Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Patchkabel

Leder du efter et nyt patchkabel til din switch eller router? Så er du kommet til den rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af forskellige patchkabler. Alle vores patchkabler kommer med formonterede stik, der gør det nemt at tilslutte kablet til eksempelvis ethernet netværk. Hos WATTOO.DK finder du kun produkter fra de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for det bedste produkt.

   

 1. Lan-Com – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik - Flere varianter

  Billigt og simpelt kategori 6 patchkabel der f.eks. kan bruges til at forbinden din PC's ethernet netværksport med en switch, router eller dataudtag. Kan bruges til hastigheder på op til 1 gigabit og er også velegnet til PoE udstyr.

  inkl. moms fra 9,50 DKK
 2. Lan-Com – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og grå yderkappe

  Billigt og simpelt kategori 5e patchkabel der f.eks. kan bruges til at forbinden din PC's ethernet netværksport med en switch, router eller dataudtag. Kan bruges til hastigheder på op til 1 gigabit. Dækker de fleste behov for patchkabler i private hjem. Yderkappen er af PVC.

  inkl. moms fra 7,10 DKK
 3. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Dette kabel kan bruges til datahastigheder på helt op til 10 Gbit/s, og bruges hovedsageligt i rackskabe og krydsfelter. Det er også velegnet til udstyr der forsynes med PoE+. Kablet er skærmet med både folieskærm om hvert par, samt en fælles fletskræm om lederne.

  inkl. moms fra 83,00 DKK
 4. Telefon patchkabel med RJ11 (6P4C) plug

  Pre-konfektioneret patchkabel som består af RJ11 (6P4C) Modular Plugs i begge ender samt et fladt 4-leder kabel. Kan bruges til f.eks. at forbinde en telefon til et vægudtag.

  inkl. moms fra 9,30 DKK
 5. Telefon patchkabel med RJ45 og RJ11 (8P8C/6P4C) plug

  Pre-konfektioneret patchkabel som består af en RJ11 (6P4C) Modular Plug i den ene ende, og en RJ45 (8P8C) Modular Plug i den anden samt et fladt 4-leder kabel. Kan bruges til f.eks. at forbinde en telefon til et vægudtag.

  inkl. moms fra 10,90 DKK
 6. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Bruges til at tilslutte PC'en til dataudtaget i væggen eller i krydsfelter mellem switch og patchpaneler. Kat. 5e patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk, og er især velegnet til brug i privat hjem.

  inkl. moms fra 69,00 DKK
 7. PATCHKABEL LK 500 STP 0,5M

  Varenr: 1083004284

  inkl. moms 110,00 DKK
 8. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 5e F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Bruges til at forbinden PC'en med dataudtaget i væggen eller i krydsfelter mellem switch og patchpaneler. Kat. 5e patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk, og er især velegnet til brug i privat hjem. Denne udgave er skærmet med en folieskærm, der beskytter mod elektrisk støj.

  inkl. moms fra 73,00 DKK
 9. TE Connectivity – Kat. 6A F/FTP Consolidation Point kabel med RJ45 plug og keystone konnektor

  Specielt kabel med RJ45 plug i den ene ende og en konnektor i den anden. Anvendes typisk i installationer hvor den faste installation afsluttes oppe over nedhængt loft eller under demonterbart gulv. CP kablet giver mulighed for en fleksibel installation som f.eks afsluttes i en nedføringsstav i et åbent kontor miljø.

  inkl. moms fra 367,00 DKK
 10. inkl. moms 326,00 DKK
 11. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 U/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Det er især velegnet til brug mellem aktivt og passivt udstyr i rackskabe, eller til tilslutning af udstyr som forsynes med PoE. Kat. 6 patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk.

  inkl. moms fra 57,00 DKK
 12. LK Actassi® CL-MNC – Kat. 6 F/UTP patchkabel med RJ45 stik og lysegrå yderkappe

