Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tilbehør

Køb billigt og brugbart udstyr til dine projektører og facader her på siden, hvor du finder et komplet udvalg af alle nødvendige dele.

   

 1. Montageskinne til GLADIATOR LED-arbejdslamper

  Montageskinne til GLADIATOR LED-arbejdslamper

  Montageskinne til teleskopstativ. For 2 stk. Gladiator LED-arbejdslamper. Gladiator arbejdslampe monteres uden brug af værktøj.

  Varenr: 881513165

  inkl. moms fra 283,00 DKK
 2. Blue Electric stativ til arbejdslamper, 2,0 til 6,0 m
  inkl. moms fra 2.181,00 DKK
 3. Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Projektørmast 1,2x2,5 mtr

  Varenr: 881512250

  inkl. moms fra 287,00 DKK
 4. Projektørmast 3-5.5 m.ex.spyd
  inkl. moms fra 1.176,00 DKK
 5. Jordspyd f/projektørmast 60 CM
  inkl. moms fra 174,00 DKK

   

På siden her kan du nemt og hurtigt købe det rette tilbehør til dine projektører, uanset hvad du er på udkig efter. Vi holder løbende sortimentet opdateret, så du har de bedste muligheder foran dig – og altid til de skarpeste priser!

Det bedste tilbehør til dine projektører

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du finde løsningen her på WATTOO.DK. Vi holder et bredt og komplet udvalg af tilbehør til projektører og facader, så du altid kan finde det rette til dine behov.

Her på siden finder du eksempelvis mastebeslag, projektørmaster, jordspyd samt en lang række af andre ting. Kort og godt alt det, du har behov for.

Hertil sørger vi for at købe vores udstyr ind fra dygtige producenter, så du får den bedste kvalitet til dine projektører. Her på siden har vi blandt andet udstyr fra producenter som Servodan og DVA, så du kan vide dig sikker på, at du kommer herfra med et ordentligt produkt!

Køb dit projektør og facade tilbehør til de bedste priser

Udover at give dig et samlet overblik over alt nødvendigt tilbehør til projektører, så giver vi dig naturligvis også vores skarpe velkendte priser, så du ikke vælter dit budget. Du har allerede brugt penge på at skaffe dig gode projektører til dit arbejde, og nu skal du naturligvis ikke til at betale dyrt for at få det nødvendige tilbehør også.

Derfor sørger vi altid for at være konkurrencedygtige på prisen her på WATTOO.DK ved at give dig den laveste pris i hele landet. Således kan du købe tilbehør til dine projektører til stærke priser, som altid vil passe godt ind i dit budget!

Se alle produkter i kategorien Belysning - Projektør & facade

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os