Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Parabol

En parabol er for mange det oplagte alternativ til almindeligt kabel TV eller antenne, og giver typisk adgang til en lang række forskellige TV kanaler. Er du på jagt efter en ny og moderne parabolskærm, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig trygt videre – for her på siden finder du vores store udvalg af parabolskærme. Vi forhandler kun paraboler fra de bedste producenter på markedet, hvorfor du blandt andet finder et stort udvalg af parabolskærme fra anerkendte Triax.

   

  1. inkl. moms 264,00 DKK
  2. inkl. moms 627,00 DKK
  3. inkl. moms 1.039,00 DKK
  4. inkl. moms 339,00 DKK

   

Det kan dog være svært at navigere markedet af parabolskærme, for det er sikkert ikke hver dag, at du er nødsaget til at udskifte den eksisterende parabol – eller investere i en ny. Endvidere findes der mange forskellige typer af paraboler, og det kan være svært at vurdere, hvilken model der er den bedste. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig sikkert videre, hvorfor du i det følgende kan læse mere indgående omkring parabolskærme. Mangler du den sidste information inden du skal investere i en parabol – eller er du blot nysgerrig – så skal du bare læse med her.

Sådan finder du den rigtige parabol

Det mest udbredte i Danmark er almindeligt kabel TV fra eksempelvis YouSee eller Stofa. Men der findes naturligvis forskellige alternativer – og et af dem er parabol TV. Med en parabol modtager du dit TV signal fra en satellit, modsat kabel tv hvor signalet typisk kommer gennem et udtag i væggen (og altså igennem nedgravede kabler). Satellit TV har den typisk den fordel, at du bliver i stand til at modtage endnu flere TV kanaler end vanligt – og særligt udenlandske TV kanaler bliver lettere tilgængelige med en parabol.

En af de vigtigste ting at tage hensyn til, når man ønsker at modtage sine TV kanaler via parabol, relaterer sig måske knap så meget til selve parabolskærmen – men mere til placeringen af parabolskærmen. Det er nemlig et krav, at din parabol har frit udsyn mod himlen, således at signalet kan gå klart igennem. Det betyder ikke som udgangspunkt at parabolen skal placeres højt; men blot at der ikke må være forhindringer mellem parabolskærmen og himlen. Kan dette ikke lade sig gøre,der hvor du bor, er det desværre heller ikke muligt med parabol TV. Hav derfor dette in mente, inden du køber en ny parabolskærm.

En anden overvejelser relaterer sig dog til parabolskærmen, for det er hvilken størrelse parabolen skal have. Typisk vil mindre paraboler fint kunne give dig adgang til de danske kanaler, men ønsker du udenlandske kanaler (og i visse tilfælde bedre signal), så skal du investere i en større parabolskærm. Sagt på en anden måde, så vil en parabolskærm i størrelsen 60-70 centimeter egne sig godt til danske kanaler – medens en parabolskærm på mere end 70 centimeter egner sig godt til udenlandske kanaler også.

Slutteligt så er det også værd at overveje hvilke kanaler man ønsker at modtage. Det har nemlig betydning for placeringen af din parabol, da forskellige tv stationer udsender deres signaler fra forskellige satellitter, der har forskellige positioner på himlen. Dog er det vigtigt at bemærke, at mange moderne paraboler nu kommer med muligheden for motorstyring af parabolen, således at parabolens vinkling kan ændres i forhold til hvilke kanaler man ønsker at se.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os