Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Danfoss – FJVR returløbstermostat

Termostat som anvendes til automatisk regulering af returløbstemperaturen fra radiatorer, konvektorer eller mindre gulvvarmesystemer. Passer på FJVR ventilen eller FHV-R vægboks. Findes i flere udgaver med forskellige temperatur områder eller farve. Husk at termostaten regulere ud fra ventilens temperatur og ikke luftens temperatur.

inkl. moms fra 225,00 DKK

Beskrivelse

Denne termostat fra Danfoss anvendes til regulering af returløbstemperaturen fra f.eks en radiator, konvektor og mindre gulvvarmekredse. Den kan monteres på FJVR ventiler eller FHV-R vægbokse.

På moderne installationer sidder termostater normalt på fremløbet på radiatoren, men denne type termostat anvendes på returløbet, der hvor vandet kommer ud af efter det har været igennem radiatoren.

Temperaturen reguleres ud fra hvor varmt vandet, som løber igennem ventilen, er og ikke ud fra luftens temperatur. Denne form for regulering er f.eks. anvendt i ældre huse og installationer med især fjernvarme og er ikke særlig energi effektiv da der konstant vil løbe varmt vand igennem radiatoren også selvom der ikke er brug for det. Returløbstermostaten sørger dog for at vandet der løber igennem ventilen forbliver den samme temperatur, ved at åbne og lukke for den i takt med at temperaturen af vandet falder og stiger.

Der er dog nogle tilfælde hvor denne type regulering kan være at foretrække. F.eks. kan FJVR termostaten anvendes til at sikre en vis minimum cirkulation i rørledninger. F.eks. for at sikre mod frost.

Specifikationer

Brand Danfoss
Farve Hvid
Fjernindstilling Nej
Følertype Indbygget føler
Model FJVR
Passer til Danfoss FJVR ventiler
Regulerer efter Ventiltemperaturen

Varianter

Danfoss – FJVR returløbstermostat, 10 til 50° C, hvid Danfoss – FJVR returløbstermostat, 10 til 50° C, hvid
Varenummer: 403521110
inkl. moms 228,00 DKK
inkl. moms 228,00 DKK
Danfoss – FJVR returløbstermostat, 10 til 80° C, hvid (metalgrå krave) Danfoss – FJVR returløbstermostat, 10 til 80° C, hvid (metalgrå krave)
Varenummer: 403521000
inkl. moms 225,00 DKK
inkl. moms 225,00 DKK
Skriv til os