  High-end halogenfrit patchkabel fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric. Det er især velegnet til brug mellem aktivt og passivt udstyr i rackskabe, eller til tilslutning af udstyr som forsynes med PoE. Kat. 6 patchkablet kan bruges til 1 Gbit/s netværk. Denne version er skærmet med en fælles folieskærm, der beskytter mod elektrisk støj.

  inkl. moms fra 75,50 DKK
 13. AMP Netconnect – Cat 6A S/FTP patchkabel med RJ45 stik og hvid yderkappe, 4 meter

  Skærmet patchkabel i flere forskellige længder og med RJ45 (8P8C) plug. Kablet har folie skærm om hvert enkelt par, og en fælles fletskærm rundt om alle parrene. Den kraftige skærmning beskytter mod elektrisk støj fra f.eks. andre kabler eller andet elektrisk udstyr. Bruges til at forbinde PC'er, dataudtag, switche og andet udstyr med ethernet porte med hinanden. Kan bruges til forbindelse op på til 10 Gbit/s. Kablet er halogenfrit.

  Varenr: 5286217434

  inkl. moms 253,00 DKK

   

Vi ved godt, at det kan være en udfordring at finde det helt rigtige patchkabel – for der findes efterhånden rigtigt mange forskellige typer. Vi forsøger dog altid at hjælpe vores kunder så godt som muligt videre, hvorfor vi i det følgende har skrevet en guide til valg af patchkabel. Er du ikke helt sikker på hvad forskellen er på de forskellige kabler, eller hvad du måske har brug for, så skal du blot læse med i det følgende.

Guide til køb af patchkabel

De fleste af os bruger patchkabler hver eneste dag – også selvom vi ikke nødvendigvis bemærker det. Og det gør sig i øvrigt gældende, uanset om vi taler om dagligdagen i hjemmet eller virksomheden. Det er nemlig patchkabler typisk bruges, når vi skal forbinde vores computer til internettet. Patchkablerne har samme funktion som et netværkskabel, dog med den forskel, at vores patchkablerne typisk kommer med formonterede stik, der gør det nemt at tilslutte kablerne til din router eller switch.

Den første overvejelse du skal gøre dig, når du er på udkig efter nye patchkabler, er naturligvis hvor lange de skal være. Det giver måske lidt selv, men ikke desto mindre oplever vi ofte, at kablerne er købt for korte. Endvidere er det således også altid en god ide, at du køber dine patchkabler længere end nødvendigt – da det som bekendt er nemmere at korte af, end at lægge til. Hos WATTOO.DK har vi patch kabler i længder fra 0,20 meter helt op til 30 meter. Der bør med andre ord være noget til et hvert behov.

Endvidere er det også en god ide, at du tager stilling til hvilken stiktype, du har brug for. Det har nemlig også stor betydning for, om du rent faktisk kan bruge kablet til dit formål eller ej. Som udgangspunkt kan du vælge mellem et klassisk RJ45 stik eller et RJ11 stik. Patchkabler med RJ45 stik i begge ender er de helt klassiske kabler, der bruges til at forbinde din PC til internettet. Omvendt bruges patchkabler med RJ11 stik typisk, når du ønsker at tilslutte din telefon.

Slutteligt så skal du overveje, hvor høj hastighed du kræver af dit patchkabel. De fleste patchkabel tillader en maksimal overførselshastighed på 1 gigabyte per sekund – og til de flestes behov er dette da også rigeligt. Det er dog værd at pointere, at behovet for højere hastigheder er stødt stigende; særligt i forbindelse med udbredelsen af fibernet. Her kan du således overveje, om du bør investere i et patchkabel med en maksimal data hastighed på hele 10 gigabyte per sekunder.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, hvilket vil sige, at du kun finder patchkabler af høj kvalitet fra kendte producenter som Excel, Lauritz Knudsen og TE Connectivity, når du handler med os.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

Skriv til os