Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Mastebøjler

Køb de billigste og bedste mastebøjler på nettet her hos WATTOO.DK. Vi vil gøre det nemt for dit at fæstne og montere dine antenner og paraboler på en professionel måde, og derfor får du her vores udvalg af solide mastebøjler i stærke materialer, som med garanti kan hjælpe dig med at klare din opgave på fornemste vis.

   

  1. Triax mastebøjle

    Triax mastebøjle

    Vælg diameter.

    inkl. moms fra 65,50 DKK

   

Køb altid materialer i god kvalitet fra kvalitetsproducenter

Uanset hvilken udfordring, du står med, så opnår du altid det bedste og mest holdbare resultat ved at shoppe kvalitet fra ordentlige brands. Fra ordentlige producenter får du nemlig ordentlige produkter i en stærk kvalitet, du kan stole på – og det vil i sidste ende være den stensikre vej til et professionelt resultat, du kan være glad for i mange år frem.

Her på WATTOO.DK forhandler vi derfor kun produkter fra de bedste producenter på markedet, så du får de bedste forudsætninger for at komme i mål med en løsning, der passer helt perfekt til dine forventninger.

Vi forhandler de bedste produkter inden for alle elartikler herunder vores antennemateriel og antennemaster. Og hertil har vi naturligvis også de bedste mastebøjler på markedet, så du kan nå hele vejen fra start til slut med ægte kvalitetsprodukter.

I vores udvalg af mastebøjler finder du eksempelvis bøjler fra et mærke som Triax, der i mange år har været kendte for at lave gode produkter og redskaber til inden for antenner og paraboler. Det er med andre ord din garanti for et produkt, der vil tjene dig på bedst mulig vis!

Find en mastebøjle i den rette størrelse hurtigt og nemt

For yderlige at gøre det nemt for dig, så har vi et solidt udvalg af mastebøjler i diverse størrelser, så du på kort tid kan finde den rette bøjle til at løse din opgave. Ved at give dig en lang række af mastebøjler med forskellige diametre, kan du hurtigt finde det rette produkt og derfor bruge tid på dét, det er vigtigt; nemlig at løse din opgave.

Vi gør altid vores for løbende at opdatere vores udvalg og sortimenter her på shoppen, så du nemt kan danne dig et overblik over dine muligheder og dermed træffe den rette beslutning. Dette gør vi for samtlige af vores produkter, hvilket naturligvis også indebærer vores udvalg af kvalitetsmastebøjler, som du ser her på siden!

Vi vil altid være det billigste valg

Sidst men ikke mindst, så er en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at vi altid er det billigste valg, hvad end du skal købe nye elartikler, billige vvs-artikler eller noget helt tredje. Her på WATTOO.DK skal gode redskaber, værktøj og udstyr kunne købes til fordelagtige priser, så vi kan blive dit foretrukne valg, når du skal købe nye produkter og materialer til at håndtere dine opgaver.

Her på siden bruger vi derfor altid meget energi på vores forhandleraftaler samt vores indkøb, så vi altid kan give dig de skarpeste priser i hele landet – og det kan du altid stole på!

Se alle produkter i kategorien Antennemateriel - Master & beslag

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os