Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

LK FUGA – Antenne/dataudtags slutdåse til TV, FM radio, Internet via KabelTV og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD372), 2 modul

Udtaget er et kombineret multimedie antenne- og dataudtag. Der kan monteres én Actassi (tidligere kaldet LexCom) konnektor vha. montageramme i udtaget. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning. Antenneudtaget har en F-connector til data signalet fra kabelTV udbyderen, når du har internet via kabelTV. Kabelmodemet tilsluttes F-connectoren. Data returvejen er i området 5 til 65MHz

inkl. moms fra 235,00 DKK

Beskrivelse

Udtaget anvendes til enkelt- og fællesantenneanlæg, hvor der også ønskes mulighed for et dataudtag/netværksudtag. Udtaget er en slutdåse og antenne kablet kan ikke sløjfes videre fra den. Nye antenne installationer bør udføres som stjernefordelingsanlæg.

Returvejen (data returvej) anvendes til at kommunikere med udbyder af kabel TV-modem (Internet).

Indsatsen er beregnet til planforsænket montage i 2 modul dåser for indmuring, indstøbning- og isætning forfra til lette skillevægge, på underlag, og panelunderlag.

Anvendes skærmet kabel til RJ45 konnektoren, bør der isættes 49 mm dyb dåse.

Udtaget er forsynet med 2 IEC-stik for radio og TV, 1 stk. F-konnektor (hunbøsning) udgang for DATA, samt hul for isætning af montageramme og RJ45 konnektor. Det har indbygget R/TV filter og er HF tæt. Udtagene har lav dæmpning og god filtervirkning. Bestykket med skrue-tilgangsklemme for coaxkabel (diameter 4-8 mm) med enkelt eller flertråds inderleder (0,4-1,2 mm).

Specifikationer

Brand Lauritz Knudsen
DC gennemgang Nej
Frekvensområde (Data) 139-862MHz (retur: 5-65MHz)
Frekvensområde (Radio) 87,5-108MHz
Frekvensområde (TV) 139-862MHz
Gennemgangstab (Ind -> Data) 4,5 dB (retur: 1,5 dB)
Gennemgangstab (Ind -> Radio) 6 dB
Gennemgangstab (Ind -> TV) 4,5 dB
IP-klasse (kapslingsklasse) IP20
Konnektor type IEC-hanstik (TV), IEC-hunstik (FM radio), F-connector hun
Model FUGA®
Modul betegnelse 2 modul
Modul bredde 2 modul
Modul højde 1 modul
Montering & tilbehør Leveres med 2 stk. formonterede gribe kløer som bruges ved montage i underlag, panelunderlag og forfradåser. Kløerne kan fjernes og erstattes med afbryderskruer når indsatsen monteres i f.eks. indmuringsdåser osv.
Signal type Internet via kabelTV, Radio (FM), TV (UHF/VHF/KabelTV)
Videresløjfning Nej
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os