Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Diamantklinger

Med en diamantklinge i professionel kvalitet, kan du let skære i materialer som eksempelvis granit, mursten, beton og meget andet. Det er ligeledes derfor, at de fleste håndværkere har forskellige diamantklinger på lager. Er du på jagt efter en ny og billige diamantklinge, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig godt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores brede udvalg af kvalitetssikrede klinger fra de bedste producenter på markedet. Se eksempelvis de mange diamantklinger fra Cosmo, Diewe og Husqvarna.

   

 1. Diewe – 'Turbo' diamantklinge

  Diewe – 'Turbo' diamantklinge

  Hurtig og effektiv universal diamantklinge. Den har diamantsegment langs hele kanten (støbt i et stykke) hvilket giver flotte og hurtige snit. Den forstærkede flange, giver mere stabil skæring og generel beskyttelse af klingen. Kølehuller i stambladet sørger for kølning af stambladet og giver mindre støj. Anbefales til skæring af belægningssten, skifer, mursten, beton, armeret beton, cementprodukter, klinker, tegl, marmor, PVC samt natursten.

  inkl. moms fra 146,00 DKK
 2. Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø250 mm (centerhul Ø25,4 eller 30,0 mm / tykkelse 2,0 mm)

  Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø250 mm (centerhul Ø25,4 eller 30,0 mm / tykkelse 2,0 mm)

  Special diamantklinge til skæring i granit og andre natursten. Den har et fuldringet segment (hele vejen rundt langs kanten af klingen), der laver flotte og rene snit. Den er perfekt til fliseskæring og anbefales til skæring af granit, fliser, klinker, marmor, glas samt keramiske sanitetsfliser.

  Varenr: 881340161

  inkl. moms fra 236,00 DKK
 3. Worker – Fugefræser diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 10,0 mm)

  Worker – Fugefræser diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 10,0 mm)

  Meget bred klingen på 10 mm bredden. Den er perfekt til udfræsning af fuger og har særdeles stor fræseevne i hårde- og cement fuger. Dens bløde og brede segmenter holder en høj effektivitet i hårde fuger. Anbefales til skæring af hårde fuger, beton- og mørtel fuger.

  Varenr: 881348795

  inkl. moms fra 508,00 DKK
 4. Cosmo – 'Mercur' diamantklinge

  Cosmo – 'Mercur' diamantklinge

  Special klinge til skæring i granit og natursten. Laser svejste turbo segmenter, der giver optimal sikkerhed mod afrevne segmenter. Anbefales til skæring af granit, natursten, hårde klinker og hårdt brændte mursten. Størrelserne Ø300, 350 og 400 mm er ekstra lyddæmpet.

  inkl. moms fra 187,00 DKK
 5. Worker – 'AC' diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 1,2 mm)

  Worker – 'AC' diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 1,2 mm)

  Super tynd diamantklinge med en segmentstruktur der giver en mere skånsom skæring og som samtidig er ekstrem hurtig. Den har et forstærket stamblad for rolig skæring i sprøde materialer. Perfekt til skæring af procelænsbelægning, idet den ikke slår fliger af den. Anbefales til skæring af fliser med hård eller sprød struktur, hårde klinker, granit, marmor, skifer samt keramiske sanitetsfliser.

  Varenr: 881340285

  inkl. moms fra 200,00 DKK
 6. Cosmo – 'Saturn' diamantklinge

  Cosmo – 'Saturn' diamantklinge

  Super hurtig skærende klinge til de krævende opgaver. Dens laser svejste turbo segmenter giver optimal sikkerhed mod afrevne segmenter. Kølehuller i stambladet sørger for kølning og giver mindre støj. Klingen er perfekt klinge til universal brug og anbefales til skæring af beton, armeret beton, cementprodukter, klinker, tegl samt mursten.

  inkl. moms fra 186,00 DKK
 7. Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 1,6 mm)

  Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø125 mm (centerhul Ø22,2 mm / tykkelse 1,6 mm)

  Special diamantklinge til skæring i granit og andre natursten. Den har et fuldringet segment (hele vejen rundt langs kanten af klingen), der laver flotte og rene snit. Den er perfekt til fliseskæring og anbefales til skæring af granit, fliser, klinker, marmor, glas samt keramiske sanitetsfliser.

