Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Energisparepærer

Der er mange penge at spare, ved at benytte sparepærer frem for traditionelle glødepærer – og det kan du udnytte. Her på siden har vi nemlig samlet vores moderne udvalg af miljøvenlige energisparepærer, der giver et flot og behageligt lys. Energisparepærerne kommer i mange udgaver – se eksempelvis de flotte globepærer eller de traditionelle standard pærer. Er du på udkig efter LED-pærer skal du kigge her.

Kært barn har som bekendt mange navne, og det samme gør sig i høj grad gældende for energisparepærerne også. Du kender dem måske som elsparepærer, lavenergipærer, A-pærer eller bare energisparepærer. Under alle omstændigheder, så er der tale om den samme type pære; nemlig de energi- og miljøvenlige pærer til dine gulvlamper, loftslamper eller væglamper. En af de helt store fordele ved energisparepærer er naturligvis, at de ikke bruger nær så meget strøm som almindelige glødepærer. Faktisk bruger de typisk kun en fjerdedel af den strøm, som en gennemsnitlig glødepære bruger. Der er med andre ord mange penge at spare, ved at skifte de eksisterende glødepærer ud med nye og billige energisparepærer. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort og moderne udvalg af elsparepærer fra kendte producenter som Nordlux, Osram og Philips.

Køb dine billige elsparepærer på nettet

Ikke nok med at der typisk er penge at spare ved at skifte glødepærerne ud med energivenlige elsparepærer – så er der yderligere penge at spare, ved at købe dine pærer på nettet. Hos WATTOO.DK sætter vi nemlig en ære i at kunne tilbyde de bedste produkter til lave priser, hvorfor du altid finder billige pærer her på siden. Vi søger hele tiden at skære ned på alle omkostningerne forbundet med vores kvalitetssikrede udvalg, så du kan spare endnu mere på dine pærer, din belysning eller dine VVS artikler.

Før i tiden havde energisparepærerne et ry for at afgive et koldt og kunstigt lys, der ikke faldt i ret manges smag. Det var lidt det kompromis man måtte indgå, for at få de økonomiske og miljøvenlige fordele forbundet med sparepærerne. Men sådan er det bestemt ikke længere, for de nye og moderne elsparepærer afgiver et behageligt og varmt lys – bestemt på niveau med det lys, som du kender fra traditionelle glødepærer eller halogenpærer. De har dog den fordel, at de bruger væsentligt mindre strøm og holder i længere tid. Som udgangspunkt er besparelsen faktisk så stor, at du i mange tilfælde vil kunne spare 75 kroner om året per glødepære du udskifter med en energisparepære.

Det er altid en god ide at gå efter kvalitetsbevidste producenter, når der skal investeres i nye lyskilder – det er nemlig din garanti for, at du får nogle pærer, der ikke blot holder længe, men som også afgiver et varmt og behageligt lys. Det er ligeledes derfor, at vi hos WATTOO.DK kun forhandler de bedste producenter på markedet. Vi kunne nemlig aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten af vores udvalg, da vi ved, at du heller aldrig ville gå på kompromis med belysningen i din bolig, sommerhus eller virksomhed. Se det store udvalg her på siden, og find hurtigt de billige sparepærer, som passer perfekt ind i dit hjem.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lyskilder (Pærer)

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki