Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Værktøjssæt

Står du og mangler et komplet værktøjssæt med alt nødvendigt L-AUS værktøj til dit elektrikerarbejde, så giver vi dig her et solidt udvalg med gode produkter til fornuftige priser.

   

 1. Friedrich L-AUS komplet værktøjstaske m. 55 dele

  LAUS værktøjssæt i solid læder taske. Består af 55 forskellige dele som f.eks. skruetrækkere, afisoleringstang og beskyttelsestyller. Se liste over indholdet i varebeskrivelsen.

  Varenr: 900157013

  inkl. moms 13.184,00 DKK
 2. Eulenbach L-AUS komplet værktøjstaske m. 53 dele

  LAUS værktøjssæt i solid læder taske. Består af 53 forskellige dele som f.eks. skruetrækkere, skralde og gummi-måtter. Se liste over indholdet i varebeskrivelsen.

  Varenr: 881770010

  inkl. moms 9.808,00 DKK
 3. Friedrich L-AUS værktøjskuffert m. 18 dele

  LAUS værktøjssæt i praktisk rød kunststof kuffert. Består af 18 forskellige dele som f.eks. skruetrækkere og topnøgler. Se liste over indholdet i varebeskrivelsen.

  Varenr: 900100438

  inkl. moms 5.051,00 DKK
 4. Friedrich L-AUS værktøjstaske m. 32 dele

  LAUS værktøjssæt i solid læder taske. Består af 32 forskellige dele som f.eks. skruetrækkere, kabelsaks og handsker. Se liste over indholdet i varebeskrivelsen.

  Varenr: 900157012

  inkl. moms 9.767,00 DKK
 5. Eulenbach L-AUS værktøjskuffert m. 26 dele

  LAUS værktøjssæt i plastkuffert. Består af 26 forskellige dele som f.eks. skruetrækkere og gaffelnøgler. Se liste over indholdet i varebeskrivelsen.

  Varenr: 881770020

  inkl. moms 4.911,00 DKK
 6. L-Aus værktøjssæt, model 911

  Værktøjskuffert med 16 dele.

  Varenr: 881770030

  inkl. moms 4.905,00 DKK
 7. Pose med 11 laus produkter

  Komplet sæt sikkerhedsprodukter i praktisk transport og opbevaringspose, 2stk gummiafdækninger 1,6x500x500mm, 2stk klemmer for afdækninger. Beskyttelsesbriller og brilleetui.

  Varenr: 5497534935

  inkl. moms 3.670,00 DKK
 8. Værktøjsæt laus 3/8" 14 dele

  Værktøjssæt LAUS plastkuffert med 14 dele.

  Varenr: 5497537000

  inkl. moms 4.198,00 DKK

   

Værktøjssættende indeholder kun værktøj fra de bedste producenter, og alle værktøjer er af højeste standard, så du er godt stillet i forhold til at udføre dit arbejde effektivt og professionelt.

Komplette L-AUS værktøjssæt til den kompetente håndværker

Arbejder du ofte under spænding som eksempelvis med diverse elinstallationer, så er det nødvendigt med ordentligt L-AUS værktøj, så du er sikret mod stød. Skal du kunne udføre diverse opgaver ordentligt og sikkert, så er det ligeledes vigtigt, at du har alt nødvendigt udstyr og værktøj klar, så du kan løse enhver elektrikeropgave.

Her på siden får du derfor et stort udvalg af gode L-AUS værktøjssæt med alt nødvendig værktøj, så du altid kan kaste dig over enhver udfordring. Værktøjssættende kommer fra dygtige producenter som Klaus Friedrich og Eulenbach, og de indeholder alt det, en effektive elektriker har behov for.

I værktøjssættende finder du blandt andet skruetrækkere, tænger, beskyttelsestyller, kabelsakse samt adskillige andre dele. I alle sæt finder du ligeledes både værktøjer samt diverse beskyttelsesudstyr, så du har de bedste forudsætning for at løse dine projekter på effektiv og sikker vis. Køb det helt rette værktøjssæt for dig her på WATTOO.DK

Da vi ikke alle har de samme behov, er det naturligvis en klar fordel med forskellige muligheder, så du altid nemt kan finde det rette til lige netop dig.

Her på siden har vi derfor værktøjssæt i forskellige størrelser og med forskellige dele, så du på overskuelig vis kan finde det rette til dine opgaver. Vi har både store sæt med mere end 50 dele samt mindre værktøjssæt med under 20 dele, hvilket gør det nemt for dig at anskaffe et værktøjssæt med en passende størrelse samt antal af dele.

Du kan trykke på alle værktøjssættende på siden og læse en beskrivelse af hvilke dele, de hver især indeholder. Uanset om du ender med et større eller mindre sæt, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top!

Billige priser på L-AUS værktøjssæt

Her på WATTOO.DK koster det ikke en krig at komme i besiddelse af kvalitetsværktøj, og det vil vi gerne slå fast med vores udvalg her. Det skal være nemt og billigt for enhver at få det rette værktøj til at udføre professionelt håndværk, og derfor får du her landets bedste priser på L-AUS værktøjssæt, så du kan få det rette værktøj til helt igennem fornuftige priser.

Vil du gerne gøre dig selv klar til at håndtere enhver elektrikeropgave, og ønsker du at købe et stort antal dele hjem til en stærk pris, så er det altså her du skal gøre dit køb. Foruden vores gode priser bestræber vi os altid på at give en hurtig levering, så du har dit nye værktøj klar til brug med det samme!

Se alle produkter i kategorien Elektrikerværktøj - L-AUS

Skriv til os