Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Projektører

En projektør kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og er typisk en fast del af byggepladsen, renoveringsarbejdet og meget mere. Er du på udkig efter moderne og billige projektører fra de bedste producenter på markedet, så er du kommet til den helt rette side. Hos WATTTOO.DK finder du nemlig altid et stort og kvalitetssikret udvalg af moderne projektører, der giver dig masser af lys til en lav pris. Se blandt andet de mange produkter fra anerkendte producenter som Theben og Wexim.

   

 1. LED projektør, 10W, 800 lumen, hvid, IP65 – LEDVANCE Osram

  LED projektør, 10W, 800 lumen, hvid, IP65 – LEDVANCE Osram

  5 års garanti fra LEDVANCE Kompakt og lille LED-projektør på 800 lumen. Slagfast og robust armatur, der er vandtæt. Enkel installation og masser af lys! Velegnet til carporten, gårdspladsen mm. Kvalitetsprodukt fra LEDVANCE Osram.

  inkl. moms fra 199,00 DKK
 2. TILBUD
  LED projektør, 20W, 2000 lumen, IP65 – LEDVANCE Osram

  LED projektør, 20W, 2000 lumen, IP65 – LEDVANCE Osram

  5 års garanti fra LEDVANCE God all-round LED-projektør på hele 2000 lumen. Slagfast og robust armatur, der er vandtæt. Enkel installation og masser af lys! Velegnet til carporten, gårdspladsen, byggepladsen mm. Kvalitetsprodukt fra LEDVANCE Osram.

  inkl. moms fra 155,95 DKK
 3. LED projektør, 20W, sort, med sensor, IP65 – LEDVANCE Osram

  LED projektør, 20W, sort, med sensor, IP65 – LEDVANCE Osram

  5 års garanti fra LEDVANCE Smart LED-projektør med sensor. Slagfast og robust armatur, der er vandtæt. Justerbar sensor, der tænder automatisk for lyset. Enkel installation og masser af lys! Velegnet til carporten, gårdspladsen, byggepladsen mm.

  inkl. moms fra 299,00 DKK
 4. LED projektør, 50W, 5000 lumen, IP65 – LEDVANCE Osram

  LED projektør, 50W, 5000 lumen, IP65 – LEDVANCE Osram

  5 års garanti fra LEDVANCE Smart LED-projektør på hele 5000 lumen. Slagfast og robust armatur, der er vandtæt. Enkel installation og masser af lys! Velegnet til carporten, gårdspladsen, byggepladsen mm.

  inkl. moms fra 237,00 DKK
 5. LED projektør, 4000K, sort, IP65 – LEDVANCE Osram

  LED projektør, 4000K, sort, IP65 – LEDVANCE Osram

  5 års garanti fra LEDVANCE Kraftig LED-projektør op til 20000 lumen. Slagfast, robust og vandtæt armatur i aluminium. Enkel installation og masser af lys! Velegnet til carporten, gårdspladsen, byggepladsen mm.

  inkl. moms fra 2.073,00 DKK
 6. Projektør Ispot LED 20 W, 1200 lumen, 4000K Sort

  Projektør Ispot LED 20 W, 1200 lumen, 4000K Sort

  I-Spot LED projektør som udarter sig ved at være fremstillest i et smalt design. Derfor kan projekteren sidde meget diskret og giver stadig meget lys.

  inkl. moms fra 491,00 DKK
 7. Ispot-Industri LED

  Ispot-Industri LED

  Dette spot er fremstillet i en meget smal udgave som gør at produktet ikke kræver ret meget plads. Det giver samtidig en stor mængde lys og kan til såvel industri som til private. Vælg mellem forskellige watt.

  inkl. moms fra 746,00 DKK
 8. Hal-armatur LED, IP65, til haller, stalde, industri – LEDVANCE Osram

  Hal-armatur LED, IP65, til haller, stalde, industri – LEDVANCE Osram

  5 års garanti! Her får du et super godt High Bay armatur fra LEDVANCE Osram. Nem installation og masser af lys for pengene (højt lysudbytte). Velegnet til haller, erhverv, industri, indkøbscentre og andre steder, hvor der skal bruges kraftig belysning højt oppe fra. Vandtæt IP65 og krog og monteringsbeslag inkl.!

