Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LED pærer

LED pærer er ikke blot energi- og miljøvenlige, de leverer også et varmt og behageligt lys. Endvidere kan du også finde mange forskellige dæmpbare LED pærer, der gør det endnu nemmere at skabe behagelig og hyggelig belysning. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af billige LED pærer fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter som Osram og Philips. Se eksempelvis vores LED pærer med GU10 sokkel.

Da LED pærerne først kom på markedet, var de knap så populære, da lyset virkede lidt kunstigt og koldt – og generelt knap så behageligt eller pænt, som lyset fra en ganske almindelig glødepære. Sådan er det dog slet ikke længere, og de moderne LED pærer kommer i dag med et væsentligt varmere lys, der til forveksling minder om lyset fra en glødepære. Til gengæld er LED pærerne billigere i drift end både glødepærer og halogenpærer; hvorfor de er blevet det foretrukne valg til både indendørs belysning og udendørs belysning. Du får med andre ord meget mere lys for pengene, ved at vælge en LED pære.

Køb billige LED pærer på nettet

Hos WATTOO.DK er nøgleordet altid kvalitet, for vi er ikke interesserede i andet end det bedste på markedet. Det er ligeledes derfor, at du kun finder moderne og kvalitetssikrede LED pærer, når du handler med os. Men vi har naturligvis også øje for prisen, der alt andet lige har stor indflydelse på, hvorvidt man vælger den ene lyskilde frem for den anden. Høj kvalitet er dog ikke altid ensbetydende med høje priser, for hos WATTOO.DK stræber vi altid efter at kunne tilbyde billige LED pærer – selvom kvaliteten er i top. Vi har skåret de dyre mellemled væk, og du kan således spare mange penge, ved at købe dine billige LED pærer på nettet.

En god ting at tage stilling til, når der skal købes LED pærer til gulvlampen, væglampen, loftlampen eller noget helt fjerde – er farvetemperaturen på pæren. Farvetemperaturen har nemlig stor betydning for hvordan vi opfatter pæren lys; og hvorvidt lyset fremstår koldere eller varmere. Pærens farvetemperatur angives i Kelvin, og jo højere Kelvin jo koldere og mere blåligt lys. Til sammenligning kan det siges, at en almindelig glødepære har en farvetemperatur på cirka 2800 Kelvin, så et godt udgangspunkt er således at gå efter en billig LED pære, der har en farvetemperatur i det leje. Lyset fra en glødepære er for de fleste meget behageligt og tilpas varmt, hvorfor det kan være en god ide at sigte efter netop den farvetemperatur.

Slutteligt er det også en god ide at gå efter LED pærer, der kommer med en god farvegengivelse. Farvegengivelsen angives som en Ra-værdi mellem 0 og 100, hvor 100 er den bedst mulige farvegengivelse. Her er en god tommelfingerregel at gå efter lyskilder, der kommer med en Ra-værdi på 80 eller derover. Det sikrer nemlig en flot og naturlig farvegengivelse. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis et stort udvalg af LED pærer, der kommer med en naturlig farvetemperatur – og ikke mindst en flot farvegengivelse, således at pæren leverer et hyggeligt og moderne lys i boligen.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lyskilder (Pærer)

Skriv til os