Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK Lampestikkontakt

Når du bruger en lampestikkontakt i stedet for et almindeligt lampeudtag, bliver det nemt at koble lampen til og fra. Så hvis du f.eks. ønsker at bytte rundt på lamper eller skal have den ned for at skifte pæren, så vil en lampestikkontakt være et godt valg. Lampestikproppen trykkes blot ind i stikkontakten, og drejes med uret, for at låse den fast. Den drejes mod uret for at løsne den igen. Lamperne må godt hænge direkte i lampesstikproppen, så længe maks. vægtbelastning overholdes.

   

 1. Lampestikprop med jord – Lauritz Knudsen

  Lampestikprop kun passer til lampestikkontakter fra LK. Efter den er sat ind i lampestikkontakten, skal den drejes med uret, hvorefter den "låses" fast og får lavet en elektrisk forbindelse mellem stikkontakt og stikpropppen. Pendler kan ophænges direkte i stikproppen. Denne version er med jord.

  inkl. moms fra 40,50 DKK
 2. LK – Lampestikkontakt Ø80 med jord

  Lampestikkontakt som kan monteres på en PL-dåse, Ø80 underlag eller lign. Den har ikke synlige skruer, da afdækning klemmes på soklen, efter at indsatsen er monteret. Kan bruges med lampestikpropper både med og uden jord.

  inkl. moms fra 119,00 DKK
 3. Lampestikprop uden jord – Lauritz Knudsen

  Lampestikprop kun passer til lampestikkontakter fra LK. Efter den er sat ind i lampestikkontakten, skal den drejes med uret, hvorefter den "låses" fast og får lavet en elektrisk forbindelse mellem stikkontakt og stikpropppen. Pendler kan ophænges direkte i stikproppen. Denne version er uden jord.

  inkl. moms fra 40,50 DKK
 4. LK FUGA® – Lampestikkontakt med jord, 1 modul

  FUGA lampestikkontakt fra LK, bruges når du ønsker hurtigt at kunne koble f.eks. en pendel lampe til og fra lampeudtaget uden brug af værktøj, f.eks. hvis du ønsker at kunne skifte nemt imellem forskellige lamper. Skal bruges sammen med LKs lampestikpropper.

  inkl. moms fra 108,00 DKK
 5. OPUS 66, Lampestikkontakt med jord, 1 modul – Lauritz Knudsen

  inkl. moms fra 102,00 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK Lampemateriel

Skriv til os