Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Patchkabel

Leder du efter et nyt patchkabel til din switch eller router? Så er du kommet til den rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af forskellige patchkabler. Alle vores patchkabler kommer med formonterede stik, der gør det nemt at tilslutte kablet til eksempelvis ethernet netværk. Hos WATTOO.DK finder du kun produkter fra de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for det bedste produkt.

   

 1. Lan-Com – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Lan-Com – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Billigt og simpelt kategori 5e patchkabel der f.eks. kan bruges til at forbinden din PC's ethernet netværksport med en switch, router eller dataudtag. Kan bruges til hastigheder på op til 1 gigabit. Dækker de fleste behov for patchkabler i private hjem. Yderkappen er af PVC.

  inkl. moms fra 6,10 DKK
 2. Excel – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik

  Excel – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik

  Patchkabel i adskillige længder og farver og med RJ45 (8P8C) plug. Det bruges f.eks. til at tilslutte din PC's netværksport til dataudtaget i væggen eller i rackskabe til at forbinde konnektorerne - hvor den faste installation begynder - med en switch eller andet aktivt udstyr. Kablet er halogenfrit.

  inkl. moms fra 5,30 DKK
 3. Lan-Com – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik - Flere varianter

  Lan-Com – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik - Flere varianter

  Billigt og simpelt kategori 6 patchkabel der f.eks. kan bruges til at forbinden din PC's ethernet netværksport med en switch, router eller dataudtag. Kan bruges til hastigheder på op til 1 gigabit og er også velegnet til PoE udstyr.

  inkl. moms fra 10,60 DKK
 4. Telefon patchkabel med RJ45 og RJ11 (8P8C/6P4C) plug

  Telefon patchkabel med RJ45 og RJ11 (8P8C/6P4C) plug

  Pre-konfektioneret patchkabel som består af en RJ11 (6P4C) Modular Plug i den ene ende, og en RJ45 (8P8C) Modular Plug i den anden samt et fladt 4-leder kabel. Kan bruges til f.eks. at forbinde en telefon til et vægudtag.

  inkl. moms fra 9,40 DKK
 5. Excel – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik

  Excel – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik

  Patchkabel i mange farver og længder. Det har RJ45 (8P8C) plug i begge ender. Det bruges f.eks. til at tilslutte din PC til dataudtaget i væggen eller i rackskabe til at forbinde konnektorerne - hvor den faste installation begynder - med en switch eller andet aktivt udstyr. Patchkabelt bruges normalt til 1 Gbit/s forbindelser og er velegnet til PoE udstyr. Kablet er halogenfrit.

  inkl. moms fra 10,30 DKK
 6. Excel – Kat. 6A F/FTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Excel – Kat. 6A F/FTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Skærmet patchkabel i flere forskellige længder og med RJ45 (8P8C) plug i begge ender. Bruges til at forbinde PC'er, konnektorer, switche og andet udstyr med ethernet porte med hinanden. Skærmningen hjælper med at beskytte mod elektrisk støj fra andre kabler og lign., dog kun hvis resten af netværks installationen også er udført med skærmning. Dette patchkabel bruges til 10 Gbit/s forbindelser. Kablet er halogenfrit.

  inkl. moms fra 27,50 DKK
 7. Telefon patchkabel med RJ11 (6P4C) plug

  Telefon patchkabel med RJ11 (6P4C) plug

  Pre-konfektioneret patchkabel som består af RJ11 (6P4C) Modular Plugs i begge ender samt et fladt 4-leder kabel. Kan bruges til f.eks. at forbinde en telefon til et vægudtag.

  inkl. moms fra 10,40 DKK
 8. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Dette kabel kan bruges til datahastigheder på helt op til 10 Gbit/s, og bruges hovedsageligt i rackskabe og krydsfelter. Det er også velegnet til udstyr der forsynes med PoE+. Kablet er skærmet med både folieskærm om hvert par, samt en fælles fletskræm om lederne.

