Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Bor, skær, slib

Hos WATTOO.DK finder du et bredt udvalg af bor, skiver og klinger til din boremaskine, vinkelsliber eller betonhøvl. Vi forhandler kun produkter fra kendte producenter, hvilket er din garanti for, at dit nye bor eller din nye klinge ikke giver op under håndværkerarbejdet. Mangler du nyt tilbehør til el værktøjet, er du altså landet på den rette side.

Men vi ved også godt, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer af bor eller skiver – og at det således kan være svært at finde den helt rigtige model. Vi har derfor samlet nogle generelle råd til køb af bor, skiver og klinger, som du kan finde i det følgende afsnit.

Gode råd til køb af bor, skiver og klinger

Alle professionelle håndværkere og gør-det-selv mænd har et større eller mindre udvalg af el værktøj som eksempelvis boremaskiner, skruemaskiner eller vinkelslibere. Det er nemlig meget svært at klare håndværksopgaverne uden – og fraværet af el værktøj gør simple opgaver meget mere komplicerede end de bør være. Ligeledes kan du bruge din boremaskine til rigtig meget andet end blot at bore huller; og det er her forskellige typer af bor, skiver og klinger kommer i ind i billedet.

Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af forskellige typer bor, klinger og skiver; lige fra helt gængse typer som hulsave og murbor til særlige typer diamantslibeskiver eller diamantklinger. Fælles for hele sortiment er dog den høje kvalitet, og vores store fokus på at vælge produkter, der er tilpasset den krævende og kompromisløse håndværker eller handyman. Vi ved nemlig godt, at det gode håndværk forudsætter godt værktøj.

Blandt vores udvalg finder du forskellige typer af diamantklinger fra blandt andet Cosmo og Diewe, der egner sig særligt godt til præcise skæringer af fliser og klinker. Vi har mere gængse universal klinger, der kan bruges til skæring af alt fra beton til PVC – til specialiserede diamantklinger, der egner sig særligt godt til eksempelvis marmor eller granit. Det afgørende for dit valg af diamantklinger relaterer sig derfor også til det materiale du skal skære i. Du vil altid få det bedste resultat ved at anvende en diamantklinge, der er særligt egnet til netop det materiale du skal bearbejde – og derfor kan du med fordel også have et mindre udvalg af forskellige typer klinger.

Det samme gør sig gældende for vores udvalg af diamantslibeskiver, der kan bruges til slibning af forskellige materialer som beton, natursten og granit. Typisk kommer diamantslibeskiver i forskellige ’grovheder’, og hvor grov din slibeskive bør være, afhænger i høj grad af materialet og formålet med slibningen. Som udgangspunkt vil en grovere slibeskive også egne sig bedre til helt grove materialer. Ligeledes har slibeskivens udformning også indflydelse på ikke blot det egnede materiale til slibning, men også slibehastigheden. De nyere slibeskiver med dobbeltrækker og de moderne ’turbo’ slibeskiver er særligt udviklet til øget slibehastighed og mindre udvikling af støv.

Hvis du endnu ikke er helt sikker på hvilken klinge eller slibeskive, der egner sig særligt godt til dit formål – så kan det altid anbefales at spørge din lokale fagmand til råds.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - El-værktøj & tilbehør

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os