Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Projektør & facade

Er du på udkig efter en ny projektør eller facadespot? Så er du kommet til den rigtige side, for her finder du vores udvalg af LED projektører, halogen projektører og facadespots. De rigtige projektører kan gøre en stor forskel under byggearbejdet eller renovationsarbejdet, og derfor er det altid en god ide at investere i projektører fra kendte producenter som Elworks, Theben eller Wexim – det er nemlig din garanti for et holdbart produkt.

Det kan dog være noget af en opgave at vælge den helt rigtige projektør til arbejdspladsen eller garagen, da udvalget er stort. Vi vil dog gøre vores til, at du kommer godt videre, hvorfor du i det følgende afsnit kan finde gode råd til at vælge den helt rigtige projektør.

Sådan vælger du den rigtige projektør

De fleste af os har haft brug for en projektør før eller siden; og er du håndværker, så kan du sikkert ikke leve uden. Det er ligeledes derfor, at du bør være omhyggelig med dit valg af projektør – for den kommer sikkert til at følge dig de næste mange år.

En af de vigtigste ting i forhold til at købe en ny projektør, er om det skal være en LED-projektør eller en halogen-projektør. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge, hvorfor du bør afveje de to muligheder grundigt imod hinanden. Hvis du bruger din projektør meget i hverdagen, så er det altså anbefalelsesværdigt at ende ud med en model, der giver det bedste og mest behagelige lys.

Som udgangspunkt så er en LED-projektør en meget energivenlig projektør, på samme måde som en almindelig LED-pære er meget energivenlig kontra glødepærer og halogenpærer. Ligeledes har en LED-projektør en meget lang levetid på typisk 30-50.000 timer. En LED-projektør er således også et rigtigt godt valg i de fleste sammenhænge. Endvidere kan du finde LED-projektører, der er særligt lavet til byggepladsen; og som er modstandsdygtige overfor snavs, stød og slag.

Men der findes jo også halogen-projektører, og de har naturligvis også deres berettigelse. Der hvor en halogen-projektør oftest trumfer LED-projektøren, er i forhold til farvetemperaturen og farvegengivelsen. Det er nemlig oftest sådan, at halogen gengiver en varmere farve, der er mere behagelig. Det kan være en ret væsentlig faktor, såfremt du skal bruge din halogen-projektør i lange perioder ad gangen.

Er projektøren med eller uden sensor

Der hvor du også kan differentiere imellem de forskellige projektører du finder hos WATTOO.DK, er i forhold til om de kommer med en sensor eller ej. Der er nemlig visse tilfælde, hvor det er en stor fordel, at projektøren kommer med indbygget sensor – eksempelvis hvis den skal monteres ved din garage.

Typisk vil projektører med sensor skulle monteres på væggen, og herfra kan sensoren opfange eventuelle bevægelser med henblik på at tænde for projektøren. Det er ikke blot meget strømbesparende – det er også effektivt i forhold til at skræmme uvedkommende gæster væk fra dit private område. Har du et større areal, som du gerne vil lyse op om aftenen og natten, så er en projektør med sensor således et godt og effektivt valg.

Se alle produkter i kategorien Belysning

Skriv til os