Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Spotlights

Spotslights er billige loftlamper, der giver dig rig mulighed for at fordele belysningen i hele lokalet. Søger du efter moderne og elegante spotlights til din bolig eller virksomhed, så kan du her på siden finde et bredt og stilsikkert udvalg. Hos WATTOO.DK er kvalitet og lave priser altid i fokus. Se eksempelvis vores flotte spotlights fra anerkendte producenter som Lamp Gustaf, Markslöjd og Nordlux, der forener nordisk design og tidstypiske materialer.

   

  1. Explore loft- & vægskinne med spot, 3 x GU10 maks. 7W (LED-pære medfølger) – Nordlux

    Smart spotsystem med 3 spots - fås i flere versioner med forskellige farver.

    inkl. moms fra 382,00 DKK
  2. Aslak loft- & vægskinne med spot, 2 x GU10 maks. 35W – Nordlux

    Lyskilde medfølger ikke.

    inkl. moms fra 330,00 DKK

   

Udvalget af indendørs loftlamper er efterhånden meget stort, og typisk fremhæves særligt pendel lamper som et stilsikker og moderne valg. Og det er ikke uden grund, for vi har i Danmark haft stor tradition for flotte pendel lamper – særligt i form af producenter som eksempelvis Louis Poulsen. Men, der findes naturligvis også mange andre alternativer til de klassiske pendel lamper; blandt andet de praktiske og billige spotlights, som du finder her på siden. Spotlights fås i mange forskellige farver, er nemme at montere og har den fordel, at du hurtigt kan få fordel belysningen i lokalet, ved at justere på de forskellige spots.

Billige spotlights fra kendte producenter

Hos WATTOO.DK finder du altid billige spotlights, da har vi en filosofi om, at godt design ikke behøver være dyrt. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at du ikke finder de nyeste og bedste produkter på markedet – for vi tilbyder spotlights fra nogle af de mest anerkendte producenter. Vi gør blot vores ypperste for at skære så meget som muligt ned på priserne, så du får muligheden for at købe moderne spotlights til en lav pris.

Blandt vores mest fremtrædende producenter af spotlights finder vi svenske Markslöjd, der er blandt de førende producenter af både indendørs og udendørs belysning. Markslöjd er en af de virksomheder, der sætter standarden for godt lampedesign – og ydermere bidrager til innovation og nytænkning. Se eksempelvis deres Lammhult loftskinne, der eksperimenterer med forskellige former og mønstre.

Spotlights er alsidig belysning til boligen

Det er ikke nogen hemmelighed, at den bedste belysning af dit rum opnås, ved at variere forskellige lamper, placeringer og lysretninger. Eksempelvis vil en kombination af loftlamper, bordlamper og gulvlamper typisk bidrage til et godt indeklima, hvor belysningen er jævn og behaglig. Men det er ikke altid at det er ønskeligt med mange lamper i lokalet – og her er særligt spotlights ideelle.

Den store fordel ved spotlights kontra andre typer lamper, er at spotlights kan belyse flere dele af dit rum på én gang. Det er nemt at justere lysretningen på de forskellige spots, hvilket mindsker behovet for andre typer lamper. De fleste bruger derfor også spotlights i rum eller lokaler, hvor det er svær at variere forskellige typer af belysning; som eksempelvis i gangen eller vindfanget. Her kan du hurtigt skabe en behagelig belysning med billige spotlights, der kan justeres.

Hos WATTOO.DK finder du ikke kun spotlights i hvid eller sort, men også mere tidstypiske farver som messing, krom og børstet stål. Det er med andre ord nemt at tilpasse din belysning til boligen, således at dine loftlamper matcher din indretning og personlige smag.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Loftlamper

Skriv til os