Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Bor, skær, slib

Hos WATTOO.DK finder du et bredt udvalg af bor, skiver og klinger til din boremaskine, vinkelsliber eller betonhøvl. Vi forhandler kun produkter fra kendte producenter, hvilket er din garanti for, at dit nye bor eller din nye klinge ikke giver op under håndværkerarbejdet. Mangler du nyt tilbehør til el værktøjet, er du altså landet på den rette side.

Men vi ved også godt, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer af bor eller skiver – og at det således kan være svært at finde den helt rigtige model. Vi har derfor samlet nogle generelle råd til køb af bor, skiver og klinger, som du kan finde i det følgende afsnit.

Gode råd til køb af bor, skiver og klinger

Alle professionelle håndværkere og gør-det-selv mænd har et større eller mindre udvalg af el værktøj som eksempelvis boremaskiner, skruemaskiner eller vinkelslibere. Det er nemlig meget svært at klare håndværksopgaverne uden – og fraværet af el værktøj gør simple opgaver meget mere komplicerede end de bør være. Ligeledes kan du bruge din boremaskine til rigtig meget andet end blot at bore huller; og det er her forskellige typer af bor, skiver og klinger kommer i ind i billedet.

Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af forskellige typer bor, klinger og skiver; lige fra helt gængse typer som hulsave og murbor til særlige typer diamantslibeskiver eller diamantklinger. Fælles for hele sortiment er dog den høje kvalitet, og vores store fokus på at vælge produkter, der er tilpasset den krævende og kompromisløse håndværker eller handyman. Vi ved nemlig godt, at det gode håndværk forudsætter godt værktøj.

Blandt vores udvalg finder du forskellige typer af diamantklinger fra blandt andet Cosmo og Diewe, der egner sig særligt godt til præcise skæringer af fliser og klinker. Vi har mere gængse universal klinger, der kan bruges til skæring af alt fra beton til PVC – til specialiserede diamantklinger, der egner sig særligt godt til eksempelvis marmor eller granit. Det afgørende for dit valg af diamantklinger relaterer sig derfor også til det materiale du skal skære i. Du vil altid få det bedste resultat ved at anvende en diamantklinge, der er særligt egnet til netop det materiale du skal bearbejde – og derfor kan du med fordel også have et mindre udvalg af forskellige typer klinger.

Det samme gør sig gældende for vores udvalg af diamantslibeskiver, der kan bruges til slibning af forskellige materialer som beton, natursten og granit. Typisk kommer diamantslibeskiver i forskellige ’grovheder’, og hvor grov din slibeskive bør være, afhænger i høj grad af materialet og formålet med slibningen. Som udgangspunkt vil en grovere slibeskive også egne sig bedre til helt grove materialer. Ligeledes har slibeskivens udformning også indflydelse på ikke blot det egnede materiale til slibning, men også slibehastigheden. De nyere slibeskiver med dobbeltrækker og de moderne ’turbo’ slibeskiver er særligt udviklet til øget slibehastighed og mindre udvikling af støv.

Hvis du endnu ikke er helt sikker på hvilken klinge eller slibeskive, der egner sig særligt godt til dit formål – så kan det altid anbefales at spørge din lokale fagmand til råds.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - El-værktøj & tilbehør

Skriv til os