Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Baderumsmøbler

Badeværelset er et rum, hvor der ikke blot skal være pænt og flot – men også praktisk. I den forbindelse kan de helt rigtige baderumsmøbler hjælpe til at skabe sammenhæng på badeværelset, samtidig med at der bliver masser af plads til opbevaring. Hos WATTOO.DK kan du altid finde et stort udvalg af billige baderumsmøbler, der er nemme at montere. Se eksempelvis vores spændende nyheder fra Alterna, Dansani og Ifö.

   

 1. Ifö – Option spejlskab BAS 60 med LED, hvid
  inkl. moms fra 1.990,00 DKK
 2. Ifö Sense – Underskab SUS 30

  Ifö Sense – Underskab SUS 30

  Underskab som passer til Ifö Sign håndvask, sammen med Ifö Sense underskab SUS 60, eller separat sammen med Ifö Sign porcelænsplade 30. Håndvask/porcelnsplade og skuffefront købes separat.

  Varenr: 780036030

  inkl. moms fra 1.237,00 DKK
 3. Ifö Renova NR. 1 (44520+85012) – Skab til håndvask, hvid, 390 x 463 mm
  inkl. moms fra 1.767,00 DKK
 4. Dansani Mido – Møbelpakke m. integrerede greb, håndvask, 82 cm bred, mat hvid
  inkl. moms fra 3.789,00 DKK
 5. Laufen Pro-N – Møbel 45 x 39 cm, hvid, venstrehængslet
  inkl. moms fra 2.198,00 DKK
 6. Ifö Cera 2222 – Møbelpakke m. skab og håndvask, 50 cm, hvid
  inkl. moms fra 1.894,00 DKK
 7. Alterna Lita – Møbelpakke, komplet pakke med 450 mm underskab, vask og spejl, hvid
  inkl. moms fra 1.727,00 DKK
 8. Alterna Lita – Møbelpakke, komplet pakke med 450 mm underskab, vask og spejl, sort
  inkl. moms fra 1.858,00 DKK
 9. Alterna Lita – Spejlskab, 44 x 59 cm, hvid

  Alterna Lita – Spejlskab, 44 x 59 cm, hvid

  Hvid højglans. Spejlskab til møbelpakke. Mål: B44 x H59 x D12 cm. Med 1 hylde. Leveres samlet.

  Varenr: 771104345

  inkl. moms fra 696,00 DKK
 10. Alterna Luna højskab, hvid Hvid højglans, b300 x d265 x h1400 mm
  inkl. moms fra 1.682,00 DKK

   

Som du sikkert allerede er bevidst om, så er der mange ting der er med til at udgøre det perfekte badeværelse; herunder ikke blot møbler & inventar, men også toilettet, håndvasken og meget andet. Det der adskiller sig på badeværelset i forhold til de fleste andre rum i boligen er dog, at elementerne på badeværelset ikke blot bør være flotte men også praktiske; hvilket indebærer nem rengøring og vedligeholdelse. I den forbindelse finder du her på siden et kvalitetssikret udvalg, der er kendetegnet ved den bedste teknologi og lave priser. Er du på jagt efter moderne møbler til badeværelset, der kommer i mange forskellige farver og med solid overfladebehandling – så er du altså landet på den helt rette side, da vi har samlet vores udvalg af billige baderumsmøbler netop her.

Køb dine billige møbler til badeværelset online

Det skal være nemt at købe billige VVS artikler på nettet, det mener vi i hvert fald her på siden. Det er ligeledes grunden til at vi ikke blot har øje for den bedste kvalitet, men også søger at kunne tilbyde de laveste priser. Vi bestræber os på at forhandle de bedste aftaler hjem med vores leverandører, samtidig med at vi skærer alle de fordyrende led væk, så du netop kan spare endnu mere. Og hvis ikke du allerede er overbevist, så husk at du hos WATTOO.DK altid får hurtig levering på alle lagervarer.

Når du skal til at vælge dit nye baderumsmøbel, så er der naturligvis flere forskellige ting at tage stilling til – som eksempelvis hvor stort det skal være, og hvilken farve det skal have. I den forbindelse er det altid en god ide at tænke på badeværelset som et større hele, som dit billige baderumsmøbel skal indgå i. Det skal således passe til de ting du allerede har installeret på badeværelset; herunder eksempelvis dit toiletsæde, håndvaskarmatur og andet. Uanset hvad du dog beslutter dig for, så kan du hos WATTOO.DK finder baderumsmøbler i alt fra eg til grå til hvid. Og naturligvis alle sammen til markedets laveste priser.

Endvidere kan du også finde flere forskellige pakker her på siden, hvor du ikke blot får et møbel til badeværelset – men også tilhørende håndvask og spejl. Typisk er det nemlig sådan at møblet er noget for sig, mens du selv skal købe andet tilbehør ved siden af. Vi har dog forsøgt at gøre det endnu nemmere for dig at komme hjem med det perfekte baderumsmøbel, ved at samle det hele i én pakkeløsning. Og så får du naturligvis en rigtigt god pris på vores samlede pakker, således at du kan spare endnu mere på dit køb af billige baderumsmøbler.

Se alle produkter i kategorien VVS - Møbler & inventar

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os