Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Forstærkere

Antenneforstærkere kan hjælpe dig til at få endnu bedre billeder eller lyd på dit TV eller din radio. Mangler du en antenneforstærker i god kvalitet, så er du landet på den rette side – for her finder du vores brede udvalg af moderne antenneforstærkere, der kan gøre billedet på dit TV endnu skarpere. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun forstærkere af den bedste kvalitet, hvorfor du kun finder produkter fra anerkendte producenter som Teledan og Triax her på siden. Altid Yousee og Stofa godkendte produkter.

   

 1. Triax forstærker IFA 388 med 8 udgange

  YouSee Ready/Stofa godkendt indendørs fordelingsforstærker med 8 udgange til MATV/SMATV. Frekvensområde 85-1006 MHz. Forstørker fra 0-12dB

  Varenr: 8287252288

  inkl. moms 572,00 DKK
 2. Teledan WISI VX81

  Signalforstærker som både kan forstærke Stofa og Yousee.

  Varenr: 0887102037

  inkl. moms 641,00 DKK
 3. Triax IFA 219

  Triax antenneforstærker IFA219 MATV indendørs 1 ud 0-20dB 0-18EQ

  Varenr: 8287252194

  inkl. moms 418,00 DKK
 4. Triax IFB 404

  Triax IFB404 antenneforstærker 1 indgang 2 udgange

  Varenr: 8287253041

  inkl. moms 453,00 DKK

   

Men hvis du er lidt forvirret omkring antenneforstærkere, så vi forstår vi dig godt – for det kan være noget af en jungle af navigere i. Der findes nemlig rigtigt mange forskellige forstærkere, og det kan være svært at gennemskue, hvilke der er de bedste. Hos WATTOO.DK forsøger vi dog altid at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, hvorfor vi har skrevet nogle gode råd til valg af antenneforstærker. Er du usikker på hvilken type du skal vælge – og hvorfor – så kan du finde gode tips i det følgende afsnit.

Vælg den rigtige antenneforstærker

De fleste af os har hørt om antenneforstærkere før, og du har givetvis også allerede prøvet at bruge en i praksis. Det er nemlig meget normalt at bruge antenneforstærkere i forbindelse med at optimere antennesignalet. Det er de færreste, der er interesserede i dårlige billeder og lyd fra deres TV, og her kan en antenneforstærker altså være en god og billig løsning. En antenneforstærker virker nemlig på den helt simple måde, at den forstærker det signal der modtages – uanset hvor godt eller dårligt det end måtte være.

Det første du skal kigge efter, når der skal investeres i en ny antenneforstærker, er hvilket frekvensområde forstærkeren virker inden for. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, da alle antenneforstærkere ikke egner sig til at forstærke signaler inden for alle frekvensområder. Et eksempel herpå er, at antenneforstærkere typisk er beregnet til lavere frekvensområder end parabolforstærkere – og således ikke kan bruges til at give bedre billeder fra din satellitforbindelse.

Dernæst er det altid en god ide at gøre sig klart, om antenneforstærkeren er godkendt til den leverandør af signal, som man nu måtte have i boligen; typisk YouSee eller Stofa. Hos WATTOO.Dk finder du altid et stort udvalg af godkendte forstærkere, således at du er sikret, at forstærkeren virker med YouSee og Stofas signaler samt net. Det er under alle omstændigheder en god ting at sikre sig, da du således ikke kan klandres for det, såfremt der skulle opstå problemer med dit TV signal.

Slutteligt så er det væsentligt at orientere sig om antenneforstærkerens støjtal, der udtrykkes ved Db. Støjtallet er et udtryk for hvor meget støj antenneforstærkeren selv laver, og en god tommelfingerregel er at gå efter et så lavt støjtal som muligt. Typisk vil du finde, at antenneforstærkerne bliver dyrere i takt med at støjtallet bliver mindre og mindre. Husk dog på at du får hvad du betaler for, når det drejer sig om antennekabler, antennefordelere eller antenneforstærkere. De helt billige modeller giver dig sjældent et godt signal, og typisk går der meget tabt under vejs. 

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os