Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Fagspecifikt

Er du på udkig efter værktøj, der er helt specifikt til netop dit fag? Så er du landet på den rette side, for her finder du vores store udvalg af fagspecifikt værktøj af høj kvalitet; uanset om du arbejder med byggeri, VVS eller elektricitet. Hos WATTOO.DK finder du kun det bedste værktøj fra anerkendte producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Men hvis du ikke er helt sikker på, om vi har netop dét, du skal bruge – så kan du i det følgende få lidt hjælp. Her kan du nemlig læse mere om hvad du finder i vores forskellige kategorier inden for fagspecifikt værktøj, og ikke mindst hvilke producenter du kan finde værktøj fra.

Det rette værktøj til netop dit fag

Der findes masser af værktøj, der er mere eller mindre universelt, og som kan bruges inden for stort set alle brancher; eksempelvis håndværktøj eller bor og klinger. Men nogle gange kræver håndværket noget helt særligt værktøj, der er lavet til at udføre specifikke opgaver. Hos WATTOO.DK ved vi godt, at godt håndværk kræver godt værktøj; og derfor finder du altid et bredt udvalg af fagspecifikt værktøj til mureren, elektrikeren eller VVS’eren hos os.

Vores kategori elektrikerværktøj dækker hovedsageligt over to forskellige ting; navnlig måleinstrumenter og værktøj samt udstyr til L-AUS (Lavspændings Arbejde Under Spænding). For enhver elektriker er måleudstyret essentielt, og her på siden finder du kun måleudstyr med vigtige funktioner som display med bargraph og præcise måleegenskaber. Men den største kategori er vores værktøj og tilbehør til L-AUS; her under forskellige værktøjssæt, afdækninger og handsker. Når du køber dit elektrikerværktøj hos os, så finder du solide produkter fra anerkendte producenter som DVA og Klaus Friedrich.

Kategorien murerværktøj henvender sig til den professionelle murer, der ikke går på kompromis med sit arbejde. Her finder du et moderne udvalg af alt hvad du skal bruge til at løse mureropgaven; herunder fugeskeer, pudsebræt og meget mere. Som murer bruger du helt sikkert dit murerværktøj hver dag, hvorfor det er alfa og omega, at værktøjet lever op til dine krav som professionel håndværker. Hos WATTOO.DK forhandler vi murerværktøj fra blandt andet Eskimo, Sydvesta og Guldborg Murerhjørner.

Værktøjet til de helt særlige opgaver

Involverer dit arbejde særlige materialer som skifereternit eller natureternit, så har du givetvis også brug for noget helt særligt værktøj; der ligger udover mere gængse murer- og tømrerværktøjer. Her på siden kan du finde det helt rigtige værktøj til beskæring af både naturskifer og skiferternit. Vores udvalg indebærer blandt andet skiferstole, skifersakse og skiferskærere.

Endvidere har vi naturligvis også værktøjet til dig, der skal beskære eller bearbejde blik i forbindelse med opsættelsen af eksempelvis tagrender eller andet VVS arbejde. Vi har alt hvad du skal bruge til blikarbejdet; herunder lim, loddekolber, hulsakse og meget mere. Når du køber dit blikværktøj hos os, så kan du finde værktøj fra kvalitetsbevidste producenter som BAHCO, FREUND og Andersen & Nielsen. Hos WATTOO.DK går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores værktøj – ligesom vi ved, at du ikke gør.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Fremragende

Baseret på 3423 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

17.02

Klart anbefalelsesværdig...

Klart anbefalelsesværdig webshop. Intuitiv og fin hjemmeside med prisstærke varer, samt hurtig lev...

Jesper N.

16.02

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.

E. Berneke

16.02

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Dejlig hurtig service fuld tilfreds

Kurt

15.02

Pænt pakket ind og smertefrit leverance.

Pænt pakket ind og smertefrit. Ikke den store sag, men ingen problemer. Spændende nu hvordan till...

Cams

15.02

Super!!!

Super!!!! I er super godt!!!

Kristina