Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Q&E PPM – Fordelerrør, adapter vinkel, ¾"

Adapter til det korrisionsfrie Quick & Easy PPM fordelerrør fra Uponor. Bruges til at begynde fordelerrøret og er forsynet med et udvendigt gevind på ¾" hvor tilslutningen kan foretages. De andre Q&E PPM dele forbindes via en nippel ende med et specielt 1" gevind.

Varenummer:087607818
inkl. moms 83,00 DKK

Beskrivelse

Quick & Easy Koblinger (Q&E koblinger) fra Uponor:

Den unikke kobling til brugsvand- og radiatorrørinstallationer. Wirsbo-PEX's indbyggede "hukommelse" har muliggjort en helt ny koblingsteknologi.

Koblingen tilsluttes ved, at et specialværktøj udvider enden af røret sammen med en Q&E ring. Niplen skydes i røret mod flangen. Den indbyggede hukommelse bevirker, at røret går tilbage til sin oprindelige form og danner en fast og tæt tilslutning.

Udførelse:

Med Q&E koblingsteknik til varmt og koldt brugsvand samt til radiatorrør får man et produkt med alle fordele, som du længe har ledt efter. Teknikken er hurtig og nem at udføre. Den sparer tid ved hver enkelt installation og øger effektiviteten i arbejdet. Ekspansionsværktøjet kan nemt anvendes til forskellige koblingsdimensioner, blot ved udskiftning af ekspansionshovedet. Det kan også udnyttes i små og snævre rum.

Koblingen består af en ydre Q&E ring og en nippel af enten PPSU (til det helt korrisionsfrie system) eller afzinkningsbestandigt messing, hvilket giver god modstand mod iltning (aggressivt vand).

Obs! Q&E er kun beregnet til f.eks. Wirsbo-PEX-rør og Wirsbo-combiPEX Q&E-rør. Følg altid vejledningerne fra Uponor til de enkelte produkt grupper eller fittinger for at sikre korrekt brug og at den aktuelle fitting bruges på det rigtige rør .

Fordele:

  • Selvtættende og hurtigt koblingssystem (Q&E) som er unik på markedet.

  • Termisk hukommelse gør det muligt at opvarme et bukket rør, så det får sin oprindelig form tilbage.

  • Stort sortiment i alle relevante dimensioner.

Specifikationer

Anvendes til - Rør type Uponor Q&E PPM PPSU fordelerrør system
Brand Uponor
Dimensioner ¾"
EAN 6414905201051
Ende #1 - Størrelse 3/4" (ca. 27 mm)
Ende #1 - Type Gevind - Nippel
Ende #2 - Størrelse 1" (ca. 34 mm)
Ende #2 - Type Gevind - Nippel
Fordeler formål Afgrening
Godkendelser VA
Materiale PPSU
Serie Quick & Easy (Q&E)
Typenummer 1048003
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os