Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

FUGA lampeudtag og lampestikpropper

Her finder du lampeudtag og lampestikkontakter til LK FUGA® serien fra Lauritz Knudsen. De monteres på væggen i enten indmuringsdåser, forfradåser eller i udvendige underlag. Hvis du bruger lampestikkontakter så monteres der på lampens ledning en lampestikprop, som så passer ind i lampestikkontakten. På denne måde kan man nemt udskifte og frakoble lamper, uden brug af værktøj. Hvis du skal bruge runde lampeudtag til f.eks. PL dåser finder du dem under LK Lampemateriel.

   

 1. LK FUGA® – Lampeudtag til væg, 1 modul

  Det nye 2014 væg-lampeudtag i FUGA® serien fra LK. Lampeudtaget kan monteres i alle dåser, underlag og rammer med plads til 1 modul. Det har en ny og forbedret aflastning med plads til 2 ledninger samt 5 nye 'håndryk-sikre' skrueklemmer. Husk at ifølge reglerne skal jordklemmen afblændes, hvis den ikke kan tilsluttes til jord (find en klemme afdækning under tilbehør til varen).

  inkl. moms fra 109,00 DKK
 2. LK FUGA® – Lampestikkontakt med jord, 1 modul

  FUGA lampestikkontakt fra LK, bruges når du ønsker hurtigt at kunne koble f.eks. en pendel lampe til og fra lampeudtaget uden brug af værktøj, f.eks. hvis du ønsker at kunne skifte nemt imellem forskellige lamper. Skal bruges sammen med LKs lampestikpropper.

  inkl. moms fra 108,00 DKK
 3. Lampestikprop med jord – Lauritz Knudsen

  Lampestikprop kun passer til lampestikkontakter fra LK. Efter den er sat ind i lampestikkontakten, skal den drejes med uret, hvorefter den "låses" fast og får lavet en elektrisk forbindelse mellem stikkontakt og stikpropppen. Pendler kan ophænges direkte i stikproppen. Denne version er med jord.

  inkl. moms fra 40,50 DKK
 4. Lampestikprop uden jord – Lauritz Knudsen

  Lampestikprop kun passer til lampestikkontakter fra LK. Efter den er sat ind i lampestikkontakten, skal den drejes med uret, hvorefter den "låses" fast og får lavet en elektrisk forbindelse mellem stikkontakt og stikpropppen. Pendler kan ophænges direkte i stikproppen. Denne version er uden jord.

  inkl. moms fra 40,50 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Lauritz Knudsen - LK FUGA®

Skriv til os