Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

E3light

Der er sket en revolution inden for lyskilder i de senere år. De gamle glødepærer har fået selskab af helt nye og innovative pærer, der holder længere og er bedre for miljøet. e3light forhandler lyskilder til et bredt kundesegment, som både favner private og erhverv. Alle skal have lys, og det er de færreste, som kan undvære det. Virksomheden leverer lyskilder til alle behov; alt fra billige LED pærer til gammeldags og billige glødepærer, som mange steder igen er blevet højeste mode under betegnelsen ”vintage-glødepære”. e3light er en virksomhed, der er med til at skabe og sætte stemninger i danske hjem og virksomhedslokaler. e3light er desuden kendt for deres meget flotte og stemningsskabende LED bånd, der for tiden er meget populært i Danmark. Med sine energibesparende og energieffektive lyskilder sidder virksomheden i dag på en betydelig del af det danske marked, og med e3light på deklarationen skal du aldrig frygte et mørkt, uoplyst rum igen. 

   

  1. LED-pære G9, 3,5W, 320lm, Ra94, 3100K, A+

    Flot G9 LED-pære fra danske e3light. Høj RA-værdig på 94 sikrer korrekt farvegengivelse. Pæren giver et varm-hvidt lys på 3100K, og egner sig godt til både indendørs og udendørsbrug. F.eks i designlamper eller udendørslamper. Billig pris og kvalitetslys for pengene.

    Varenr: 9901002027

    Mængderabat

    inkl. moms 49,00 DKK

   

Billige lyskilder i god kvalitet

Med kompromisløs kvalitet, minimal CO2-udledning samt større energieffektivitet er e3light en lysleverandør, der skræddersyer sine løsninger til den enkelte kunde eller virksomhed. e3light har et helt standardiseret sortiment i høj kvalitet, men for den kræsne og mere krævende kunde findes  der naturligvis også løsninger, der imødekommer helt særlige behov og ønsker til hans/hendes belysning.

Du finder et bredt udvalg af e3light lyskilder her hos WATTOO.DK. Vi måler os på vor kunders tilfredshed, hvilket munder ud i, at vi gør, hvad vi kan for at skabe glæde og gavn med vores store sortiment. Netop af denne grund tilbyder vi e3light lyskilder til alle behov – på den måde kan vi tilbyde vores kunder det allerbedste. Ud over de bedste lyskilder fra e3light har vi også de bedste priser. Det betyder, at vi altid har faste lave priser på e3light, og at du altid kan finde et godt tilbud her i shoppen.

Bredt sortiment af miljøvenlige pærer

En enkelt fatning og en stor pære. Mere simpelt kan det ikke gøres. e3light har været med til at sælge en stor del af de mange glødepærer, som efterhånden kan findes i rigtig mange hjem. I dag bliver denne type pærer kaldt for vintage-pærer. De pryder en stue med et flot og afdæmpet skær, som skaber hygge og stemning. Stearinlys er passé - vintage pærerne er det nye gamle, som igen er blevet moderne.  

I en verden med tiltagende klimaforandringer er der stort fokus på at nedbringe bl.a. CO2-udslippet. e3light går i front, når der skal udvikles og forhandles CO2-venlige lyskilder, da grøn energi og bæredygtighed er en væsentlig del producentens DNA. Det er menneskeskabte klimaforandringer, og det er mennesket, der kan gøre noget for at ændre situation til det bedre. Derfor anbefaler vi e3light i kampen mod klimaforandringer - fordi det er det fornuftige valg. Med energieffektive og energibesparende lyskilder fra e3light kan du trykke på kontakten med god samvittighed og viden om, at du gør dit til et bedre klima.

Innovativ, samvittighedsfuld og professionel - med e3light får du hele pakken.

Se alle produkter i kategorien Brands

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os