Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

DTU - Afspærringsspjæld m. nipler Ø160 mm - Tæthedskl. 4

Lindab DSU afspærringsspjæld med tætning på spjældbladet i form af aldersbestandigt EPDM-gummi. Med tilslutning til Ø160 mm ventilationsrør eller faconstykker med muffer. Spjældet er, i lukket tilstand, tæthedsklasse 4.

Varenummer:353964160
inkl. moms 569,00 DKK

Beskrivelse

Bruges til at lukke af for luftstrømme i et ventilationssystem, hvor der kræves meget lufttæt afspærring når spjældet er lukket. Kan også i visse tilfølde anvendes som indreguleringsspæld.

Spjældet består af et lige rør med nipler i begge ender, som begge har en forhøjning som sikre at ventilationsrøret ikke bliver skubbet for langt ind over niplen. Spjældet er bygget sådan at der er mulighed for at bruge den i forbindelse med isolerede ventilationssystemer. Spjældkoppen der huser håndtaget giver plads til 50 mm isolering uden at det kan forstyrer betjeningen.

Selve spjældet i røret er lavet en dobbelt plade og forsynet med tætningslister af aldersbestandigt EPDM-gummi, som sørger for at slutte helt tæt til rørsiderne.

Spjældkoppen har markeringer, der viser spjældbladets placering fra 0-90° og derudover kan spjældbladet låses fast i en given vinkel ved hjælp af skruer.

Samlingerne fastgøres med et passende antal selvskærende skruer eller tryktætte popnitter efter Lindabs anvisninger.

Specifikationer

Brand Lindab
Diameter Ø160 mm
Dimension - Ød1 Ø160 mm
EAN 7319662558150
Nippel Ender 2 stk.
Typenummer 255815, DTU160
Tæthedsklasse - Lukket 4
Udførelse Tæthedsklasse 4
Tryk for at åbne chatten
Skriv til os