  inkl. moms fra 85,50 DKK
 9. TE Connectivity – Kat. 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og hvid yderkappe

  TE Connectivity – Kat. 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og hvid yderkappe

  Skærmet patchkabel i flere forskellige længder og med RJ45 (8P8C) plug. Kablet har folie skærm om hvert enkelt par, og en fælles fletskærm rundt om alle parrene. Den kraftige skærmning beskytter mod elektrisk støj fra f.eks. andre kabler eller andet elektrisk udstyr. Bruges til at forbinde PC'er, dataudtag, switche og andet udstyr med ethernet porte med hinanden. Kan bruges til forbindelse op på til 10 Gbit/s. Kablet er halogenfrit.

  inkl. moms fra 63,50 DKK
 10. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Det er især velegnet til brug mellem aktivt og passivt udstyr i rackskabe, eller til tilslutning af udstyr som forsynes med PoE. Kat. 6 patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk. Denne version er skærmet med en fælles folieskærm, der beskytter mod elektrisk støj.

  inkl. moms fra 77,50 DKK
 11. PATCHK. ETHERSEAL/RJ45 UTP 3,1M
  inkl. moms fra 436,00 DKK
 12. Rockwell – Kat. 5e U/UTP industrielt patchkabel med RJ45 stik og blå yderkappe, 2 meter
  inkl. moms fra 284,00 DKK
 13. TE Connectivity – Kat. 6A F/FTP Consolidation Point kabel med RJ45 plug og keystone konnektor

  TE Connectivity – Kat. 6A F/FTP Consolidation Point kabel med RJ45 plug og keystone konnektor

  Specielt kabel med RJ45 plug i den ene ende og en konnektor i den anden. Anvendes typisk i installationer hvor den faste installation afsluttes oppe over nedhængt loft eller under demonterbart gulv. CP kablet giver mulighed for en fleksibel installation som f.eks afsluttes i en nedføringsstav i et åbent kontor miljø.

  inkl. moms fra 422,00 DKK
 14. PATCHK. UTP KAT5E LSZH HVID 15M
  inkl. moms fra 165,00 DKK
 15. TE Connectivity – Kat. 6A U/UTP patchkabel med RJ45 stik og blå yderkappe

  TE Connectivity – Kat. 6A U/UTP patchkabel med RJ45 stik og blå yderkappe

  Kraftigt uskærmet patchkabel, som kan bruges til forbindelser på op til 10 Gbit/s. Bruges til at forbinde PC'er, dataudtag, switche og andet udstyr med ethernet porte med hinanden. Kablet er med blyfri PVC yderkappe.

  inkl. moms fra 68,00 DKK
 16. PATCHK. UTP KAT5E LSZH HVID 10M
  inkl. moms fra 109,00 DKK
 17. CommScope – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  CommScope – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Patchkabel fra CommScope Systimax Solutions. En del af deres GigaSPEED XL serie af kabler. Kablet er uden skærm og i kategori 6. Det kan bruges til forbindelser på 1 Gbit/s og er f.eks. også velegnet til tilslutning af PoE udstyr.

  inkl. moms fra 129,00 DKK
 18. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 7,5M
  inkl. moms fra 95,00 DKK
 19. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 3,0M
  inkl. moms fra 54,50 DKK
 20. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 5,0M
  inkl. moms fra 71,00 DKK
 21. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Det er især velegnet til brug mellem aktivt og passivt udstyr i rackskabe, eller til tilslutning af udstyr som forsynes med PoE. Kat. 6 patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk.

  inkl. moms fra 58,50 DKK
 22. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Bruges til at forbinden PC'en med dataudtaget i væggen eller i krydsfelter mellem switch og patchpaneler. Kat. 5e patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk, og er især velegnet til brug i privat hjem. Denne udgave er skærmet med en folieskærm, der beskytter mod elektrisk støj.

