Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Alpha2 15-60 130 1X230V 50HZ 6H

Cirkulationspumpe af vådløbertypen med høj virkningsgrad, beregnet til cirkulation af væsker i varmeanlæg i private hjem. Med et energieffektivitetsindeks (EEI) i verdensklass...
Varenummer:380473060
inkl. moms fra 2.129,00 DKK

Beskrivelse

Cirkulationspumpe af vådløbertypen med høj virkningsgrad, beregnet til cirkulation af væsker i varmeanlæg i private hjem. Med et energieffektivitetsindeks (EEI) i verdensklasse langt under ErP-benchmarket sikrer pumpen væsentlige energibesparelser.
Funktioner
AUTOADAPT, der giver ultimative komfortniveauer med det laveste mulige energiforbrug og gør idriftsættelsen nem og sikker
Natsænkningsfunktion, der sparer energi
Manuel sommertilstand sparer energi om sommeren og giver sikker start i fyringssæsonen
Intuitiv enkel betjening med én knap gør det nemt at vælge en hvilken som helst reguleringsform
Intet behov for ekstern motorbeskyttelse, hvilket reducerer installationstiden
Start ved et højt drejningsmoment forbedrer starten under barske forhold
Vedligeholdelsesfri på grund af vådløberdesignet og brugen af robuste komponenter
ALPHA-stik sikrer en hurtig og nem elinstallation
Pumperne leveres med isoleringsskaller for at minimere varmetabet i varmeanlæg
Indregulering ved midlertidig brug af ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen gør det muligt for installatører at foretage indreguleringen hurtigt og nemt
Når ALPHA2 bruges med to andre komponenter, ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen, kan installatørerne hurtig og nemt foretage indregulering af radiatorer og gulvvarmeanlæg uden at kompromittere driftssikkerhed, virkningsgrad og nem installation.
AUTOADAPT-funktionen justerer løbende pumpeydelsen til det aktuelle varmebehov, dvs. anlæggets størrelse og det skiftende varmebehov i årets løb. Funktionen finder den indstilling, der giver optimal komfort og minimalt energiforbrug. Det bidrager til hurtig, sikker og nem idriftsættelse.
Pumpen har desuden tre reguleringsformer, hver især med tre indstillinger proportionaltrykregulering konstanttrykregulering konstantkurvefunktion
Yderligere fordele
Displayet viser det aktuelle strømforbrug i watt eller det aktuelle flow i m3/t samt alarmer og advarsler. Lysdioder viser den aktuelle driftsstatus.
Når natsænkningsfunktionen er aktiveret, reducerer den automatisk motorhastigheden for at spare på energien. Omkoblingen afhænger af en ændring i fremløbstemperaturen.
Når den manuelle sommerfunktion er aktiveret, startes pumpen ofte og automatisk ved lav hastighed for ikke at blokere rotoren. Dette sparer samtidig energi.
Pumpen er af vådløbertypen, således at pumpe og motor udgør en integreret enhed. Lejerne smøres af den pumpede væske, hvilket sikrer vedligeholdelsesfri drift. Pumpen har tørløbssikring.
Pumpen har keramisk aksel, keramiske radiallejer, trykleje i kulfiber, rotorhylster i rustfrit stål, lejeplade og rotorbeklædning, løber i kompositmateriale, hvilket alt sammen bidrager til lang levetid.
Pumpen er selvudluftende gennem anlægget, hvilket bidrager til nem idriftsættelse. Det kompakte design med pumpehoved med indbygget styringsboks og kontrolpanel passer ind i de fleste almindelige installationer.
Pumpehuset er fremstillet af støbejern og elektroforesebehandlet for at forbedre korrosionsbestandigheden.
Motoren er en synkronmotor med permanent magnet/kompakt stator, der er karakteriseret ved høj virkningsgrad. Pumpens omdrejningstal styres af en frekvensomformer, der er indbygget i styreboksen.

Specifikationer

Anvendelse Til varme
Automatisk natsænkning Ja
Byggelængde 130 mm
Byggelængde (mm) 130
EAN 5713828674180
Indbygningslængde 130 mm
Isoleret Ja
Materiale Støbejern
Medie Varme og køl
Producent Grundfos
Pumpe modeller ALPHA2
Spænding (V) 230
Temperatur Max. 110
Temperatur Min. 2
Tilslutning 1 RG
Tilslutningsgevind 1"
Typenummer 99411114
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os