Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Antennemateriel

Hvis du mangler nyt antennemateriel til din bolig eller virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Hos WATTOO.DK har vi nemlig et stort udvalg af alt fra antennestik til paraboler til antennefordelere. Uanset hvad du måtte efterspørge, så er vi sikre på, at vi nok skal hjælpe dig trygt videre. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af antennemateriel, så du hurtigt og effektivt kan finde det, du står og mangler.

Men alt antennemateriel er jo ikke skabt ens, og her på siden finder du kun antennekabler, forstærkere, udtag mm. fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter. Hvis du ikke helt ved hvordan du vælger det rigtige – og hvorfor der er forskel på forskelligt tilbehør til din antenne eller parabol – så kan du i det følgende blive lidt klogere på antennemateriel.

Sådan vælger du en den rigtige digitale modtager

Det er efterhånden noget tid siden, at den danske overgang fra analogt til digitalt TV blev fuldendt. Det betyder på almindeligt dansk, at de fleste ikke længere kan se TV gennem et analogt signal – og at de derfor skal have en digital modtager, såfremt TV’et ikke har sådan en indbygget. Hos WATTOO.DK kan du købe din digitale modtager af høj kvalitet, hvis du gerne vil se det digitale TV – men hvordan vælger man den rigtige? Det kan du læse mere om i indeværende afsnit.

En digital modtager kaldes også for en DVB-T boks, og den gør dig i stand til at modtage det digitale TV signal. Når du er på jagt efter en ny modtagerboks til dit TV, så skal du gøre klart hvilke funktioner du har brug for. De nye og moderne DVB-T top bokse kan nemlig findes i mange forskellige prisklasser, der tilbyder flere eller færre funktioner. Blandt de mest typiske kan nævnes muligheden for at spole og sætte direkte TV på pause, optage TV og muligheden for at indsætte TV-kort til betalte kanaler.

Typisk gør de helt billige digitale modtagere dig i stand til at modtage alle de tilgængelige kanaler, men der hvor du betaler ekstra for din modtagerboks, er når du efterspørger flere funktioner. Derudover giver de dyrere bokse i god kvalitet dig typisk også hurtigere kanalskifte, mulighed for at gemme kanaler på boksen, bedre billedkvalitet og stærkere signal.

Antennekablet har også betydning for dit billede

Men selvom din digitale modtager kommer i god kvalitet, så er det naturligvis ikke det eneste, der har betydning for billedet og signalstyrken. Dit antennekabel kan nemlig også være synderen, der forringer kvaliteten på dit fjernsynsbillede.

Hos WATTOO.DK finder du kun antennekabler i god kvalitet, der sikrer det gode signal. Vi forhandler endvidere også Triax antennekabler, der er godkendt til TV fra både YouSee og STOFA. Det giver dig et antennekabel, der klar til brug og godkendt til dit kabel-TV.

Det kan dog være, at du allerede har investeret i et godt antennekabel – men signalet fortsat er dårligt og ustabilt. Det gør sig særligt gældende, hvis du bruger din digitale modtagerboks eller TV i et område, hvor det er svært at få god forbindelse; eksempelvis på campingpladser eller i sommerhusområder. Her kan en mulig løsning være en antenneforstærker i god kvalitet, der har til formål at forbedre signalstyrken.

Mulighed for flere TV på samme signal

Slutteligt så er det værd at nævne, at du sagtens kan have flere TV i privaten eller virksomheden på samme forbindelse. Det gøres let ved hjælp af en antennefordeler, der kan splitte signalet op i to, tre, fire eller seks forskellige udgange til dine TV. En antennefordeler er nem at montere, koster ikke mange penge – og så fylder den heller ikke meget. Hos WATTOO.DK forhandler vi moderne antennefordelere fra anerkendte producenter som Triax og Teledan.

En ulempe ved at have mange TV på den samme antennefordeler er dog ofte, at signalstyrken falder, når der er flere TV, der skal på samme forbindelse. Det er således en god ide først at se hvordan signalet ændrer sig, når der anvendes en antennefordeler – og dernæst forsøge sig med en antenneforstærker. Det kan nemlig i mange tilfælde løse problemet, således at alle TV på samme signal har et klart og skarpt billede.

Løser dette fortsat ikke problemet, så kan synderen muligvis være din antenne eller antennekabel, men det kan være svært at vurdere. Et god råd er derfor i denne situation, at spørge dine lokale fagmand til råds.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os