Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Fagspecifikt

Er du på udkig efter værktøj, der er helt specifikt til netop dit fag? Så er du landet på den rette side, for her finder du vores store udvalg af fagspecifikt værktøj af høj kvalitet; uanset om du arbejder med byggeri, VVS eller elektricitet. Hos WATTOO.DK finder du kun det bedste værktøj fra anerkendte producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Men hvis du ikke er helt sikker på, om vi har netop dét, du skal bruge – så kan du i det følgende få lidt hjælp. Her kan du nemlig læse mere om hvad du finder i vores forskellige kategorier inden for fagspecifikt værktøj, og ikke mindst hvilke producenter du kan finde værktøj fra.

Det rette værktøj til netop dit fag

Der findes masser af værktøj, der er mere eller mindre universelt, og som kan bruges inden for stort set alle brancher; eksempelvis håndværktøj eller bor og klinger. Men nogle gange kræver håndværket noget helt særligt værktøj, der er lavet til at udføre specifikke opgaver. Hos WATTOO.DK ved vi godt, at godt håndværk kræver godt værktøj; og derfor finder du altid et bredt udvalg af fagspecifikt værktøj til mureren, elektrikeren eller VVS’eren hos os.

Vores kategori elektrikerværktøj dækker hovedsageligt over to forskellige ting; navnlig måleinstrumenter og værktøj samt udstyr til L-AUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding). For enhver elektriker er måleudstyret essentielt, og her på siden finder du kun måleudstyr med vigtige funktioner som display med bargraph og præcise måleegenskaber. Men den største kategori er vores værktøj og tilbehør til L-AUS; her under forskellige værktøjssæt, afdækninger og handsker. Når du køber dit elektrikerværktøj hos os, så finder du solide produkter fra anerkendte producenter som DVA og Klaus Friedrich.

Kategorien murerværktøj henvender sig til den professionelle murer, der ikke går på kompromis med sit arbejde. Her finder du et moderne udvalg af alt hvad du skal bruge til at løse mureropgaven; herunder fugeskeer, pudsebræt og meget mere. Som murer bruger du helt sikkert dit murerværktøj hver dag, hvorfor det er alfa og omega, at værktøjet lever op til dine krav som professionel håndværker. Hos WATTOO.DK forhandler vi murerværktøj fra blandt andet Eskimo, Sydvesta og Guldborg Murerhjørner.

Værktøjet til de helt særlige opgaver

Involverer dit arbejde særlige materialer som skifereternit eller natureternit, så har du givetvis også brug for noget helt særligt værktøj; der ligger udover mere gængse murer- og tømrerværktøjer. Her på siden kan du finde det helt rigtige værktøj til beskæring af både naturskifer og skiferternit. Vores udvalg indebærer blandt andet skiferstole, skifersakse og skiferskærere.

Endvidere har vi naturligvis også værktøjet til dig, der skal beskære eller bearbejde blik i forbindelse med opsættelsen af eksempelvis tagrender eller andet VVS arbejde. Vi har alt hvad du skal bruge til blikarbejdet; herunder lim, loddekolber, hulsakse og meget mere. Når du køber dit blikværktøj hos os, så kan du finde værktøj fra kvalitetsbevidste producenter som BAHCO, FREUND og Andersen & Nielsen. Hos WATTOO.DK går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores værktøj – ligesom vi ved, at du ikke gør.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Skriv til os