  Varenr: 881340130

  inkl. moms fra 116,00 DKK
 8. Cosmo – Fugefræser diamantklinge

  Cosmo – Fugefræser diamantklinge

  Speciel bred klinge som er beregnet til at fræse fuger ud. Den har særdeles stor fræse evne i hårde- og cementfuger samt holder god hastighed i hårde fuger. Klingen på 105 mm er perfekt til studsfuger, uden at beskadige underliggende sten. Anbefales til skæring af hårde fuger, beton- og mørtel fuger.

  inkl. moms fra 477,00 DKK
 9. Diewe – 'Master Drive' diamantklinge

  Diewe – 'Master Drive' diamantklinge

  Master Drive klingen er kvalitet til den kræsne håndværker. Den har 9mm høje laser svejste segmenter, som sikrer optimal sikkerhed imod afrevne segmenter. Kølehullerne i stambladet sørger for kølning af stambladet og reducerer støjen fra klingen. Den er perfekt klinge til universal brug og anbefales til skæring af beton, armeret beton, cementprodukter, klinker, tegl samt mursten.

  inkl. moms fra 292,00 DKK
 10. Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø350 mm (centerhul Ø25,4 mm / tykkelse 2,2 mm)

  Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø350 mm (centerhul Ø25,4 mm / tykkelse 2,2 mm)

  Special diamantklinge til skæring i granit og andre natursten. Den har et fuldringet segment (hele vejen rundt langs kanten af klingen), der laver flotte og rene snit. Den er perfekt til fliseskæring og anbefales til skæring af granit, fliser, klinker, marmor, glas samt keramiske sanitetsfliser.

  Varenr: 881340180

  inkl. moms fra 342,00 DKK
 11. Cosmo – 'Laser Silent' diamantklinge

  Cosmo – 'Laser Silent' diamantklinge

  Lyddæmpet diamantklinge med lasersvejste turbo segmenter, der giver optimal sikkerhed mod afrevne segmenter. Anbefales til skæring af beton, armeret beton, belægningssten, tagsten, cementprodukter, tegl samt mursten.

  inkl. moms fra 366,00 DKK
 12. Worker – 'Concave' diamantklinge

  Worker – 'Concave' diamantklinge

  Særlig diamentklinge som kan skære i buer på grund af dens facon. Klingen på Ø125 kan skære i en radius på min. 130 mm og Ø230 klingen i en radius på min 300 mm. Klingen er perfekt til anlægsgartner og brolægger og anbefales til skæring af belægningssten, beton, mursten, cementprodukter, tegl samt gasbeton.

  inkl. moms fra 356,00 DKK
 13. Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø200 mm (centerhul Ø25,4 eller 30,0 mm / tykkelse 2,0 mm)

  Cosmo – 'Granit' diamantklinge, Ø200 mm (centerhul Ø25,4 eller 30,0 mm / tykkelse 2,0 mm)

  Special diamantklinge til skæring i granit og andre natursten. Den har et fuldringet segment (hele vejen rundt langs kanten af klingen), der laver flotte og rene snit. Den er perfekt til fliseskæring og anbefales til skæring af granit, fliser, klinker, marmor, glas samt keramiske sanitetsfliser. Ikke egnet til vådskæring.

  Varenr: 881340152

  inkl. moms fra 178,00 DKK
 14. Cosmo – 'Zenesis Q-Serie' diamantklinge

  Cosmo – 'Zenesis Q-Serie' diamantklinge

  Denne klinge har et nyudviklet segment der øger klingens skæreevne og hastighed. De ny Q-segmenter kombineret med Zenesis teknologien, hvor diamanterne ligger i præcisions positionering i segmentet, giver klingen unikke egenskaber. Øget skærehastighed kombineret med øget standtid og færre rystelser i maskinen gør klingen til en af de mest effektive og lønsomme klinger på markedet. Anbefales til skæring af beton med højt flintindhold, kraftig armering eller granit indhold samt de mest almindelige byggematerialer.

  inkl. moms fra 1.388,00 DKK
 15. Cosmo – 'Laser Asfalt' diamantklinge

  Cosmo – 'Laser Asfalt' diamantklinge

  Super økonomisk og hurtig skærende diamantklinge til skæring i asfalt med mere. Selve segmenterne (den del af klingen som skærer i materialet) er laser svejste, hvilket beskytter arbejdsmiljøet mod at de afrives. Klingen anbefales til skæring af asfalt, ny "grøn" beton, gasbeton samt kalk-sandsten.

