Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Antenner

Med en TV eller radio antenne i god kvalitet kan du modtage mange forskellige TV og radio kanaler i digital kvalitet, og det er for mange den foretrukne måde at se TV eller høre radio på. Mangler du en moderne og kvalitetssikret TV eller radio antenne til privaten, virksomheden eller sommerhuset – så er du landet på den helt rette side, for her har vi samlet vores store udvalg af både DAB, DVB-T og FM antenner. Hos WATTOO.DK finder du kun moderne antenner fra anerkendte producenter som Triax.

   

 1. Triax stueantenne

  Triax DVB-T 300i indendørs aktiv antenne

  Varenr: 8287037403

  inkl. moms 180,00 DKK
 2. inkl. moms 218,00 DKK
 3. FM-3: FM antenne med 3 elementer – Triax

  Lille og praktisk FM antenne. Til modtagelse af BII kanaler (FM). Hurtig installering med clip-on dipolhus. Impedans matched balun. Vejrbestandig med F connector.

  Varenr: 8287032576

  inkl. moms 420,00 DKK
 4. WISI EE06 UHF

  EE-06 UHF Gitterantenne/bredbåndsmåtte

  Varenr: 5487506889

  inkl. moms 793,00 DKK

   

Det er dog formentlig ikke hver dag, at du udskifter din eksisterende antenne – eller investerer i en ny – hvorfor det kan være svært at finde den helt rigtige. Ydermere findes der efterhånden rigtigt mange forskellige typer af antenner; særligt efter det digitale TV signal blev standarden herhjemme. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig sikkert videre, hvorfor vi i det følgende giver dig information omkring de forskellige typer af antenner, du finder her på siden. Mangler du viden omkring hvilken antenne du skal bruge – eller er du blot nysgerrig – så skal du bare blive hængende.

Moderne udvalg af TV og radio antenner

De fleste af os kender til de klassiske antenner, der har leveret signal til vores TV og radio i mange år. Hos WATTOO.DK forhandler vi fortsat et moderne udvalg af forskellige typer antenner, der fungerer som det billige og gode alternativ til kabel tv eller parabol. I det følgende gennemgår vi, hvilke type antenner du finder her på siden.

DAB antenner

DAB står for "Digital Audio Broadcasting" og er et digitalt radiosignal der på sigt erstatter det almindelige FM-signal. Målet med at konvertere til digital transformation i stedet for den analoge radioteknologi, er at få flere stationer, en bedre lydkvalitet samt bedre modstand mod påvirkninger mellem forskellige kanaler og støj. Man kan dog stadig benytte almindelige FM-antenner til modtagelse af radiokanaler.

Det er således ikke kun dit tv signal, der sendes digitalt – det gør dit radiosignal også. Med en moderne DAB antenne er du i stand til at modtage de digitale radiosignaler i skarp kvalitet. En DAB antenne til din radio fås både som udendørs og indendørs model; alt efter hvilken type du har brug for.

Har du behov for en udendørs DAB antenne, så kan du i de fleste tilfælde bruge samme type antennebeslag, som hvis du skulle montere en almindelig TV antenne. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis også et stort udvalg af både antennemaster og beslag.

DVB-T antenner

DVB-T står for "Digital Video Broadcasting - Terrestrial" og er en betegnelse for det digitale TV signal som benyttes i Danmark.

For at modtage digitalt TV skal man udover at kunne modtage det via en antenne have en digital modtager, som kan være indbygget i:

 • Et Fjernsyn
 • En separat digital TV-modtagerboks
 • En DVR (en personlig video recorder)
 • En PC eller andet computerudstyr der blandt andet kan modtage signalet via USB

DVB-T antenner er gode i områder, hvor der er dårligt signal samt til indendørs aktive antenner. En af de mest populære DVB-T antenner er Triax UFO 120 antennen som både kan benyttes i boliger men også er populær til brug i campingvogne og både hvor der ønskes TV-signal.

En DVB-T antenne kender de fleste efterhånden også til, da den for mange er den primære grund til, at der kan modtages TV signal i stuen. Ligesom tilfældet er med DAB antenner, så kommer DVB-T antenner i modeller til både indendørs og udendørs brug. Med en DVB-T kan du efterhånden modtage mange forskellige kanaler.

Det er ikke i alle tilfælde at en indendørs antenne kan bruges i din bolig – for hvis du har langt til en DVB-T sender, så er signalet muligvis ikke stærkt nok. Her kan det anbefales at investere i en udendørs antenne, der kan monteres med antennemast eller beslag til gavl eller skorsten.

FM antenner

FM står for "Frekvensmodulation" og er elektromagnetiske bølger i frekvensbåndet 87,5 MHz til 108 MHz. Det benyttes mest til radio, og har den fordel at det har mindre støj og forvrængning. Med DAB signalet er der kommet en digital variant til FM antennerne, men FM antenner benyttes stadig, og derfor sælger vi stadig flere varianter af FM-antenner.

Slutteligt så finder altså du også de klassiske FM antenner her på siden. En FM antenne bruges til at modtage FM radiosignaler. Mangler du en kvalitetssikret FM antenne til modtagelse af alle de danske radiosignaler i dit område, så finder du det også her. Hos WATTOO.DK vil vi nemlig fortsat være din foretrukne forhandler af antennemateriel.

UHF antenner

UHF er en forkortelse af "Ultra High Frequency" som benyttes til at modtage TV-signaler. UHF antennen bliver i stadig stigende grad erstattet af DVB-T antenner, men kan stadig benyttes.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os