Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Badeværelse

Et lysrørsarmatur kan bruges i mange forskellige rum, da det afgiver et behageligt og energivenligt lys. Særligt er det derfor også anvendeligt i badeværelset, som typisk er et af de dine mest brugte rum. Er du på udkig efter moderne lysrørsarmaturer til dine badeværelser, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig godt på vej. Her på siden finder du nemlig mange flotte modeller fra anerkendte producenter som Glamox, Nordlux og SG Armaturen.

   

 1. Chamber LED underskabsarmatur – Nordlux

  Chamber LED underskabsarmatur – Nordlux

  Armatur med indbygget LED. Findes i to længder. Flere armaturer kan bygges sammen med hinanden, med de medfølgende samlestykker.

  inkl. moms fra 159,00 DKK
 2. Boxline underskabsarmatur, 1 x T5 lysstofrør maks. 13W (lysstofrør medfølger), hvid – Nordlux
  inkl. moms fra 275,00 DKK
 3. Prelude med 230V stikkontakt

  Prelude med 230V stikkontakt

  Et enkelt og funktionelt lysrørsarmatur med indbygget stikkontakt. Perfekt til badeværelset. Findes i flere udgaver med enten flimmerfri elektronisk forkobling (14W og 24W) eller konventionel forkobling (15W og 18W) i farverne hvid og børstet stål.

  inkl. moms fra 545,00 DKK
 4. TILBUD
  Cabinet underskabsarmatur, indbygget LED – Nordlux

  Cabinet underskabsarmatur, indbygget LED – Nordlux

  Underskabsarmatur med indbygget LED-lyskilder. Giver et flot lys. Benyttes ofte under køkkenskabe til belysning af bordpladen. Flere Cabinet armaturer kan bygges sammen med hinanden vha. medfølgende samlestykker (kort og lang). Findes i to længder.

  inkl. moms fra 502,00 DKK
 5. Prelude 15W med konventionel forkobling (F) - hvid

  Prelude 15W med konventionel forkobling (F) - hvid

  Et enkelt og funktionelt lysrørsarmatur som er velegnet over spejlet i badeværelset. Denne version er med konventionel forkobling (F) og er beregnet til et T8 lysstofrør på 15W.

  Varenr: 5446704004

  inkl. moms fra 506,00 DKK
 6. Prelude akryl skærm

  Prelude akryl skærm

  Reservedel til Prelude lamperne. Skærmen vælges ud fra watt angivelsen på Prelude armaturet.

  inkl. moms fra 138,00 DKK

   

Tilstrækkelig og behagelig belysning er vigtigt i alle boligens eller virksomhedens rum, da hjælper på det gode indeklima – og ikke mindst fordi, det hjælper til at gøre vores opfattelse af rummet endnu bedre. I den forbindelse findes der naturligvis mange forskellige typer belysning, herunder gulvlamper, væglamper og loftlamper – men særligt lysrørsarmaturer med tilhørende lysstofrør er til badeværelset ofte et godt valg. Lysrørsarmaturer til vådrum er nemlig typisk meget nemme at montere, og så er de ikke mindst billige. Her på siden har vi altid et stort og moderne udvalg af lysrørsarmaturer til badeværelset, der sikrer dig behagelig og moderne belysning. Vil du gerne sikkert videre med belysningen på badeværelset, så kan vi altså hjælpe dig hurtigt, effektivt og billigt videre.
Køb moderne lysrørsarmaturer til badeværelset på nettet

Hos WATTOO.DK er vi specialister i billig belysning, og vi har hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af lamper på nettet. Og det er der naturligvis nogle grunde til, eksempelvis at du hos os kun finder belysning fra de bedste producenter på markedet. Det giver dig den bedste kvalitet fra din belysning, og er din garanti for, at du kommer hjem med det et produkt, der har lang levetid. Men derudover, så søger vi også hele tiden at presse priserne i bund på vores store udvalg, så du kan spare endnu mere. Det kalder vi en god handel.

Eftersom der findes lysrørsarmaturer til mange formål – herunder lysrørsarmaturer til kontor og udendørs lysrørsarmaturer – så kan det måske være lidt svært at finde ud af, hvordan armaturer til badeværelset sig adskiller sig fra de andre. Men typisk vil det være sådan, at lysrørsarmaturerne til badeværelset kommer med en særlig IP-klasse, der gør armaturet modstandsdygtigt over for særligt vand. Lysrørsarmaturets IP-klasse er nemlig en international certificering for elektronik, der er bestemmende for hvor elektronikken må placeres i forhold til vådområder. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af lysrørsarmaturer til badeværelset, der har den nødvendige IP-klasse.

Men ud over IP-klassen, så er der naturligvis også andre ting, du skal tage hensyn til, så snart der skal vælges belysning til badeværelset. Et godt eksempel er hvor mange watt dit armatur skal være på, da det typisk har betydning for kraftig belysningen er. Her på siden har vi lysrørsarmaturer i alt fra 13 til 2x28 watt, så der er rig mulighed for at finde energivenlig belysning til selv større badeværelser i eksempelvis virksomheden eller på lageret. Ligesom der er rig mulighed for at finde billige lysrørsarmaturer til de små gæstevadeværelser i boligen. Sagt på en anden måde, hos WATTOO.DK har vi alt hvad du skal bruge, når der skal monteres billige lysrørsarmaturer på badeværelset.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lysarmaturer

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os