Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Kontor

Lysstofrør og armaturer dertil er en ofte brugt løsning på mange kontorer og mindre virksomheder, da de afgiver et flot og behageligt lys; samtidig med at de er billige og nemme at montere. Er du på jagt efter moderne lysstofrør og armaturer til kontoret, så kan vi hjælpe dig effektivt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores moderne udvalg til lave priser. Se de mange flotte modeller fra Glamox, CH Armatur, Philips og SITECO.

   

 1. LED armatur til grundbelysning, underskab eller flotte lyslinier (sammenkobling), Linear Compact Switch/High Output/Batten – Ledvance

  5 års garanti! Smart serie af LED armatur til grundbelysning, underskabe, hylder, gange, opholdsrum og meget mere. Nem installation på loft og væg og alt tilbehør medfølger. Mulighed for sammenkobling af op til 10 armaturer til flot lyslinie uden mørke pletter. Velegnet til erstatning af eksisterende armaturer med lysstofrør. Masser af flot lys for pengene! Se varekortet for beskrivelse af forskellen på Switch, High Output og Batten.

  inkl. moms fra 81,00 DKK
 2. LED armatur til grundbelysning, underskab eller flotte lyslinier (sammenkobling), 25W / 2500 lumen, uden afbryder, 3000K, 1473 mm – LEDVANCE Osram Linear 1500 Power

  3 års garanti! Smart LED armatur uden afbryder til grundbelysning, underskabe, hylder, gange, opholdsrum og meget mere. Nem installation på loft og væg og alt tilbehør medfølger. Mulighed for sammenkobling af op til 10 armaturer til flot lyslinie uden mørke pletter. Velegnet til erstatning af eksisterende armaturer med lysstofrør. Masser af flot lys for pengene!

  Varenr: 5642002539

  inkl. moms 251,00 DKK
 3. EFix m. elektronisk spole

  Elegant armatur fra Philps i hvid. Fås i flere størrelser og med enkelt og dobbeltparabolsk.

  inkl. moms fra 1.097,00 DKK
 4. EFix dali

  Elegant Philips armatur i hvid, både til påbygning og som nedhængt armatur. Leveres med spole til Dali lysstyring.

  inkl. moms fra 1.280,00 DKK

   

De fleste af os kender til forskellige typer lysstofrør, da vi ser dem mange forskellige steder til dagligt. Om end det måske ikke er så mange, der har lysstofrør monteret i boligen – så er de ideelle til virksomheder og kontorer, hvor der er behov for at belyse større arealer. Lysstofrør er nemlig billige, og du får utroligt meget lys for pengene. Typisk vil det nemlig være sådan, at et enkelt lysstofrør afgiver lys svarende til fire-fem almindelige glødepærer. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter af billige armaturer og lysstofrør til kontoret, hvilket er din garanti for at komme hjem med det bedste produkt.

Køb billig kontorbelysning på nettet

Det kan godt være en kostelig affære at udstyre kontoret med den helt rigtige belysning, for der er typisk tale om mange armaturer og lysstofrør til selv mindre kontorlokaler. Men hos WATTOO.DK sætter vi en ære i at kunne tilbyde kvalitet til lave priser, ved at skære alle dyre omkostninger væk. Du kan ydermere ofte finde kontorbelysning på tilbud hos os, således at du kan spare endnu mere. Trænger kontoret til nye armaturer eller lysstofrør, så kan du trygt kigge videre her på siden.

I forhold til valg af kontorbelysning, så har du mange muligheder – særligt i forhold til hvor mange watt du ønsker fra dine lysstofrør og tilhørende armaturer. Her på siden forhandler vi nemlig armaturer med både et og to monterede lysstofrør; alt efter hvad du foretrækker. Derudover forhandler vi armaturer med alt fra 14 til hele 49 watt. Der er således rig mulighed for at finde passende kontorbelysning til selv de største lokaler. Derudover kan du også vælge hvorvidt du ønsker, at dine armaturer til lysstofrør er indbyggede, nedhængte eller påbyggede. Hos WATTOO.DK finder du nemlig kvalitetssikret kontorbelysning uanset hvilken model du foretrækker.

Den rigtige belysning er ikke kun vigtig i boligen, den er også meget vigtig på kontoret. God belysning er nemlig med til at skabe god atmosfære og godt indeklima, der til gengæld hjælper til gladere og mere produktive medarbejdere. Hvis du gerne vil opnå den bedste belysning på kontoret, så er det altid en god ide at kombinere forskellige lyskilder; eksempelvis nedhængte armaturer og væglamper eller bordlamper. Når lokalet bliver oplyst fra forskellige retninger undgår du mørke områder, og du får det bedste resultat. Det åbner endvidere op for kreativ og inspirerende indretning på kontoret, der forvandler lokalerne til mere end bare kontor. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis også et spændende og innovativt udvalg af alle slags indendørs belysning, der passer perfekt til de armaturer til lysstofrør du finder her på siden.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Lysarmaturer

Skriv til os