Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tilslutningsslanger til toiletter

Tilslutningsslager er en vigtig del af badeværelset, da de typisk bruges til tilslutning af toilet, bidét eller urinal med mere. Er du på jagt efter moderne og kvalitetssikrede tilslutningsslanger, så er du kommet til den helt rette side – her finder du nemlig vores brede og billige udvalg. Se de mange tilslutningsslager fra anerkendte producenter som NEOPERL. Vi forhandler også tilslutningsslanger til vandhaner og fleksible tilslutningsslanger.

   

 1. NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet og omløbere, ½" x ½"

  NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet og omløbere, ½" x ½"

  Fleksibel tilslutningsslange af høj kvalitet til både koldt- og varmt brugsvand. Bruges typisk til toiletter, vaske- og opvaskemaskiner og kaffemaskiner. Kan også bruges til teknisk vand. Kan holde til et tryk på 10 bar ved 90°C.

  inkl. moms fra 46,50 DKK
 2. NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet og omløbere, ⅜" x ½"

  NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet og omløbere, ⅜" x ½"

  Fleksibel tilslutningsslange af høj kvalitet til både koldt- og varmt brugsvand. Bruges typisk til toiletter, vaske- og opvaskemaskiner og kaffemaskiner. Kan også bruges til teknisk vand. Kan holde til et tryk på 10 bar ved 90°C.

  inkl. moms fra 45,50 DKK
 3. Tilslutningsslange af PEX m. hvid flet og omløbere, ½" x ½" (lige/vinklet) - 1500 mm

  Tilslutningsslange af PEX m. hvid flet og omløbere, ½" x ½" (lige/vinklet) - 1500 mm

  Tilslutningsslange af PEX med hvid omfletning og et lag klart PE yderst. Bruges til koldt- og varmt brugsvand. Kan f.eks. bruges til at tilslutte brusekabiner, toiletter, læksedriks- og kaffeautomater samt vaske- og opvaskemaskiner. Den ene ende og omløber er vinklet 90 grader, hvilket gør slangen velegnet til brug på steder med lidt plads.

  Varenr: 744788264

  inkl. moms fra 14,80 DKK
 4. NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet, omløbere og én vinklet ende, ½" x ¾"

  NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet, omløbere og én vinklet ende, ½" x ¾"

  Fleksibel tilslutningsslange af høj kvalitet til både koldt- og varmt brugsvand. Bruges typisk til toiletter, vaske- og opvaskemaskiner og kaffemaskiner. Kan også bruges til teknisk vand. Kan holde til et tryk på 10 bar ved 90°C. Enden med ¾" omløberen er vinklet 90 grader.

  inkl. moms fra 113,00 DKK
 5. Tilslutningsslange af hvid PVC med omløbere, ½" x ½"

  Tilslutningsslange af hvid PVC med omløbere, ½" x ½"

  Tilslutningsslange af PVC fra NEOPERL. VA-godkendt til koldt teknisk vand og er meget velegnet og ofte brugt til tilslutning af toiletter. Kan ikke bruges til drikkevand eller varmt vand.

  inkl. moms fra 29,00 DKK
 6. Tilslutningsslange af hvid PEX m. omløbere, ½" x ½" (vinklet/vinklet) - 1200 mm
  inkl. moms fra 55,00 DKK
 7. Tilslutningsslange af hvid PVC med omløbere, ⅜" x ½"

  Tilslutningsslange af hvid PVC med omløbere, ⅜" x ½"

  Tilslutningsslange af PVC fra NEOPERL. VA-godkendt til koldt teknisk vand og er meget velegnet og ofte brugt til tilslutning af toiletter. Kan ikke bruges til drikkevand eller varmt vand.

  inkl. moms fra 29,50 DKK
 8. Tilslutningsslange af krom PVC med omløbere, ½" x ½"

  Tilslutningsslange af krom PVC med omløbere, ½" x ½"

  Tilslutningsslange af PVC fra NEOPERL. VA-godkendt til koldt teknisk vand og kan f.eks. bruges til at tilslutte toiletter samt vaske- og opvaskemaskiner. Kan ikke bruges til drikkevand eller varmt vand.

  inkl. moms fra 69,00 DKK
 9. Tilslutningsslange af PEX med hvid flet og omløbere, ½" x ½" - Flere varianter

