Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Datakabel

Hvis du mangler et nyt netværkskabel til din bolig eller virksomhed, så er du kommet det til rette sted – for her på siden finder du vores brede udvalg af datakabler. De fleste af os er meget afhængige af vores datakabler, for de gør os i stand til at komme på internettet; og det kan de færreste leve uden. Når du køber dine netværkskabler hos WATTOO.DK, så finder du kun kabler fra de bedste og mest anerkendte producenter. På denne måde er du sikker på, at du altid får et godt og holdbart produkt.

   

 1. Cat 5e U/UTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-C, grøn yderkappe – Lauritz Knudsen

  Netværkskabel fra Lauritz Knudsen. Det er især velegnet til brug i private hjem, som del af den faste installation mellem dataudtag. Kablerne kan bruges til udstyr der understøtter enten 10/100 Mbit/s eller op til 1 Gbit/s. Hvis du har et stort hus, eller mange kabler der føres sammen, bør du overveje at bruge skærmet kablet i stedet for. Kablerne er halogenfrie og findes også i "twin" udgave.

  inkl. moms fra 8,90 DKK
 2. Cat 5e F/UTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-C, grøn yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 12,20 DKK
 3. , , yderkappe –

  inkl. moms fra 0,00 DKK
 4. inkl. moms 1.950,00 DKK
 5. Cat 6 U/UTP udendørs netværkskabel, Actassi, sort yderkappe – Lauritz Knudsen

  Kraftigt kategori 6 netværkskabel fra Lauritz Knudsen og Schnieder Electric som er beregnet til udendørs brug. Kablets UV bestandige sorte yderkappe er afvisende overfor fugt, damp og regn. Kablet kan også nedgraves direkte i jorden. Kablet kan også bruges indenfor, hvis PE kappen fjernes, så kun den halogenfri LS0H kappe er synlig. Kan bruges til 1 Gbit/s forbindelser, og op til 10 Gbit/s over mindre afstande (se beskrivelse).

  inkl. moms fra 13,40 DKK
 6. Cat 6 F/UTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-C, grøn yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 15,80 DKK
 7. Cat 6A U/FTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-MNC, blå yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 4.618,00 DKK
 8. Cat 6A U/UTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-MNC, blå yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 21,00 DKK
 9. Cat 6A F/UTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-C, grøn yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 17,30 DKK
 10. Cat 6A F/FTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-MX, blå yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 17,00 DKK
 11. Cat 7A S/FTP netværkskabel halogenfri, Actassi CL-MNC, blå yderkappe – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 21,75 DKK
 12. Cat 5e U/UTP netværkskabel halogenfri, UC300 24, grå yderkappe – Prysmian

  Netværkskabel/datakabel med kobber ledere. Kan bruges til installationer i både hjem og erhver. Anvendes til almindelige netværk mellem f.eks. PC og router, telefon signaler og kan også bruges til andre typer signaler.

  inkl. moms fra 966,00 DKK
 13. inkl. moms 953,00 DKK
 14. inkl. moms 1.148,00 DKK
 15. Cat 6 U/UTP netværkskabel halogenfri, UC400 HD, blå yderkappe – Prysmian

  Netværkskabel/datakabel med kobber ledere. Kan bruges til installationer i både hjem og erhver. Anvendes til almindelige netværk mellem f.eks. PC og router, telefon signaler og kan også bruges til andre typer signaler.

  inkl. moms fra 1.152,00 DKK
 16. Cat 6 U/UTP netværkskabel PVC, UC400 HD, blå yderkappe – Prysmian

  Netværkskabel/datakabel med kobber ledere. Kan bruges til installationer i både hjem og erhver. Anvendes til almindelige netværk mellem f.eks. PC og router, telefon signaler og kan også bruges til andre typer signaler.

  inkl. moms fra 1.084,00 DKK
 17. inkl. moms 2.014,00 DKK
 18. Cat 6A U/FTP netværkskabel halogenfri, UC500 S23, pastelblå yderkappe – Prysmian

