Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Energisparepærer

Der er mange penge at spare, ved at benytte sparepærer frem for traditionelle glødepærer – og det kan du udnytte. Her på siden har vi nemlig samlet vores moderne udvalg af miljøvenlige energisparepærer, der giver et flot og behageligt lys. Energisparepærerne kommer i mange udgaver – se eksempelvis de flotte globepærer eller de traditionelle standard pærer. Er du på udkig efter LED-pærer skal du kigge her.

Kært barn har som bekendt mange navne, og det samme gør sig i høj grad gældende for energisparepærerne også. Du kender dem måske som elsparepærer, lavenergipærer, A-pærer eller bare energisparepærer. Under alle omstændigheder, så er der tale om den samme type pære; nemlig de energi- og miljøvenlige pærer til dine gulvlamper, loftslamper eller væglamper. En af de helt store fordele ved energisparepærer er naturligvis, at de ikke bruger nær så meget strøm som almindelige glødepærer. Faktisk bruger de typisk kun en fjerdedel af den strøm, som en gennemsnitlig glødepære bruger. Der er med andre ord mange penge at spare, ved at skifte de eksisterende glødepærer ud med nye og billige energisparepærer. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort og moderne udvalg af elsparepærer fra kendte producenter som Nordlux, Osram og Philips.

Køb dine billige elsparepærer på nettet

Ikke nok med at der typisk er penge at spare ved at skifte glødepærerne ud med energivenlige elsparepærer – så er der yderligere penge at spare, ved at købe dine pærer på nettet. Hos WATTOO.DK sætter vi nemlig en ære i at kunne tilbyde de bedste produkter til lave priser, hvorfor du altid finder billige pærer her på siden. Vi søger hele tiden at skære ned på alle omkostningerne forbundet med vores kvalitetssikrede udvalg, så du kan spare endnu mere på dine pærer, din belysning eller dine VVS artikler.

Før i tiden havde energisparepærerne et ry for at afgive et koldt og kunstigt lys, der ikke faldt i ret manges smag. Det var lidt det kompromis man måtte indgå, for at få de økonomiske og miljøvenlige fordele forbundet med sparepærerne. Men sådan er det bestemt ikke længere, for de nye og moderne elsparepærer afgiver et behageligt og varmt lys – bestemt på niveau med det lys, som du kender fra traditionelle glødepærer eller halogenpærer. De har dog den fordel, at de bruger væsentligt mindre strøm og holder i længere tid. Som udgangspunkt er besparelsen faktisk så stor, at du i mange tilfælde vil kunne spare 75 kroner om året per glødepære du udskifter med en energisparepære.

Det er altid en god ide at gå efter kvalitetsbevidste producenter, når der skal investeres i nye lyskilder – det er nemlig din garanti for, at du får nogle pærer, der ikke blot holder længe, men som også afgiver et varmt og behageligt lys. Det er ligeledes derfor, at vi hos WATTOO.DK kun forhandler de bedste producenter på markedet. Vi kunne nemlig aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten af vores udvalg, da vi ved, at du heller aldrig ville gå på kompromis med belysningen i din bolig, sommerhus eller virksomhed. Se det store udvalg her på siden, og find hurtigt de billige sparepærer, som passer perfekt ind i dit hjem.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lyskilder (Pærer)

Skriv til os