  Tilslutningsslange af PEX med hvid flet og omløbere, ½" x ½" - Flere varianter

  Tilslutningsslange af PEX med hvid omfletning og et lag klart PE yderst. Bruges til koldt- og varmt brugsvand. Kan f.eks. bruges til at tilslutte brusekabiner, toiletter, læksedriks- og kaffeautomater samt vaske- og opvaskemaskiner.

  inkl. moms fra 53,50 DKK
 10. NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet, omløbere og én vinklet ende, ½" x ½"

  NEOFLEX® – Tilslutningsslange med rustfri flet, omløbere og én vinklet ende, ½" x ½"

  Fleksibel tilslutningsslange af høj kvalitet til både koldt- og varmt brugsvand. Bruges typisk til toiletter, vaske- og opvaskemaskiner og kaffemaskiner. Kan også bruges til teknisk vand. Kan holde til et tryk på 10 bar ved 90°C. Den ene ende er vinklet 90 grader.

  inkl. moms fra 131,00 DKK
 11. NEOFLEX® – Tilslutningsslange m. rustfri flet og omløbere, ½" x ½" (vinklet/vinklet) - 1250 mm
  inkl. moms fra 151,00 DKK
 12. Tilslutningsslange af hvid PEX m. omløbere, ½" x ¾" (vinklet/vinklet) - 1200 mm (restlager)
  inkl. moms fra 104,00 DKK

   

Det kan godt svare sig at investere i kvalitetssikrede tilslutningsslanger, når toilettet skal monteres og tilsluttes på badeværelset – da det er din sikkerhed for, at produktet holder hvad det lover; og at tilslutningsslangen kommer med lang levetid. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste produkter på markedet, således at du ikke behøver bekymre dig om hvorvidt slangen holder som den skal. Det kan dog være en udfordring at komme hjem med den helt rigtige tilslutningsslange til toilettet, da der efterhånden findes rigtigt mange forskellige typer – fra mange forskellige producenter. Her på siden søger vi dog altid at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan læse endnu mere omkring tilslutningsslanger.

Køb billige tilslutningsslanger til toiletter på nettet

Det kan i de fleste tilfælde godt svare sig at købe tilslutningsslanger til toilet på nettet – da der ofte er mange penge at spare. Det gør sig i allerhøjeste grad også gældende for de produkter du finder her på siden, da vi altid søger at presse priserne i bund. Hos WATTOO.DK tror vi nemlig ikke på, at høj kvalitet er lig med høje priser. Vi har sænket priserne på kvalitetssikrede tilslutningsslanger, så du kan spare endnu mere på dine VVS artikler.

I forhold til valg af den perfekte tilslutningsslange, er der flere ting der spiller ind – som eksempelvis længden på tilslutningsslangen. De fleste toiletter kommer med en nippel ende, hvor der skal monteres en slange med omløber, som sørger for vandtilslutningen. Det er derfor vigtigt, at du køber en tilstrækkeligt lang tilslutningsslange, der kan nå mellem udtaget og toilettets nippel ende. Her på siden forhandler vi dog et bredt udvalg af slanger, der kommer i mange forskellige længder. Eksempelvis forhandler vi billige tilslutningsslanger til toilettet fra 200 og helt op til 2000 millimeter.

Derudover er det også væsentligt at gøre sig klart, hvor stor enden skal være på din tilslutningsslange. I den forbindelse kommer de fleste slanger med 1/2”, men der findes også slanger med både 3/8” og 3/4” ender. Vi tilbyder naturligvis de forskellige typer slanger til lave priser, således at du hurtigt og effektivt kan komme videre med montering og tilslutning af dit toilet, bidét eller urinal.

Slutteligt finder du også tilslutningsslanger med både lige og vinklede ender. På denne måde kan du tilpasse slangen i forhold til hvordan den skal monteres, og dermed lette opgaven med at tilslutte vandet til netop dit toilet. Hos WATTOO.DK tror vi på, at det skal være så nemt som muligt at komme hjem med det helt rigtige, og du kan således nemt sortere i vores udvalg ved at bruge vores sorteringsfunktion i sidemenuen.

Se alle produkter i kategorien VVS - Toiletter & tilbehør

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os