Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Antennekabel

De fleste har brug for et antennekabel, for det er typisk antennekablet der giver os adgang til radio og TV. Mangler du et nyt antennekabel i den bedste kvalitet er du således også landet på den rette side – for her har vi samlet vores brede udvalg af kabler fra de bedste producenter på markedet. Hos WATTOO.DK vælger vi vores produkter med omhu, hvorfor du kun finder antennekabler fra anerkendte producenter som DKT COMEGA, Teledan og Triax, når du handler med os.

   

 1. High Grade antenne tilslutningskabel med IEC-han og -hun stik (YouSee/Stofa godkendt) – Triax

  Høj kvalitets antenne tilslutningskabel med han og hun stik i enderne. Kablet er halogenfrit samt forsynet med 2 ferritkerner. Bruges f.eks. mellem antenneudtag i væggen og antenne indgangen på fjernsynet. Findes i flere forskellige længder.

  inkl. moms fra 36,25 DKK
 2. inkl. moms 80,00 DKK
 3. Antennekabel hvid 1,5 meter

  Antennekabel 1,5 meter hvid med IEChan-IEChunstik. Helt almindeligt antennekabel til at tilslutte TV og radio.

  Varenr: 5487506135

  inkl. moms 27,00 DKK
 4. inkl. moms 9,10 DKK
 5. inkl. moms 36,00 DKK
 6. inkl. moms 65,00 DKK
 7. inkl. moms 39,00 DKK
 8. Antennekabel KOKA 600, YouSee/Stofa godkendt, Ø6,8 mm, hvid – Triax

  KOKA 600 er et dobbeltskærmet halogenfri kvalitets antennekabel fra Triax til indvendig og udendørs brug (ikke nedgravning). Især velegnet til kabel-tv da kablet er godkendt af YouSee og Stofa. Kan købes på afklip pr. meter, på 100 eller 250 meter spole, eller 250 meter i en praktisk udtræksboks af pap.

  inkl. moms fra 8,60 DKK
 9. DELTACO antennekabel, RP-SMA han - RP-SMA hun, 3m

  DELTACO antennekabel, RP-SMA han - RP-SMA hun, 3m.

  Varenr: 4040849516771

  inkl. moms 43,00 DKK
 10. DELTACO antennekabel, RP-SMA han - RP-SMA hun, 10m

  DELTACO antennekabel, RP-SMA han - RP-SMA hun, 10m.

  Varenr: 4040849516795

  inkl. moms 67,00 DKK
 11. inkl. moms 111,00 DKK

   

Det kan dog være noget af en jungle at finde rundt i, når der skal købes nye antennekabler – for der findes efterhånden rigtigt mange forskellige typer af kabler. Endvidere er det måske også lang tiden siden at du sidst udskiftede dine antennekabler, hvorfor du formentlig er lidt usikker på, hvad der skal bruges i din private bolig. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne gøre vores til, at du kommer bedst muligt videre – hvorfor vi i det følgende afsnit har skrevet nogle gode råd til køb af antennekabel.

Find det perfekte antennekabel

Du bemærker det måske ikke så meget i hverdagen, men du er givetvis ret afhængig af dit antennekabel i både den private bolig og i virksomheden. Det er nemlig i de fleste tilfælde vores antennekabler, der tillader os at se fjernsyn, høre radio og måske endda komme på internettet. Dit antennekabel består af flere forskellige lag, og typisk vil det være sådan, at det antennekabel med den bedste isolering også vil være det kabel, der leverer det bedste signal; særligt over længere afstande. En god tommelfingerregel er derfor at satse på tykkere antennekabler, såfremt du ønsker det bedst mulige signal.

En vigtigt ting at tage stilling til, når der skal købes nye antennekabler, er hvorvidt det skal bruges indendørs eller uden døre. Typisk er det sådan, at de udendørs kabler kommer med en tykkere og anderledes isolering, da de trods alt skal kunne holde til et hårdere miljø. Vær derfor opmærksom på dette når du kigger efter antennekabler, således at du ikke ender med en model, der går i stykker på grund af vind og vejr. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis antennekabler til både indendørs og udendørs brug.

Dernæst så bør du naturligvis altid være klar over, hvor langt dit antennekabel skal være – for det er som bekendt nemmere at skære fra end at lægge til. Her på siden finder du antennekabler i mange forskellige størrelser; lige fra helt korte kabler på 1,5 meter og lange kabler op til 100 meter. Vi har med andre ord de rigtige antennekabler næsten uanset dine behov.

Skal du bruge dit antennekabel til YouSee eller Stofa, så forhandler vi de godkendte Triax-kabler, der kommer med dobbelt afskærmning. Disse antennekabler er godkendt af både YouSee og Stofa til deres modtagerbokse og udtag. Disse kabler forhandles på metermål til en meget lav pris; og du kan købe det afklippede KOKA500 antennekabel i op til 100 meters længde.

Har du spørgsmål eller tvivl i forbindelse med vores udvalg af antennekabler, så kan du altid rette henvendelse til vores kundeservice, der kan være dig behjælpelig. Husk altid at tilkøbe antennestik, såfremt disse ikke allerede er monteret på kablet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os