Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tilbehør

Køb billigt og brugbart udstyr til dine projektører og facader her på siden, hvor du finder et komplet udvalg af alle nødvendige dele.

   

 1. inkl. moms 2.443,00 DKK
 2. Teleskopstativ for arbejdsbelysning, 4,7 m

  Teleskopstativ udført i glasfibermateriale med lav vægt. Ingen dele kan ruste. Teleskopstativet når en højde på 4,7 meter, og på toppen er monteret et beslag forberedt ti...

  Varenr: 881513635

  inkl. moms 4.820,00 DKK
 3. Teleskopstativ til arbejdsbelysning, 3,1 m

  Teleskopstativ udført i glasfibermateriale med lav vægt. Ingen dele kan ruste. Teleskopstativet når en højde på 3,1 meter, og på toppen er monteret et beslag forberedt ti...

  Varenr: 881513630

  inkl. moms 4.238,00 DKK
 4. Teleskopstativ for POWERMOON® TRANSFORMER® byggepladsbelysning

  Premium teleskopstativ for byggepladsbelysning POWERMOON® TRANSFORMER®. Stativet kombinerer styrke, stabilitet og det at den er let transportabel i et, hvilket gør, at den leve...

  Varenr: 881513189

  inkl. moms 9.965,00 DKK
 5. Lena Future 3-fodsstativ til arbejdslamper, teleskop til 2,0 m

  Lena Future stativet er forberedt til hele Lena Magnum Future lampe serien. Enkel modtage på det patenterede beslag. Plads til 2 lamper. Kan også anvendes til andre fabrikater.

  Varenr: 5905963000737

  inkl. moms 945,00 DKK
 6. inkl. moms 174,00 DKK
 7. Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Varenr: 881512250

  inkl. moms 302,00 DKK
 8. inkl. moms 1.176,00 DKK

   

På siden her kan du nemt og hurtigt købe det rette tilbehør til dine projektører, uanset hvad du er på udkig efter. Vi holder løbende sortimentet opdateret, så du har de bedste muligheder foran dig – og altid til de skarpeste priser!

Det bedste tilbehør til dine projektører

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du finde løsningen her på WATTOO.DK. Vi holder et bredt og komplet udvalg af tilbehør til projektører og facader, så du altid kan finde det rette til dine behov.

Her på siden finder du eksempelvis mastebeslag, projektørmaster, jordspyd samt en lang række af andre ting. Kort og godt alt det, du har behov for.

Hertil sørger vi for at købe vores udstyr ind fra dygtige producenter, så du får den bedste kvalitet til dine projektører. Her på siden har vi blandt andet udstyr fra producenter som Servodan og DVA, så du kan vide dig sikker på, at du kommer herfra med et ordentligt produkt!

Køb dit projektør og facade tilbehør til de bedste priser

Udover at give dig et samlet overblik over alt nødvendigt tilbehør til projektører, så giver vi dig naturligvis også vores skarpe velkendte priser, så du ikke vælter dit budget. Du har allerede brugt penge på at skaffe dig gode projektører til dit arbejde, og nu skal du naturligvis ikke til at betale dyrt for at få det nødvendige tilbehør også.

Derfor sørger vi altid for at være konkurrencedygtige på prisen her på WATTOO.DK ved at give dig den laveste pris i hele landet. Således kan du købe tilbehør til dine projektører til stærke priser, som altid vil passe godt ind i dit budget!

Se alle produkter i kategorien Belysning - Projektør & facade

Skriv til os