Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Multigasdetektor MGT, CH4-H2S-CO-O2

Senko MGT er en bærbar multigasdetektor til anvendelse i forbindelse med personbeskyttelse. Detektoren er konfigureret med 3 måleceller som anvendes til detektering af følgende...
Varenummer:6398679008
inkl. moms 4.516,00 DKK

Beskrivelse

Senko MGT er en bærbar multigasdetektor til anvendelse i forbindelse med personbeskyttelse. Detektoren er konfigureret med 3 måleceller som anvendes til detektering af følgende 4 gasarter: ilt(O2), kulilte(CO), svovlbrinte(H2S) samt brændbare gasarter. Cellen til detektering af brændbare gasarter er kalibreret til Metan, men detektere også øvrige kulbrinter(CxHy).

Senko MGT vil alarmere brugeren ved brug af horn, blink, samt viberator, såfremt den konfigurerede alarmgrænse(erne) overskrides, for en eller flere af de aktuelle gasarter. For de to gifte gasarter vedkomende er der endvidere en korttids, samt en langtidsalarmgræsne, de såkaldte STEL og TWA, som hvis overskrides, ligeledes vil bringe detektoren i alarmstatus. Senko MGT er endvidere udstyret med hukommelse, hvor i detektoren automatisk gemmer information om de senste 30 bump tests, events eller kalibreringer.

Blandt det tilgængelige tilbehør til Senko MGT er der bl.a.et IR-link der kan anvendes til konfiguration af MGT, herunder ændring af alarmgrænser, kalibreringsinfo, sprog mv.

Instrumentet er godkendt i følge ATEX: Ex ia IIC T4 Ga.

Senko MGT leveres inkl. kalibreringsadaptor, batterielader, samt kalibreringscertifikat.

Specifikationer

Brand IMI TA
EAN 5706445679003
Typenummer 5706445679003, Senko MGT. CH4-H2S-CO-O2
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os