  inkl. moms fra 53,00 DKK
 23. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 1,0M
  inkl. moms fra 38,75 DKK
 24. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 2,0M
  inkl. moms fra 45,50 DKK
 25. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 1,5M
  inkl. moms fra 44,25 DKK
 26. PATCHK UTP KAT5E LSZH HVID 0,5M
  inkl. moms fra 34,50 DKK
 27. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Bruges til at tilslutte PC'en til dataudtaget i væggen eller i krydsfelter mellem switch og patchpaneler. Kat. 5e patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk, og er især velegnet til brug i privat hjem.

  inkl. moms fra 31,75 DKK

   

Vi ved godt, at det kan være en udfordring at finde det helt rigtige patchkabel – for der findes efterhånden rigtigt mange forskellige typer. Vi forsøger dog altid at hjælpe vores kunder så godt som muligt videre, hvorfor vi i det følgende har skrevet en guide til valg af patchkabel. Er du ikke helt sikker på hvad forskellen er på de forskellige kabler, eller hvad du måske har brug for, så skal du blot læse med i det følgende.

Guide til køb af patchkabel

De fleste af os bruger patchkabler hver eneste dag – også selvom vi ikke nødvendigvis bemærker det. Og det gør sig i øvrigt gældende, uanset om vi taler om dagligdagen i hjemmet eller virksomheden. Det er nemlig patchkabler typisk bruges, når vi skal forbinde vores computer til internettet. Patchkablerne har samme funktion som et netværkskabel, dog med den forskel, at vores patchkablerne typisk kommer med formonterede stik, der gør det nemt at tilslutte kablerne til din router eller switch.

Den første overvejelse du skal gøre dig, når du er på udkig efter nye patchkabler, er naturligvis hvor lange de skal være. Det giver måske lidt selv, men ikke desto mindre oplever vi ofte, at kablerne er købt for korte. Endvidere er det således også altid en god ide, at du køber dine patchkabler længere end nødvendigt – da det som bekendt er nemmere at korte af, end at lægge til. Hos WATTOO.DK har vi patch kabler i længder fra 0,20 meter helt op til 30 meter. Der bør med andre ord være noget til et hvert behov.

Endvidere er det også en god ide, at du tager stilling til hvilken stiktype, du har brug for. Det har nemlig også stor betydning for, om du rent faktisk kan bruge kablet til dit formål eller ej. Som udgangspunkt kan du vælge mellem et klassisk RJ45 stik eller et RJ11 stik. Patchkabler med RJ45 stik i begge ender er de helt klassiske kabler, der bruges til at forbinde din PC til internettet. Omvendt bruges patchkabler med RJ11 stik typisk, når du ønsker at tilslutte din telefon.

Slutteligt så skal du overveje, hvor høj hastighed du kræver af dit patchkabel. De fleste patchkabel tillader en maksimal overførselshastighed på 1 gigabyte per sekund – og til de flestes behov er dette da også rigeligt. Det er dog værd at pointere, at behovet for højere hastigheder er stødt stigende; særligt i forbindelse med udbredelsen af fibernet. Her kan du således overveje, om du bør investere i et patchkabel med en maksimal data hastighed på hele 10 gigabyte per sekunder.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, hvilket vil sige, at du kun finder patchkabler af høj kvalitet fra kendte producenter som Excel, Lauritz Knudsen og TE Connectivity, når du handler med os.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

Fremragende

Baseret på 3288 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

19.01

super

nemt, billigt og varen leveret hurtigt. Hvad mere kan man ønske sig.

Mads

19.01

Perfekt

Lækre produkter til de rigtige priser Og lyn hurtig levering

Tim

19.01

Fin service

Fin service - hurtig levering

Skovmanden / Tobias Hansen

19.01

Hurtig levering god information

Hurtig levering, god information om leveringen også i forbindelse med rest leveringen

Carsten

19.01

Super fin service!

Super fin service!

Heinz