Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Komplette strømskinner

Flotte og praktiske skinner i høj kvalitet, som er enkle at montere om komplet sammensat, så du bare skal vælge varianten og størrelsen og så lægge varen i kurv. Skinnerne monteres enkelt med et par skruer i loftet. Både spots og lamper/pendler kan flyttes hvor det bedst passer dig, på skinnen. Det er både en flot og praktisk løsning, når du skal have lys i dit hjem..

   

 1. Skagen pendel, komplet lysskinne med pendeladaptor - 2 meter, hvid

  Elegant og komplet lysskinne på 2 meter samlet, med hvide pendeladaptorer. Med denne skinne får du den optimale fleksible mulighed for at hænge dine lamper, og flytte dem når der er brug for det.

  inkl. moms fra 456,00 DKK
 2. Skagen 2, komplet lysskinne med 2 spot - 2 meter, hvid

  Elegant og komplet lysskinne fra GLOBAL på 2 meter samlet, med 2 flotte hvide spots, tilslutnings- og endestykke. Skinnen er inkl. en god dæmpbar LED fra Nordtronic, som giver et behageligt lys.

  inkl. moms fra 734,95 DKK
 3. TILBUD
  Skagen 3, komplet lysskinne med 3 spot - 2 meter, hvid

  Skagen 3, komplet lysskinne med 3 spot - 2 meter, hvid

  Elegant og komplet lysskinne fra GLOBAL på 2 meter samlet, med 3 flotte hvide spots, tilslutnings- og endestykke. Skinnen er inkl. en god dæmpbar LED fra Nordtronic, som giver et behageligt lys.

  inkl. moms fra 979,95 DKK
 4. Skagen 4, komplet lysskinne med 4 spot - 2 meter, hvid

  Elegant og komplet lysskinne fra GLOBAL på 2 meter samlet, med 4 flotte hvide spots, tilslutnings- og endestykke. Skinnen er inkl. en god dæmpbar LED fra Nordtronic, som giver et behageligt lys.

  inkl. moms fra 1.199,95 DKK
 5. Skagen 5, komplet lysskinne med 5 spot - 2 meter, hvid

  Elegant og komplet lysskinne fra GLOBAL på 2 meter samlet, med 5 flotte hvide spots, tilslutnings- og endestykke. Skinnen er inkl. en god dæmpbar LED fra Nordtronic, som giver et behageligt lys.

  inkl. moms fra 1.449,95 DKK

   

Skinner er den helt rigtige løsning over dit spisebord. Særligt når der holdes fester og bordet forlænges, så flytter du bare lamperne med. Det kan også være at du har lidt forskellige lamper som du gerne vil skifte lidt med. Med skinner kan du enkelt tage den ene lampe ned og klikke den anden lampe op, og der er valgfri placering på hele skinnen. I denne kategori finder du komplette sammensatte skinne-løsninger, som gør det enkelt at vælge den helt rigtige løsning. Vi har sammensat nogle kvalitetsskinner og spots som vil holde i mange år.

Billige strømskinner med mulighed for dæmp.

Ønsker du dæmpning af skinner er dette ikke noget problem. Skinne skal tilsluttes 230V, men du kan sagtens dæmpe belysningen på skinne. Det afhænger blot af den pære du bruger, og den dæmper, som din elektriker har monteret. Du kan også bruge pærer, som i sig selv, har en dæmper indbygget (det kunne f.eks. være Philips HUE). På den måde meget enkelt dæmpe dine spots, uden at betale en dyr elektrikerregning. Det er klart billigst at vælge en løsning med pærer som har dæmper indbygget.

Billige skinner - genialt til designlampen!

Når en smuk og eksklusiv designlampe skal monteres, er det til  hver en tid vigtigt at der ser godt ud, når den hænger i loftet. Strømskinner har en enkel, praktisk og elegant måde at løse denne belysningsopgave på. Ledningen hænger ret ned fra skinnen direkte pendeladaptoren, uden at ledningen skal trækkes fra lampeudtaget og hænge hen under loftet. Skinnen kan tilsluttes direkte fra bagsiden af loftet med installationskabel, eller der kan trækkes ledning direkte fra lampeudtaget ind i tilslutningsstykket på skinnen.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Skinnesystemer

Skriv til os