  Netværkskabel/datakabel med kobber ledere. Kan bruges til installationer i både hjem og erhver. Anvendes til almindelige netværk mellem f.eks. PC og router, telefon signaler og kan også bruges til andre typer signaler.

  inkl. moms fra 1.434,00 DKK
 19. inkl. moms 2.392,00 DKK
 20. inkl. moms 3.266,00 DKK
 21. SF/UTP brand og funktionssikkert datakabel halogenfri, Firetuf Data, rød yderkappe – Prysmian

  Anvendes indendørs til installationer hvor der stilles særlige krav til funktionssikkerhed i forbindelse med brand.
  General kategoriseret mellem Kat 3 og Kat 5.

  inkl. moms fra 67,50 DKK
 22. Cat 5e U/UTP netværkskabel halogenfri, GIGA-LAN, hvid yderkappe, 305 meter (i udtræksboks) – Lan-Com

  Almindeligt datakabel i kategori 5e og uden skærm. Kan bruges til netværksinstallationer hvor der ønskes hastigheder på op til 1 gigabit og hvor elektrisk støj ikke er noget problem eller som kabling til telefon udtag. Anvendes som en del af den faste installation mellem f.eks. krydsfelt og dataudtag. Kablet er halogenfrit et miljø venligt alternativ til kabler med PVC isolering.

  Varenr: 0986220140

  inkl. moms 1.022,00 DKK
 23. Cat 5e U/UTP netværkskabel PVC, GIGA-LAN, hvid yderkappe – Lan-Com

  Almindeligt datakabel uden skærm og i kategori 5e. Det består af to netværkskabler som sidder sammen i længde retningen. Det kan bruges til netværksinstallationer hvor der ønskes hastigheder på op til 1 gigabit og hvor elektrisk støj ikke er noget problem. Anvendes som en del af den faste installation mellem f.eks. krydsfelt og dataudtag. Kablets yderkappe er lavet af PVC.

  inkl. moms fra 956,00 DKK
 24. Cat 5e U/UTP udendørs netværkskabel, GIGA-LAN, sort yderkappe – Lan-Com

  Uskærmet kategori 5e netværkskabel som er forsynet med en UV bestandig yderkappe af PE, hvilket gør at kablet kan bruges udendørs. Især velegnet til brug af boligforeninger som bliver nød til at føre kablerne udvendigt på bygningen. Datakablet kan bruges til forbindelser på op til 1Gbit/s, f.eks. fra krydsfelt til dataudtag eller ud til et IP kamera. Det kan også fint bruges som kabel ud til telefon udtag. Bør ikke bruges som indendørs kabel.

  inkl. moms fra 4,70 DKK
 25. Cat 5e F/UTP netværkskabel halogenfri, GIGA-LAN, hvid yderkappe, 305 meter (i udtræksboks) – Lan-Com

  Almindeligt datakabel i kategori 5e og med fælles folie skærm rundt om alle lederne i kablet. Det kan bruges til netværks forbindelser med hastigheder på op til 1 Gbit/s (gigabit). Skærmningen gør at kablet er mindre modtageligt over for elektrisk støj fra f.eks. fra 230Vs kabler, eller hvis mange netværkskabler ligger sammen i et enkelt bundt over en længere strækning. Kablet er halogenfrit.

  Varenr: 0986223066

  inkl. moms 1.381,00 DKK
 26. Cat 6 U/UTP netværkskabel halogenfri, GIGA-LAN, hvid yderkappe – Lan-Com

  Halogenfrit datakabel i kategori 6 og uden skærmning om lederne. Kablet kan bruges til datahastigheder på op til 1 Gbit/s og helt op til 10 Gbit/s over kortere afstande (se beskrivelsen på varekortet). Bruges til den faste installation imellem f.eks. dataudtag og krydsfelt. Anvendes i installationer hvor der ikke er særlige behov for skærmning imod støj, men stadig et ønske om høj og stabil hastighed på netværket.

  inkl. moms fra 1.385,00 DKK
 27. Cat 6 U/UTP netværkskabel PVC, GIGA-LAN, hvid yderkappe, 500 meter (på kabeltromle) – Lan-Com

  Kategori 6 netværkskabel uden skærmning om lederne. Yderkappen er lavet af PVC. Kablet kan bruges til datahastigheder på op til 1 Gbit/s og helt op til 10 Gbit/s over kortere afstande (se beskrivelsen på varekortet). Anvendes i installationer hvor der ikke er særlige behov for skærmning imod støj, men stadig et ønske om høj og stabil hastighed på netværket.

