Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Danfoss – RA/VL 2953 termostat med fjernføler, hvid

Denne termostat passer på Danfoss RAVL ventiler. Den er forsynet med en fjernføler og regulerer efter temperaturen i rummet. Termostaten kan indstilles til at holde en temperatur fra 5 til 26°C eller lukkes helt. Se mere info på varekortet om hvordan du genkender ventilen den passer på. Leveres med ny pakdåse til ventilen.

Varenummer:403131352
inkl. moms 353,00 DKK

Beskrivelse

Servicetermostaterne RA/VL og RA/V bruges til udskiftning af gamle termostater på eksisterende varmeanlæg, hvor de ældre RAV eller RAVL ventiler er monteret.

Med servicetermostaterne er det let at forsyne anlægget med følerelementer, der har samme reguleringsegenskaber som RA termostaterne.

Versionerne med fjernføler bruges når radiatorventilen og derved termostaten er placeret uhensigtsmæssigt, sådan at den ikke kan regulere temperaturen korrekt. Fjernføleren leveres med dens kapillær rør (det rør som forbinder selve termostat elementet med føleren) oprullet. På denne måde kan man nemt blot udtrække den længde der er behov for ved montering.

Har jeg RAV eller RAVL ventiler?

Blandt produkt billederne længere oppe kan du se tegninger og billeder der viser forskellen på RAVL og RAV. Generelt kan siges at RAVL har en ventilhals som er 26 mm i diameter og RAV er 34 mm i diameter. Ventilhalsen er den del som termostaten sættes fast på.

Hvad er pakdåsen?

Pakdåsen er den del som forbinder termostaten og ventilkeglen med hinanden. Pakdåsen sørger også for at holde denne forbindelse tæt.

Under normalle forhold kan pakdåsen skiftes også selvom dit centralvarme anlæg er under tryk. Dette skyldes at ventilkeglen skubbes ud ad når pakdåsen fjernes, og lukker mere eller mindre tæt mod ventilhuset. Der kan dog godt dryppe lidt vand ud når pakdåsen fjernes.

Skru dog altid pakdåsen forsigtigt ud, sådan at du kan nå at stoppe og skrue den fast igen, hvis der begynder at løbe for meget vand ud.

Specifikationer

Brand Danfoss
EAN 5702420077840
Farve Hvid
Farve Hvid
Fjernindstilling Nej
Følertype Fjernføler
Kapillarrør 2 meter
Model RA/VL 2953
Passer til Danfoss RAVL ventiler
Regulerer efter Rumtemperaturen
Reguleringsområde 5 til 26°C
Typenummer 013G2953
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os