Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Til badeværelset

Belysningen på badeværelset skal være god, da det typisk er et af de mest brugte rum i boligen eller virksomheden. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af billige armaturer til lysstofrør, der er særligt lavet til montering på badeværelset, så du hurtigt og nemt kan få installeret god og tilstrækkelig belysning. Er du på jagt efter lysstofrør og armaturer til badeværelset, så finder du vores udvalg her på siden. Se blandt andet de mange moderne modeller fra Glamox, Nordlux og SG Armaturen.

   

 1. Plafond Calando 10W LED 3000K børstet stål IP44

  Flot rundt loft armatur i børstet stål, som er ideelt til gang, brøggers, indgangs område, badeværelse, toilet eller lignende. Armaturet kan sidde helt plant på både loft og væg...

  Varenr: 6242975146

  inkl. moms 1.027,00 DKK
 2. Plafond Calando 10W LED 3000K hvid IP44

  Flot rundt loft armatur i mat hvid, som er ideelt til gang, brøggers, indgangs område, badeværelse, toilet eller lignende. Armaturet kan sidde helt plant på både loft og væg, o...

  Varenr: 6242115142

  inkl. moms 813,00 DKK

   

Den rigtige belysning på badeværelset er utroligt vigtig i den moderne bolig og virksomhed – for selvom du måske ikke tænker over det, så er badeværelset typisk et af de mest brugte rum. Endvidere har tilstrækkelig belysning indflydelse på hvordan vi opfatter forskellige rum; og ikke mindst hvordan vi oplever indeklimaet i lokalet. Sagt på en anden måde, er det altså en rigtigt god investering, at købe nye og moderne armaturer til lysstofrør, der passer ind i det moderne badeværelse. Der findes naturligvis andre måder at lyse badeværelset op på – som eksempelvis spot til vådrum – men billige lysstofrør og tilhørende armaturer er typisk meget nemme at montere og ikke mindst billige.

Køb billige lamper til badeværelset

Hos WATTOO.DK har vi igennem mange år været blandt de foretrukne forhandlere af el artikler og belysning på nettet. Og det er der en grund til, for vi har altid søgt efter at tilbyde høj kvalitet til en lav pris. Når du handler dine lysrørsarmaturer hos os, så får du ikke blot armaturer til badeværelset fra de bedste producenter på markedet – du får det også billigt! Vi stræber nemlig altid efter at skære dyre mellemled væk, så du kan spare endnu mere på din belysning.

Det vigtigste at forholde sig til, når der skal købes armaturer til lysstofrør, som kan bruges på badeværelset – er hvorvidt armaturet er beregnet til at blive udsat for fugt og vand. Derfor kan du med fordel kigge på armaturets IP-klasse, der specificerer hvorvidt det kan bruges i vådrum eller ej. En god tommelfingerregel er at gå efter en IP-klasse på IP44 eller der over, da armaturet således er beregnet til at blive udsat for eksempelvis fugt og vand. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis kun armaturer til badeværelset, der er beregnet til formålet. De modeller du finder her på siden er således klar til at blive monteret i badeværelset, og levere et flot samt behageligt lys.

Men derudover er der naturligvis også andre ting, der kan spille ind i forhold til om lysrørsarmaturet er det rigtige for dig eller ej. Herunder særligt hvor mange watt armaturet er beregnet til. Typisk vil det være sådan, at et højere antal watt også afgiver mere lys – og således er beregnet til større badeværelser. Hos WATTOO.DK er du dog godt dækket ind, da vi forhandler lysarmaturer til badeværelset fra 13 og helt op til 2x28 watt. Sagt på en anden måde, så kan du finde billige lysarmaturer her på siden, der passer ind i selv store og åbne badeværelser i eksempelvis virksomheden eller lagerbygningen.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Loftlamper

Skriv til os