Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Laufen toilet

Et nyt toilet kan give badeværelset nyt liv, da det typisk er en helt central del af et af boligens mest brugte rum. Hos WATTOO.DK finder du derfor også altid et billigt udvalg af moderne toiletter fra Laufen. Er du på jagt efter et stilrent og praktisk toilet til en lav pris, så finder du det her på siden. Laufen er kendt for deres flotte og innovative løsninger, der passer ind på ethvert badeværelse. Se de mange spændende modeller her på siden, og kom hjem med det helt rigtige.

   

 1. Laufen Pro-N – Væghængt

  Toilet til vægmontage, vandret afløb (P-lås). Vælg mellem: LAUFEN Clean Coat overflade eller standard porcelæns overflade. leveres uden cisterne.

  inkl. moms fra 532,00 DKK
 2. Laufen Pro Rimless – Væghængt

  OBS: Toiletsæde medfølger ikke.
  Kan bestilles under "Tilbehør".

  inkl. moms fra 1.660,00 DKK
 3. Laufen Pro-N – Gulvstående (S-lås)

  Toilet til gulvmontering, med skjult lodret afløb (S-lås).(skrue eller lim). Vælg mellem LAUFEN Clean Coat overflade eller almindelig porcelæns overflade.

  inkl. moms fra 1.505,00 DKK
 4. inkl. moms 5.813,00 DKK
 5. Laufen Pro – Væghængt

  Væghængt toilet til montering på indbygget cisterne.

  Varenr: 613042000

  inkl. moms 1.175,00 DKK
 6. Laufen Pro – Væghængt

  Væghængt toilet til montering på indbygget cisterne. Med LAUFEN Clean Coat overflade.

  Varenr: 613042060

  inkl. moms 1.490,00 DKK
 7. Laufen Pro-N

  Toilet til gulvmontering med synlig lodret afløb (S-lås).

  Varenr: 601830200

  inkl. moms 1.671,00 DKK
 8. inkl. moms 3.113,00 DKK
 9. Laufen Pro-N – Gulvstående med S-lås (skrue) Ekstra høj model 46 cm

  Ekstra højt toilet, sidde højde på 46 cm. Design til alle. Med pro-n serien præsenterer Laufen sin første badeværelsesserie, udviklet eksklusivt til det nordiske marked. Design af Antti Ylisassi

  Varenr: 605077200

  inkl. moms 2.435,00 DKK

   

De fleste af os bruger badeværelset tit, og det er derfor vigtigt, at badeværelset ser pænt og indbydende ud. Men det er ikke altid lige let, for alle elementer på badeværelset skal være den perfekte kombination af form og funktion. Det er altså ikke nok, at dine vandhaner matcher brusesættet samt håndvasken – det hele skal også være nemt at rengøre. I den forbindelse bliver det hele dog lidt nemmere på WATTOO.DK, for vi har udvalgt alle vores vvs artikler meget nøje. Vi forhandler kun de bedste producenter, der værdsætter kvalitet, innovative løsninger og lækkert design. I den forbindelse går du således heller aldrig galt i byen med et moderne og billigt toilet fra Laufen. Laufen producerer flotte toiletter til lave priser, og de kommer i en lang række forskellige udformninger.

Køb billigt Laufen toilet fra dansk forhandler på nettet

Hos WATTOO.DK er vi eksperter i billig vvs på nettet, og vi ved hvad du forlanger af din forhandler på nettet. Vi har nemlig hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af vvs artikler på nettet – og det har givet os en masse viden omkring hvad du forventer. Vores udvalg er således kendetegnet af høj kvalitet til lave priser, som du sikkert har bemærket, når du kigger på vores udvalg af toiletter fra Laufen. Men derudover har vi også altid anerkendt vigtigheden af gode leveringsaftaler, hvilket betyder, at du altid får lynhurtig levering, når du handler med os. Allerede få hverdage efter du har købt dit nye Laufen toilet, er det leveret og klar til montering.

Laufen har længe været kendt for deres toiletter i særklasse, og de formår kontinuerligt at videreudvikle deres mange modeller. Eksempelvis kan du finde toiletter med special overflader, der gør toilettet endnu mere hygiejnisk og nemmere at rengøre. Eller hvad med et billigt væghængt toilet fra Laufen, der giver dig ekstra plads på badeværelset? Hos WATTOO.DK finder du en lang række billige toiletter fra Laufen, der passer perfekt til det moderne badeværelse, hvor kun det bedste er godt nok. Det behøver ikke være mere kompliceret end som så, at komme hjem med et lækkert og stilrent toilet til en lav pris.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af billige toiletter fra Laufen, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Hos WATTOO.DK vil vi fortsat være din foretrukne forhandler af billige vvs artikler på nettet – og det tager vi ikke let på. Vi vil således gøre vores til, at du kommer hjem med det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien Brands - Laufen

Skriv til os