  Varenr: 0986127715

  inkl. moms 3.946,00 DKK
 28. Cat 6 U/UTP udendørs netværkskabel, GIGA-LAN, sort yderkappe – Lan-Com

  Kategori 6 netværkskabel uden skærm som er forsynet med en UV bestandig yderkappe af PE. Kablet er derfor velegnet til udendørsbrug, f.eks. i forbindelse med boligforeninger som bliver nød til at føre kablerne udvendigt på bygningen. Datakablet kan bruges til forbindelser på op til 1 Gbit/s og helt op til 10 Gbit/s ved kortere længder (se beskrivelse). Bør ikke bruges som indendørs kabel.

  inkl. moms fra 5,40 DKK
 29. Cat 6 F/UTP netværkskabel halogenfri, GIGA-LAN, hvid yderkappe, 500 meter (på kabeltromle) – Lan-Com

  Halogenfrit datakabel i kategori 6 med folieskærm rundt om alle par. Kablet kan bruges til datahastigheder på op til 1 Gbit/s og helt op til 10 Gbit/s over kortere afstande (se beskrivelsen på varekortet). Bruges til den faste installation imellem f.eks. dataudtag og krydsfelt. Anvendes i installationer hvor der er behov for beskyttelse mod støj fra f.eks. 230Vs kabler eller andre netværkskabler, hvis mange af dem f.eks. ligger i den samme kabelbakke.

  Varenr: 0986223082

  inkl. moms 3.162,00 DKK
 30. Cat 6A U/FTP netværkskabel halogenfri, GIGA-LAN, hvid yderkappe, 500 meter (på kabeltromle) – Lan-Com

  Højhastigheds datakabel som kan bruges til transmissionshastigheder på op til 10 Gbit/s. Kablet er især velegnet til brug mellem krydsfelter, mindre datacentre eller servere. Det skærmede netværkskabel, med folie skærm om hvert enkelt par, er beregnet til indendørs brug i miljøer hvor elektrisk støj fra andre kabler og lign. kan være et problem. Skærmningen sikrer at hastigheden forbliver i top, selvom der er meget elektrisk støj rundt om kablet.

  Varenr: 0986224308

  inkl. moms 3.052,00 DKK
 31. inkl. moms 3.524,00 DKK
 32. inkl. moms 4.512,00 DKK
 33. Cat 5e U/UTP netværkskabel halogenfri, NETCONNECT®, hvid yderkappe, 305 meter (i udtræksboks) – CommScope

  Almindeligt datakabel uden skærm og i kategori 5e. Anvendes til netværksinstallationer med data hastigheder på op til 1 gigabit og hvor der ikke er problemer med elektrisk støj fra andre kabler eller lign. Anvendes som en del af den faste installation mellem f.eks. krydsfelt og dataudtag. Kablets yderkappe er halogenfrit.

  inkl. moms fra 2.376,00 DKK
 34. inkl. moms 2.780,00 DKK
 35. Cat 7 F/FTP netværkskabel halogenfri, NETCONNECT®, hvid yderkappe – CommScope

  Netværkskabel i kategori 7 og i skærmet udførelse. Kablet er halogen- og blyfri, og er beregnet til indendørsbrug i f.eks kabelkanaler eller pladevægge. Velegnet som forbindelse mellem krydsfelter, ud til dataudtag eller lign. hvor der er udstyr som kan køre med hastigheder på op til 10Gbit/s. Findes som enkelt eller dobbelt kabel. Dobbelt kablet kan nemt adskilles ved at trække de to dele fra hinanden.

