Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lysekroner

En lysekrone er noget af det mest ikoniske inden for lofthængt belysning, og der findes næppe noget mere stilsikkert end en flot lysekrone. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af billige lysekroner i både klassisk og moderne stil. Mangler du en ikonisk loftlampe til boligen, så finder du her på siden et bredt udvalg af lysekroner fra anerkendte producenter som LampGustaf og Markslöjd.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

De fleste af os kender til de ikoniske lysekroner, da de sætter en helt særlig stemning i boligen – og fordi de typisk er forbundet med luksuriøs og klassisk indretning. Modsat andre typer loftlamper som eksempelvis pendel lamper og plafond lamper, så er lysekroner knap så udbredte i danske hjem, da typisk koster en del mere; og fordi mange ikke har fået øjnene op for de mange muligheder en lysekroner tilbyder. Hos WATTOO.DK tror vi dog på at kvalitet ikke behøver koste en formue, og derfor kan du altid finde et billigt udvalg af moderne lysekroner, når du handler med os.

Ikoniske lysekroner i Skandinavisk design

Skandinavien har længe været kendt for godt design, og det gør sig i høj grad også gældende i forbindelse med indendørs belysning. Dansk, svenske og norske producenter af loftlamper har længe være synonym med innovativ og stilrent design, hvilket gør Skandinaviske belysning meget eftertragtet verden over. Her på siden er vi også store tilhængere af det nordiske design, og derfor finder du blandt andet et stort udvalg af belysning fra nordiske designere og producenter.

Et par af de producenter er LampGustaf og Markslöjd, der er meget kendte for deres bidrag til design og innovation af belysning. Men LampGustaf og Markslöjd skal ikke kun forbindes med mere almindelig belysning som pendel lamper eller gulvlamper; de tilbyder også et moderne udvalg af lysekroner. Endvidere er belysningen fra førnævnte producenter lig med god kvalitet – og ikke mindst lave priser. Kombinationen af godt design, høj kvalitet og lave priser gør belysningen fra LampGustaf og Markslöjd til et sikkert valg.

Typisk er det svært at finde et bredt udvalg af lysekroner, da mange forhandlere tilbyder billige lysekroner, der mere eller mindre ligner hinanden. Sådan er det dog ikke WATTOO.DK, da vi tilbyder lysekroner i både klassisk og moderne design. Det betyder endvidere, at du også finder lysekroner i mange forskellige farver, når du handler med os. Se eksempelvis vores flotte udvalg af lysekroner i guld, hvis eller krom. Uanset hvilken stil du er tilhænger af – og hvilken farve der passer ind i boligen – så finder du en model der kan efterkomme dine ønsker, når du handler med os.

Mangler du ny loftbelysning til din bolig, så kan vi hjælpe dig sikkert videre. Hos WATTOO.DK er nøgleordene altid kvalitet og lave priser – og godt design er i højsædet. Det er særligt vigtigt, når vi udvælger vores lysekroner, da det er belysning som er kendetegnet ved ikonisk design. Tag et kig på vores udvalg, og find netop din favorit til den bedste pris. Vær også opmærk som på, at de fleste billige lysekroner giver dig mulighed for selv at vælge lyskilde; eksempelvis LED-pærer frem for halogenpærer eller vice versa.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Loftlamper

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os