  inkl. moms fra 284,00 DKK
 16. Husqvarna – 'Soff-Cut (Red series)' diamantklinge til nystøbt beton

  Husqvarna – 'Soff-Cut (Red series)' diamantklinge til nystøbt beton

  Special diamantskæreskive, som bruges til at lave snit i nystøbt og ikke færdighærdet beton, for at undgå ukontrollerede revnedannelser. Klingen kan kun bruges sammen med en passende Husqvarnas Soff-Cut skæremaskine pga. det specielle centerhul. Leveres med patenteret glideplade.

  inkl. moms fra 1.156,00 DKK
 17. Bosch diamantskæreskive BFC, Ø76/10 mm x 1,9 mm
  inkl. moms fra 64,50 DKK
 18. Bosch skæreskive, multiwheel HM, Ø76/10 mm x 1,0 mm
  inkl. moms fra 84,50 DKK
 19. Bosch skæreskive Expert til INOX, Ø76/10 mm x 1 mm, 5 stk.
  inkl. moms fra 57,50 DKK

   

Uanset om du er professionel håndværker eller blot praktiserer håndværket i den private bolig, så er det typisk nødvendigt at have forskellige typer håndværktøj, redskaber og bor eller klinger hængende i firmabilen eller i redskabsskuret. Det gør nemlig arbejdet meget lettere, og hjælper dig til at fuldføre opgaven på forsvarlig og professionel vis. Det er ligeledes derfor, at vi hos WATTOO.DK altid tilbyder et varieret og kvalitetssikret udvalg af værktøj. Og det indebærer naturligvis også et bredt udvalg af billige diamantklinger, der typisk bruges til at skære i hårde materialer. Vi har altid fokus på den høje kvalitet, og derfor finder du kun diamantklinger fra de bedste producenter på markedet, når du handler med os.

Køb billige diamantklinger med hurtig levering

Vi er stolte af at være blandt danskernes foretrukne forhandlere af værktøj på nettet, men vi ved også, at det forpligter. Derfor arbejder vi hver dag benhårdt på at kunne tilbyde et varieret udvalg af eksempelvis diamantklinger i god kvalitet – og til en lav pris. Men det er naturligvis ikke alt, for hos WATTOO.DK har vi også sørget for altid at kunne tilbyde lynhurtig levering på alle lagervarer til en fast, lav pris. Det betyder med andre ord, at du allerede 1-2 hverdage efter bestilling kan tage din nye diamantklinge i brug. Det kalder vi god og naturlig service.

En diamantklinge er typisk meget alsidig, og kan ofte bruges til at skære i mange forskellige materialer. Men der er naturligvis forskel på de forskellige modeller du finder her på siden, og typisk er det en god ide at gå efter en diamantklinge, der er særligt egnet til at skære i det påtænkte materiale; hvad end det så måtte være granit, mursten eller noget helt tredje. Endvidere kan vi tilbyde meget billige diamantklinger, således at du i de fleste tilfælde kan købe flere klinger til flere forskellige materialer, uden at det bliver en stor udgift. Ved du allerede nu hvilket materiale du skal skære i, så kan du altid sortere i vores udvalg af klinger ved hjælp af sorteringsfunktionen i sidemenuen. På denne måde får du kun vist billige diamantklinger, der passer til netop dit behov.

Det er vores vision at kunne tilbyde moderne og kvalitetssikret værktøj til en lav pris. Men vi er naturligvis også altid interesserede i at yde den bedste service på nettet, så har du spørgsmål til vores udvalg af diamantklinger, levering eller andet – så sidder vi klar til at hjælpe på telefon eller mail.

Se alle produkter i kategorien El-værktøj - Bor, skiver, klinger

Fremragende

Baseret på 3137 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

14.12

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering Kan kun varmt anbefales

Kp service

14.12

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være

Kunde Bodil Vangslev

14.12

Det hele forløb som det skulle.

Det hele forløb som det skulle.

Kirsten Tranberg

14.12

Jeg er imponeret.

Jeg er imponeret.

H.Andersen

14.12

hurtig og nemt

hurtig og nemt

Flemming Jensen