Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Brusearm

En brusearm kan være rigtigt nyttig i brusekabinen, da den tillader dig at montere brusehovedet direkte på væggen – samtidig med at den rigtige afstand fra væg til selve brusehovedet bevares. Er du på udkig efter en ny og billig brusearm til badeværelset, så er du kommet til den helt rette side. Her har vi nemlig samlet vores brede udvalg, der inkluderer brusearme fra de bedste producenter på markedet. Se eksempelvis de flotte modeller fra Grohe.

   

 1. Grohe Rainshower loftudtag

  Loftstilslutning i krom fra Grohe

  Varenr: 736151804

  inkl. moms 390,00 DKK
 2. inkl. moms 673,00 DKK
 3. Grohe Rainshower brusearm - 286 mm

  LAGERSALG: KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES. KUN 1 STK.
  Brusearm i krom fra Grohe

  Varenr: 736151704

  inkl. moms 489,00 DKK
 4. inkl. moms 325,00 DKK
 5. Børma Idealrain Vægarm krom 300 mm

  Børma Idealrain Vægarm • Krom • 300 mm • G1/2".

  Varenr: 736337944

  inkl. moms 315,00 DKK
 6. hansgrohe bruserbøjning 1/2", vægmonteret

  Brusebøjning ½" forkromet, 241mm lang fra bagside af roset roset diameter ø80mm, gevindlængde mod væg 20mm (½") længde på knækket 53mm, ½" nippel.

  Varenr: 0299810988

  inkl. moms 426,00 DKK
 7. Grohe Rainshower brusearm

  metal tilslutningsgevind ½" med firkantet velegnet til alle Rainshower hovedbrusere dog ikke Rainshower Jumbo GROHE StarLight® kromfinish.

  Varenr: 736151904

  inkl. moms 596,00 DKK

   

De fleste af os bruger badeværelset ret ofte, og derfor kan det også være en rigtigt god ide at investere i kvalitetsinventar til badeværelset. Det medvirker nemlig ikke blot til at designet i det store hele er meget pænt og stilrent – men også at inventaret på badeværelset holder i meget lang tid. Det er ligeledes derfor, at vi hos WATTOO.DK udelukkende forhandler billig VVS fra anerkendte producenter, der kendt for den gode kvalitet. Er du eksempelvis på jagt efter en ny brusearm til brusekabinen eller brusehovedet, så forhandler vi moderne modeller fra Grohe, der har leveret innovative badeværelsesløsninger i mange år. I modsætning til de traditionelle bruseholdere eller bruseslanger, så giver brusearmen dit badeværelse et helt særligt look.

Køb billig brusearm på nettet

Det skal ikke kun være nemt og hurtigt at handle VVS på nettet – det skal også være billigt. Det synes vi i hvert fald her på WATTOO.DK, hvorfor vi altid sørger for at presse priserne så meget i bund som muligt. En af fordelene ved at handle på nettet er nemlig typisk også, at de dyre mellemmænd bliver skåret fra, så du kan spare endnu mere. Det er dog her på siden ikke ensbetydende med at der bliver slækket på kvaliteten, for den er altid i top. Vil du således gerne købe en billig brusearm, så kan vi hjælpe dig trygt videre.

Når du skal vælge mellem de mange forskellige modeller inden for brusearme, så er det typisk ikke så meget funktion der adskiller dem – men snarere design. For som udgangspunkt gør de fleste billige brusearme nemlig det samme; de monteres på væggen og tillader dig at montere et brusehoved, der er installeret med afstand til væggen i brusekabinen. Derimod er der ofte stor forskel på designet af de respektive brusearme, hvorfor du med fordel kan gøre dig nogle grundige overvejelser herom. En god ide i den forbindelse er ofte, at du følger samme farve og stil på brusearmen som på håndvaskarmaturet og brusehovedet – da det tilsammen giver det overordnet mest sammenhængende og pæneste resultat. Når det så er sagt, så handler det trods alt om personlig præference, hvilket giver dig stor frihed i din indretning.

Hos WATTOO.DK har vi igennem de senere år hjulpet tusindvis af danskere videre med deres køb af billig VVS på nettet, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Her på siden får du et stort udvalg af alt inden for VVS til en lav pris og med hurtig levering. Har du spørgsmål til vores udvalg eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der kan være dig behjælpelig med eventuelle tvivl.

Se alle produkter i kategorien VVS - Bad

Skriv til os