Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Bruserør

Et bruserør kan være den perfekte løsning til det innovative og flotte badeværelse, da det skaber et helt særligt look i brusekabinen. Ønsker du at modernisere badeværelset med et nyt og billigt bruserør, så kan vi hjælpe dig hurtigt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores brede udvalg af bruserør fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt produkt. Se eksempelvis de spændende modeller fra Børma, Damixa og Frese.

   

 1. Børma bruserør

  Bruserør i krom fra Børma

  Varenr: 735410104

  inkl. moms 495,00 DKK
 2. Frese bruserør

  Hovedbruserør i krom fra Frese

  Varenr: 735410204

  inkl. moms 394,00 DKK
 3. Damixa Tradition bruserør

  Hovedbruserør i krom fra Damixa

  Varenr: 735410604

  inkl. moms 1.189,00 DKK
 4. Frese bruserør

  Hovedbruserør i krom fra Frese

  Varenr: 735470204

  inkl. moms 378,00 DKK
 5. Børma bruserør

  Bruserør i krom fra Børma

  Varenr: 735470104

  inkl. moms 418,00 DKK
 6. GROHE Relexa Standbruser, krom 1400x330mm 18mm. Fork.

  • Relexa • Standbruser, DN 15 • bruserør Ø 18 mm • tilslutningsomløber 3/4" • 1300 mm høj • fremspring 330 mm • GROHE StarLight® kromfinish.

  Varenr: 735411104

  inkl. moms 668,00 DKK
 7. AX Stigerør 1450 MM til shower

  Ax stigerør 1450 mm til shower.

  Varenr: 735551104

  inkl. moms 1.580,00 DKK
 8. inkl. moms 604,00 DKK

   

Som du sikkert allerede er opmærksom på, så er badeværelset typisk et af de mest brugte rum i virksomheden eller boligen – også selvom det som udgangspunkt ikke lige er det rum, vi først tænker på i den sammenhæng. For badeværelset bruger hele familien hver dag, og de fleste moderne boliger kommer nu også med badeværelser, hvor elementerne er kendetegnet ved høj kvalitet og flot design. Elementer i høj kvalitet bidrager nemlig ikke blot med længere levetid, de gør også badeværelset til en fornøjelse at bruge som følge af den gode, praktiske funktion. Et godt eksempel herpå er bruserør, der ikke blot tilfører en distinkt stil til brusekabinen; men også solid praktisk funktion i form af at levere vand til din hovedbruser.

Køb et billigt bruserør på nettet

Hvis du går op i din bolig, så går du helt sikkert også op i, at de ting du køber til boligen kommer i en god kvalitet. Det gør vi i hvert fald her på WATTOO.DK, hvorfor vi kun forhandler billig VVS fra de bedste producenter på markedet. Vi har aldrig gået på kompromis med hvordan vores produkter bliver udviklet og produceret, hvilket er din garanti for, at du kommer hjem med et flot og holdbart produkt, når du handler med os. Men vi er naturligvis heller ikke blinde for at prisen betyder noget, hvorfor vi så vidt muligt søger at skære alle omkostninger væk – så du kan spare endnu mere. Det har således også bevirket, at du her på siden altid kan finde billige bruserør fra kendte producenter.

Bruserør kan komme i mange forskellige modeller, hvilket giver dig stor frihed til at indrette din brusekabine præcis som du vil. Men det medvirker måske også til, at du får lidt sværere ved at vælge – netop fordi udvalget er så stort. Vi vil dog godt hjælpe dig lidt på vej, således at du måske får lidt nemmere ved at vælge det perfekte bruserør. En god ide er nemlig altid at følge stil og farve på resten af badeværelset, når der skal købes nyt bruserør; herunder særligt farven på din hovedbruser og dit håndvaskarmatur. På denne måde får du nemlig skabt sammenhæng på badeværelset, hvilket i de fleste tilfælde giver det pæneste og mest ensartede resultat.

Her på siden er vi eksperter i salg af VVS artikler til en lav pris, og vi hjælper hver dag mange danskere videre med at få købt det helt rigtige produkt. Vi tror derfor også på, at vi nok skal kunne hjælpe dig med at finde netop dét, du står og mangler.

Se alle produkter i kategorien VVS - Bad

Skriv til os