Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Danfoss Living Connect og Ally™ - Intelligente, elektroniske termostater og styring

Danfoss Living Eco® og Living Connect® eller Danfoss Ally™ er energibesparende og intelligente elektroniske termostater til dine radiatorer. Ønsker du simpel montering og energioptimering af dine ældre termostater, så er Living Connect® et oplagt valg. Her på siden finder du hele vores spændende udvalg af de innovative produkter fra Danfoss, der passer perfekt ind i boligen, sommerhuset eller virksomheden. Det simple og effektive skridt til en mere energivenlig og billigere bolig.

   

 1. Danfoss Ally™ Zigbee radiatortermostat med RA,M30, RAV og RAVL adapter

  Danfoss Ally™ programmerbar elektronisk radiatortermostat til intelligent varmestyring. Kompatibel med Danfoss Ally™ gateway eller kompatible Zigbee certificerede gateways.

  Varenr: 460970971

  inkl. moms 460,00 DKK
 2. Danfoss Link™ – Central Controller (CC) Wi-Fi kontrolpanel

  Danfoss Link CC™ med indbygget Wi-Fi således at varmen og ventilationen o.a. i hjemmet kan styres via en App. Dette uanset hvor du er i verden, bare du har internet forbindelse. Findes enten med strømforsyning til indbygning i dåse (PSU) eller med adaptor til stikkontakt (NSU).

  inkl. moms fra 1.867,00 DKK
 3. Danfoss Ally™ Startpakke

  Danfoss Ally™ starter pack med 1 x Danfoss Ally™gateway samt (014G2460) Danfoss Ally™. Inkl. adaptore til RA, M30, RAV & RAVL ventiler.

  inkl. moms fra 1.306,00 DKK
 4. Danfoss Ally™ Gateway for opkobling af Danfoss Ally™ enheder

  Danfoss Ally™ gateway for opkobling af alle Danfoss Ally™ enheder til internettet. Smart varmestyring via App på smartphone eller tablets. Inkl. strømforsyning og LAN kabel.

  Varenr: 460970960

  inkl. moms 859,00 DKK
 5. Danfoss Link™ – Gulvvarmemaster HC

  inkl. moms fra 1.359,00 DKK
 6. Danfoss DLG modul Til systemintegration af ECL110 og Link

  Interface med strømforsyning til systemintegration af ECL 110 og Danfoss Link. Danfoss Link benytter Z-wave teknologi - men det er en lukket protokol, så Danfoss Link snakke...

  Varenr: 460944742

  inkl. moms 1.238,00 DKK
 7. Home danfoss link RU repeaterenhed

  HOME Danfoss Link RU Repeaterenhed.

  Varenr: 2324020997

  inkl. moms 650,00 DKK
 8. Danfoss Ally™ Zigbee radiatortermostat med RA og M30 adapter

  Danfoss Ally™ programmerbar elektronisk radiatortermostat til intelligent varmestyring. Kompatibel med Danfoss Ally™ gateway eller kompatible Zigbee certificerede gateways.

  Varenr: 460970970

  inkl. moms 460,00 DKK
 9. Danfoss Link™ Home startsæt

  Danfoss Link Home startsæt består af:

  1 stk. Danfoss Link™ – Central Controller (CC) Wi-Fi kontrolpanel med strømforsyning til stikkontakt (NSU)

  3 stk. Danfoss Link™ Connect – Elektronisk trådløs termostat (ekskl. batterier)

  Varenr: 403221600

  inkl. moms 3.671,00 DKK
 10. inkl. moms 68,50 DKK
 11. inkl. moms 30,50 DKK
 12. inkl. moms 30,50 DKK
 13. inkl. moms 456,00 DKK
 14. inkl. moms 151,00 DKK
 15. inkl. moms 462,00 DKK
 16. inkl. moms 498,00 DKK
 17. Danfoss foto unit LDS kabel

  Danfoss foto unit LDS kabel. 0,50 meter. Kabel standard hus høj følsomhed (rød).

  Varenr: 477141185

  inkl. moms 320,00 DKK

   

Vi har alle brug for varme i vores bolig, men hvis boligen er knap så godt isoleret – eller dine termostater er af ældre dato – så kan det hurtigt blive en dyrere fornøjelse, end det behøver at være. I den forbindelse kan Danfoss Living Connect® være det oplagt og effektiv valg, der hjælper dig til at styre dine radiatorer på en bedre og mere moderne måde. Hos WATTOO.DK er vi altid på udkig efter spændende og innovative løsninger, der ikke blot ser smarte ud – men som rent faktisk også bidrager med værdi til boligen eller virksomheden, og det må man i sandhed sige, at Living Connect® gør. Endvidere gør vi en særlig dyd ud af at kunne tilbyde solide og kvalitetssikrede produkter til en lav pris, så er du sikker på at komme hjem med det helt rigtige.

Får et smart-home med Danfoss

Danfoss Ally giver dig muligheden for at  få den fuld kontrol over vanbaserede radiatore og gulvvarme uanset hvor du er. Det hele kan styres fra din appeller via Google Assistant/Amaxon Alexa.

Danfoss Ally kan sættes sammen med Danfoss Icon, så du med fordel kan kntrollere alle dine ehneder vie én app. Har dui forvejen Danfoss Iconkan du tilføje et udvidelsesmodul, som kan kobles sammen med Ally, hvilket giver den fulde funktionalitet, så du f.eks kan regulere fremløbstemperaturen efter behov. Denne mulighed er åben uanset om du i dag har trådløse eller fortrådede rumtermostater.

 

Stort og billigt udvalg af Danfoss Living Connect®

De fleste danskere kender til navnet Danfoss, da det er en virksomhed, der har leveret smarte løsninger inden for energi og varme i mange, mange år. Danfoss er derfor også ofte det oplagte valg, når der eksempelvis skal implementeres energi- og varmebesparende løsninger i boligen, sommerhuset eller virksomheden. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af mange forskellige produkter fra Danfoss, der ikke blot er simple at montere og installere, men som også kommer til en lav pris. Vi er nemlig din garanti for et stort udvalg, der samtidig også er billigt.

Danfoss Living Eco®

Living Eco® serien fra Danfoss er elektroniske termostater, der kan installeres enkeltvis på radiatorer, hvor der ønskes en mere energibesparende termostat og intelligent styring – for eksempel natsænkning. Med Living Eco® termostaterne behøver du ikke skifte alle termostaterne i huset på én gang, men du kan løbende optimere dine radiatorer ved udskiftning. Det er altså en meget simpel og effektiv løsning, når boligen eller virksomheden skal optimeres i forhold til lavere energiregninger.

Danfoss Living Connect®

Denne serie fra Danfoss giver mulighed for trådløs styring af varmen i hele huset. Med et Danfoss Link™ kontrolpanel og Living Connect® termostater på alle radiatorerne kan man nemt og effektivt styre og planlægge varmen i hele huset. Eksempelvis kan man lave natsænkning, ferie-varme, se den aktuelle temperatur i alle rum, lave dagsplan over ønsket temperatur i alle rum og meget mere. Ønsker du fuld kontrol over alle dine radiatorer, så er Living Connect® det oplagte valg.

Danfoss Living Design®

Denne serie radiator-termostater adskiller sig ved at være blandt de meste elegante og eksklusive termostater på markedet. Hvis du har sans for detaljen og ikke går på kompromis med stilen, så er Living Design® termostaten noget for dig.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Skriv til os