO.DK er nøgleordene altid kvalitet og lave priser – og godt design er i højsædet. Det er særligt vigtigt, når vi udvælger vores lysekroner, da det er belysning som er kendetegnet ved ikonisk design. Tag et kig på vores udvalg, og find netop din favorit til den bedste pris. Vær også opmærk som på, at de fleste billige lysekroner giver dig mulighed for selv at vælge lyskilde; eksempelvis LED-pærer frem for halogenpærer eller vice versa.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Loftlamper

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os