Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Fordelere

En antennefordeler bruges til at fordele signalet fra dit antenne- eller satellitkabel, således at du kan se TV på flere TV uden brug af flere kabler. Er du på jagt efter en moderne antennefordeler i god kvalitet, så kan vi hjælpe dig sikkert videre – for her på siden finder du vores store udvalg af fordelere fra anerkendte producenter som Teledan og Triax. Hos WATTOO.DK finder du kun antennefordelere fra de bedste producenter på markedet.

   

 1. Triax fordeler 5-2400 MHz

  Triax fordeler der kan bruges til frekvensområdet 5-2400 MHz. Den kan derfor bruges til både almindelig antenne- og parabolsignaler. Har DC gennemgang mellem udgange og indgang. Vælg mellem 2-, 3-, 4- og 6-fordeler.

  inkl. moms fra 55,00 DKK
 2. Teledan MSE-2DF

  2-Fordeler til montage på antennestikdåser (TV).

  Varenr: 5487506148

  inkl. moms 51,00 DKK

   

Der findes efterhånden et stort udvalg af forskellige fordelere, og det kan således være svært at finde den helt rigtige model – for hvad er det nu lige, man skal kigge efter? Og er det lige meget hvilken fordeler man køber? Hos WATTOO.DK vil vi gerne hjælpe så godt som muligt videre, hvorfor du i det følgende kan læse mere omkring antennesplittere. Hvis du har brug for nogle gode råd i forbindelse med købet af en ny fordeler, skal du altså blot læse med i det følgende afsnit.

Sådan vælger du den rigtige fordeler

De fleste kender til antennefordelere (også kendt som antennesplittere), da det er ganske normalt at bruge dem i både private boliger og virksomheder. Med en splitter kan du nemlig fordele signalet fra dit TV, din parabol eller din radio ud på flere antennekabler – således at du kan se TV eller høre radio på flere enheder, uden at skulle bekymre dig om ekstra antenneudtag.

Der er flere ting der gør sig gældende, når den rigtige antennesplitter skal findes; for det er ikke ligegyldigt hvilken type du vælger. Antennesplittere dækker nemlig ikke nødvendigvis over samme frekvensområde, hvilket i praksis betyder, at du ikke kan splitte alle signaler med alle antennesplittere. Det er derfor vigtigt, at du er helt med på, hvilket frekvensområde du benytter – for således at kunne sikre dig, at splitteren virker efter hensigten. Et eksempel herpå er eksempelvis, at en antennesplitter til almindeligt kabel TV ikke nødvendigvis virker til fordeling af satellit signal også. Dog kommer flere og flere af de moderne antennefordelere med frekvensområder, der dækker over både antenne- og parabolsignal.

Derudover er det i de fleste tilfælde også vigtigt, at du som udgangspunkt ikke vælger den billigste antennefordeler du kan finde. Det er nemlig oftest sådan med både antennekabler, antenner, paraboler og fordelere, at prisen følger kvaliteten. De helt billige fordelere bidrager typisk til tab af signal, og giver dig således dårligere billeder og/eller lyd. Dit antennesignal er typisk godt nok til at levere tilstrækkeligt med signal til to forskellige TV, men med en billig antennefordeler i dårlig kvalitet, risikerer du altså at signalet bliver for ringe efter fordeling.

Hos WATTOO.DK finder du altid de bedste produkter på markedet, da vi ikke går på kompromis med vores producenter. Det er ligeledes derfor at vi kun forhandler antennefordelere fra de anerkendte producenter Teledan og Triax. Med disse fordelere er du sikret den bedste kvalitet, der leverer et stabilt og stærkt signal til dine TV eller radioer – selv efter fordeling. Har du spørgsmål til vores udvalg af fordelere, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os