Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

HN - Jethætte m. opadrettet afkast Ø160 mm

Lindab HN jethætte i galvaniseret plade og med opadrettet stråle så tilsmudsning af taget udgåes. Til afkast fra Ø160 mm ventilationsrør. Har trådnet i toppen og indvendigt en kegle der opsamler sne og regnvand som drænes gennem afløbsslange.

Varenummer:358220160
inkl. moms 587,00 DKK

Beskrivelse

Bruges til at afslutte ventilationsrør når de er ført gennem taget. Jethætten er beregnet til at blive brugt som et afkast til den brugte indeluft, og er velgeget til både industri- og komfortventilation.

Hætten er lavet i galvaniseret plade og har et ½" trådnet foroven til at stoppe dyr og andre fremmedlegemer i at trænge ind i ventilationssystemet. Derudover har den indvendigt en kegle som opsamler sne og regnvand, og på den måde sikre at der ikke løber vand ind i ventilationssystemet. Vandet ledes væk fra keglen via en afløbsslange, som kan tråle temperaturer fra -45° C til +65° C

Den specielle udforming gør at luften kastes ud af hætten i en opadrettet stråle. Herved sikres at luften og taget i hættens nærhed ikke forurenes eller tilsmudses. Afkastet er så effektivt at man godt kan montere friskluftindtag i umiddelbar nærhed af det.

Hætten passer udvendigt på et ventilationsrør.

Specifikationer

Brand Lindab
Diameter Ø160 mm
EAN 7319662326704
Typenummer 232670, HN160
Udførelse Afkast, Med trådnet, Sikret mod vand/sne
Ød Ø160 mm
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os