  inkl. moms fra 11,90 DKK
 36. Cat 7 S/FTP udendørs netværkskabel, NETCONNECT®, sort yderkappe – AMP Netconnect

  Kraftigt udendørs netværkskabel som kan bruges til datahastigheder på op til 10Gbit/s. Velegnet som f.eks. forbindelse mellem to mindre datacentre eller krydsfelter. Under den UV resistente yderkappe er der er et alu-lag, der fungerer som fugtspærre. Kablet kan derfor graves direkte ned i jorden (bør lægges i en ren sandpude). Kablet har en halogenfri inderkappe som er blå. Ved indendørsbrug skal PE kappen fjernes.

  inkl. moms fra 37,25 DKK
 37. Cat 7A S/FTP netværkskabel halogenfri, NETCONNECT®, hvid yderkappe – AMP Netconnect

  Halogenfrit skærmet netværkskabel med høj kategori på kat. 7A. Kan bruges til datahastigheder på op til 10Gbit/s ved brug sammen med det korrekte udstyr. Kablet er især velegnet til de situationer hvor der stilles meget høje krav til en hurtig og sikker forbindelse. F.eks. mellem to mindre datacentre eller krydsfelter i en virksomhed. Kablet er beregnet til indendørsbrug i f.eks. kabelbakker eller over lofter.

  inkl. moms fra 16,20 DKK

   

Men hvis du ikke selv har udskiftet netværkskablerne derhjemme eller i virksomheden, så kan det være svært at forholde sig til, hvad man har brug for. Vi vil dog gerne hjælpe dig bedst muligt videre, så i det følgende kan du læse nogle gode råd i forbindelse med køb af datakabel.

Sådan vælger du det rigtige datakabel

De fleste af os kender til de velkendte netværkskabler, for vi bruger dem hver eneste dag. Netværkskablerne er de kabler, der typisk forbindes mellem din router og din computer – og det er dem, der giver dig adgang til internettet. Det er ligeledes derfor, at du med fordel kan investere i datakabler af god kvalitet; for det er ikke sjovt at stå uden adgang til internettet.

En af de første ting du skal gøre dig klart, er hvorvidt du ønsker et UTP eller FTP datakabel. Om end der findes andre typer også, så er det disse to typer, der er de mest almindelige. Et UTP-kabel består af parsnoede kabler, der har til hensigt at mindske interferens – og denne type er den mest udbredte til internet hjemme. I de fleste tilfælde er det da også denne type netværkskabel, som du skal bruge.

Den store forskel på de to kabler består i, at et FTP kommer med særlig isolering omkring hvert kabelpar – modsat UTP kablerne, hvor hvert kabel par sidder direkte under afskærmningen. Som nævnt ovenfor, så er UTP kablerne de typiske til hjemmebrug; men der kan naturligvis være omstændigheder, hvor et FTP datakabel er at foretrække. Et godt eksempel er i forbindelse med Lauritz Knudsens IHC® Net system, hvor det anbefales at bruge FTP datakabler til installation.

Derudover skal du naturligvis også gøre dig nogle tanker omkring, hvor langt dit netværkskabel skal være. Hos WATTOO.DK forhandler vi netværkskabler i mange forskellige længder; fra 120 meter helt op til 500 meter. Hvis disse standardiserede mål ikke passer dig, så har du også mulighed for at købe vores datakabler på mål.

Slutteligt vil vi blot komme med en lille reminder, for vi anbefaler altid, at du køber dine datakabler fra kendte producenter som eksempelvis Lauritz Knudsen, Nexans eller TE Connectivity. Selvom kablerne måske koster lidt mere end helt billige modeller som udgangspunkt, så er pengene hurtigt tjent ind igen, når man kigger på kablernes levetid. Ligeledes får du med datakabler af høj kvalitet meget bedre forbindelse – og du mindsker tab af signal over lange afstande. Ønsker du den bedste forbindelse i din bolig eller virksomhed, så bør du også datakablerne derefter.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os