Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Master & beslag

Antennemaster og beslag bruges typisk til at fastgøre og montere udvendige TV antenner samt parabolskærme. Har du brug for nye og holdbare master eller beslag til din antenne eller parabol, så er du landet på den helt rette side – for hos WATTOO.DK kan vi hjælpe dig trygt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores brede udvalg af forskellige master og beslag til antenne og paraboler, så du hurtigt er videre med netop din opgave. Vi forhandler blandt andet beslag fra den anerkendte producent Triax.

   

 1. Triax antennemast Ø38

  Triax antennemast Ø38 mm, godtykkelse 1,5 mm. Vælg længde.

  inkl. moms fra 203,00 DKK
 2. inkl. moms 30,75 DKK
 3. Gavlbeslag 3 ben

  Vælg størrelse og m./u. spændestykke

  inkl. moms fra 199,00 DKK
 4. Triax antennemast Ø50

  Triax antennemast Ø50 mm, godtykkelse 2 mm. Vælg længde.

  inkl. moms fra 595,00 DKK

   

Hvis du dog er lidt på bar bund hvad angår antennemaster og beslag, så er du ikke alene – for det er trods alt ikke hver dag, at der skal investeres i nyt antennemateriel. Hos WATTOO.DK stræber vi dog altid efter at give vores kunder den bedste betjening og vejledning, når der handles med os – og derfor kan du i det følgende blive endnu klogere på antennemaster og beslag. Er du usikker på hvad du skal vælge og hvorfor, så skal du blot læse med i det følgende afsnit.

Find den perfekte antennemast eller beslag

De fleste af os ser TV dagligt, og typisk foregår det via almindeligt kabel TV eller via parabol. Det er ligeledes derfor at antennen og parabolen helst bare skal virke. Men det kan jo ske, at uheldet er ude og antennen eller parabolen går i stykker eller falder. Endvidere bliver antennemaster og beslag alt andet lige slidte med tiden, og her kan det godt svare sig at få skiftet dem ud inden de bliver for slidte til at holde antennen eller parabolen fastmonteret.

Det første du skal gøre dig af tanker, når du er på udkig efter en ny antennemaste eller et nyt beslag, er hvilken type du har brug for. For det er som bekendt stor forskel på de forskellige typer af master og beslag. En antennemaste kommer typisk med forskellige diametre, og det er således vigtigt, at du er helt sikker på, hvad du har brug for. Som udgangspunkt kan du vælge mellem antennemaster med en diameter på enten 38 eller 50 millimeter, hvorfor det er langt fra ligegyldigt om du skal bruge den eller den anden. Ydermere kommer de typisk også i forskellige længder, alt efter hvor højt din antenne skal placeres.

Det samme gør sig i vid udstrækning også gældende for de forskellige typer af beslag, du finder her på siden. Det første du skal gøre dig klart er dog ikke nødvendigvis kun størrelsen på beslaget – men også hvor beslaget skal placeres. Hos WATTOO.DK finder du nemlig beslag til forskellige typer af montering; herunder beslag til gavl og skorsten. Dernæst er det selvsagt naturligt, at du gør dig klart hvilken størrelse du skal bruge. Typisk kan du vælge størrelser mellem 15 og 75 centimeter – alt efter hvilken type du har brug for.

Hos WATTOO.DK for handler vi kun antennemaster og beslag fra de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for det bedste produkt. Vi vil nemlig gøre alt hvad vi kan til, at vi fortsat er din foretrukne forhandler af antennemateriel og el artikler på nettet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os