  inkl. moms fra 3.319,00 DKK
 9. Wexim – Halogen-projektør m. sensor

  Wexim – Halogen-projektør m. sensor

  Smart Wexim halogen-projektør (IP44) med indbygget sensor (120°). For fast installation på den medfølgende monteringsbøjle. Oplagt til indkørsel eller garage, så lyset tænder, når du kommer hjem.

  inkl. moms fra 195,00 DKK
 10. Horus – Halogen-projektør 250W (asymetrisk) (udgået)

  Horus – Halogen-projektør 250W (asymetrisk) (udgået)

  Kvalitetsprojektør fra Horus med bøjle for fast montage. Projektøren er udstyret med en E40 sokkel og er ideel til oplysning af facade, byggeplads, lade, gårdarealer eller lignende. Vælg mellem symetrisk eller assymetrisk reflektor.

  Varenr: 5440521526

  inkl. moms fra 1.831,00 DKK
 11. Hjørnebeslag Luxa 150

  Hjørnebeslag Luxa 150

  Hjørnebeslag til Luxa 150, vælg mellem sort og hivd.

  inkl. moms fra 38,75 DKK
 12. Jordspyd f/projektørmast 60 CM
  inkl. moms fra 174,00 DKK
 13. Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Varenr: 881512250

  inkl. moms fra 268,00 DKK
 14. Projektørmast 3-5.5 m.ex.spyd
  inkl. moms fra 1.176,00 DKK

   

Den rigtige belysning er vigtig i næsten alle sammenhænge – uanset om det så er til brug i boligen, på kontoret eller på byggepladsen. Men der er naturligvis stor forskel på den belysning, der gør sig gældende i de forskellige sammenhænge; eksempelvis ville du næppe bruge væglamper og loftlamper på byggepladsen, ligesom du ikke ville bruge projektører på kontoret. Hos WATTOO.DK kan vi dog hjælpe dig sikkert videre uanset hvor du mangler billig belysning til, for vi har et stort udvalg af alt fra gulvlamper til lysrørsarmaturer til projektører. Her på siden skal det dog kun handle om billige og kraftige projektører, der særligt bruges på byggepladsen, i forbindelse med renovering af facader, i garagen og meget mere.

Køb billige projektører på nettet

Der er typisk mange penge at spare ved at købe dine projektører online, og hos WATTOO.DK er vi ingen undtagelse. Vi kan nemlig spare dig for rigtigt mange penge på dit køb af ny projektør, da vi hele tiden søger at skære de dyre led væk i købsprocessen – således at du kan spare endnu mere på de selvsamme produkter, som sælges endnu dyrere i de fysisk butikker. Det er dog ikke ensbetydende med at vi så også udbyder lav kvalitet, for vi forhandler kun projektører fra de bedste og mest anerkendte producenter på markedet. Det er nemlig din garanti for det bedste produkt, der kommer med lang levetid.

En billig projektør i god kvalitet kan bruges til rigtigt mange ting, og de fleste håndværkere har altid en projektør i nærheden. Endvidere findes der mange forskellige typer af projektører, som eksempelvis projektører til ophæng, stående projektører og meget andet. En projektør i god kvalitet er således ikke kun forbeholdt byggepladsen, men det er også noget du som privat kan drage nytte af. Du kan eksempelvis bruge en billig projektør som belysning i carporten eller garagen, der er et sted hvor du typisk har brug for megen belysning om aftenen eller om vinteren. Endvidere forhandler vi også projektører med indbygget bevægelsessensor, der sørger for at lyset tænder, så snart der registreres bevægelse i indkørslen, carporten eller på parkeringspladsen.

Hos WATTOO.DK vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt, at komme hjem med den helt rigtige projektør – og derfor har vi gjort det nemt at sortere i vores mange projektører. Ved hjælp af sorteringsfunktionen kan du nemt indkredse din søgning baseret på eksempelvis watt, lyskilde eller producent. På denne måde er du hurtigt videre med netop din opgave, godt bakket op af en driftssikker og moderne projektør til en lav pris.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Projektør & facade

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os