Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Spændebånd

Her finder du et bredt udvalg af gode og billige spændebånd til dine rør i dine jordinstallationer. Vi sørger altid for at have et komplet sortiment hjemme, hvor du kan finde spændebånd i alle nødvendige størrelser, så du kan løse dine opgaver hurtigt og effektivt.

   

 1. inkl. moms 27,25 DKK
 2. inkl. moms 56,50 DKK
 3. Spændebånd for udligningsforbindelser, forniklet messing

  inkl. moms fra 56,00 DKK
 4. Spændebånd for udligningsforbindelser, rustfri A2

  inkl. moms fra 65,50 DKK
 5. inkl. moms 28,75 DKK
 6. inkl. moms 71,00 DKK
 7. inkl. moms 61,50 DKK
 8. inkl. moms 1.357,00 DKK

   

Få de bedste priser på dine nye spændebånd på WATTOO.DK

Først og fremmest finder du her på shoppen de bedste priser. Det har altid været en top prioritet for os at give dig den skarpeste pris på godt håndværkermateriel, og det gælder naturligvis også for vores udvalg af spændebånd.

Vi arbejder altid på vores indkøb og vores forhandleraftaler, og vi sørger naturligvis altid for at købe stort ind, så vi kan sælge spændebånd i selv den bedste kvalitet videre til dig.

Er du på udkig efter et eller flere spændebånd til rørene i din jordinstallation, så du kan altså være sikker på, at du får den absolut bedste pris her hos os. Hertil garanterer vi altid en hurtig dag til dag levering, så du kan have dine spændebånd klar til brug hurtigst muligt og dermed nå i mål med dit jordingsarbejde med det samme.

Skal du bruge mere materiel til dit arbejde, og vil du gerne have den bedste pris, så kan du med fordel tag et kig i vores store udvalg af installationsmateriel og jordingsmateriel, hvor vi også har billige rørbøjler, klemmer, jorddåser og andet. Vores udvalg er bredt, og vi har de bedste priser, så du kan løse enhver opgave og samtidig holde budgettet på et fornuftigt niveau!

Giv dig selv den bedste kvalitet

En god pris er klart en fordel, men du skal selvsagt også have en fornuftig og ordentlig kvalitet på dit materiel. Er kvaliteten haltende, så er det pludselig ligegyldigt om prisen er lav – for så kan du ikke bruge dit materiel til at skabe et stærkt resultat uanset.

På WATTOO.DK har vi altid gået op i at sikre vores kunder de bedste forudsætninger for at skabe professionelt håndværk, og derfor har vi selvsagt altid haft fokus på at få de bedste produkter på shoppen.

Vi udvælger nøje vores leverandører, og vi stiller store krav til gode produkter udført i de bedste materialer. Her er du med andre ord sikret, er du får ordentlige spændebånd med hjem til dit jordingsarbejde, så du er helt klar til at skabe et solidt og holdbart resultat!

Find spændebånd i de rette størrelser og materialer

Endeligt så har vi gjort det nemt for dig at komme afsted med de helt rette spændebånd til dine rør. Her har vi nemlig skabt et komplet udvalg, hvor du kan finde spændebånd i alle gængse størrelser og materialer, hvilket gør det nemt for dig.

Uanset hvilken udfordring, du står med, så kan vi med garanti give dig det helt rette produkt. Prisen er lav og kvaliteten høj uanset hvilken størrelse, du ender med – og vi sørger naturligvis altid for at følge op med en hurtig levering, så du kan få dine spændebånd i brug med det samme.

Se alle produkter i kategorien Installationsmateriel - Jordingsmateriel

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os