Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Antenneudtag

Et antenneudtag sidder monteret i mange danske hjem, da det sikrer korrekt afslutning af dit antennekabel. Mangler du et nyt og moderne antenneudtag, så kan vi hjælpe dig sikkert og hurtigt videre – for her på siden finder du vores brede udvalg af antenneudtag. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun det bedste antennemateriel fra anerkendte producenter som DKT COMEGA, Lauritz Knudsen og Triax. Det er nemlig din garanti for det bedste og mest holdbare produkt.

   

 1. LK FUGA – Antenneudtags slutdåse til TV og FM radio (TD260E), 1½ modul

  Antenneudtag med IEC-stik til TV og FM radio. Bruges til at afslutte et antennekabel der kommer direkte fra en antenne, fordeler eller som er sløjfet videre fra maks. 2 stk. TD263D sløjfedåser. Der er DC gennemgang på TV stikket, sådan at f.eks. en aktiv DVB-T antenne kan forsynes med strøm fra fjernsynet eller indvendig strømforsyning.

  inkl. moms fra 97,00 DKK
 2. Triax 'TD Serien' – FUGA antenneudtags slutdåse til TV (TD 201T), 1 modul, hvid

  Simpelt antenneudtag fra Triax med kun et enkelt IEC-han antennestik, som normalt bruges til TV. Det har ingen filter eller dæmpnings funktioner indbygget. På bagsiden er den forsynet med et F-connector hunstik. Leveres inkl. F-connector vinkel adaptor.

  Varenr: 8287233566

  inkl. moms 110,00 DKK
 3. LK FUGA – Antenne/dataudtags slutdåse til TV, FM radio og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD301), 2 modul

  Udtaget er et kombineret antenne- og dataudtag. Der kan monteres én Actassi (tidligere kaldet LexCom) konnektor vha. montageramme i udtaget. Det kan f.eks. være en RJ45 konnektor for ethernet netværk. Ved indmuring bør 49 mm dybe dåser bruges. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning.

  inkl. moms fra 123,00 DKK
 4. LK FUGA – Antenne/dataudtags slutdåse til TV, FM radio, Internet via KabelTV og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD372), 2 modul

  Udtaget er et kombineret multimedie antenne- og dataudtag. Der kan monteres én Actassi (tidligere kaldet LexCom) konnektor vha. montageramme i udtaget. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning. Antenneudtaget har en F-connector til data signalet fra kabelTV udbyderen, når du har internet via kabelTV. Kabelmodemet tilsluttes F-connectoren. Data returvejen er i området 5 til 65MHz

  inkl. moms fra 251,00 DKK
 5. inkl. moms 110,00 DKK
 6. inkl. moms 112,00 DKK
 7. LK FUGA – Antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (TD263E), 1½ modul

  Sløjfedåse med IEC-stik til TV og radio. Bruges når der sløjfes videre mellem op til 3 antenneudtag. Der må maks. være 3 dåser på en streng, og den sidste skal være en TD260D slutdåse. Undgå at bruge sløjfedåser i nye installationer. Lav i stedet stjernefordeling ud fra et centralt punkt.

  inkl. moms fra 154,00 DKK
 8. OPUS 66, Antenneudtags slutdåse til TV og FM radio (TD301), 1 modul – Lauritz Knudsen

  Antenneudtag med stik til TV og radio. Bruges til at afslutte et kabel der kommer direkte fra en fordeler eller fra en antenne. Leveres uden ramme.

  inkl. moms fra 117,00 DKK
 9. OPUS 66, Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio og Internet via KabelTV (TD372), 1 modul – Lauritz Knudsen

  Antenneudtag med stik til TV, radio og data. Bruges til at opdele kabeltv signalet når man også modtager internet over kabeltv. TV og radio tilsluttes til de to IEC stik og kabelmodemet tilsluttest til F-connector stikket.

  inkl. moms fra 261,00 DKK
 10. LK FUGA – Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio, DAB radio og Satellit (TD254E), 1½ modul

  Antenneudtag med IEC-stik til TV og FM radio samt F-connector til DAB radio og satellit signalet. Bruges til installationer hvor både TV, radio, DAB og satellit signalerne føres ned til antenneudtag via det samme kabel. Der er DC-gennemgang igennem udtaget, så f.eks. LNB'en kan forsynes af Sat-modtageren og en aktiv DVB-T antenne kan forsynes fra fjernsynes eller lign.

  inkl. moms fra 181,00 DKK
 11. LK FUGA – Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio og Internet via KabelTV (TD272E), 1½ modul

  Multimedie antenneudtag med IEC-stik til TV og FM radio samt F-connector til data signalet fra kabelTV udbyderen. Udtaget opdeler kabelTV signalet når man har internet via kabelTV. Herefter kan kabelmodemet tilsluttes F-connectoren. Data returvejen er i området 5 til 65MHz

  inkl. moms fra 171,00 DKK
 12. LK FUGA – Antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (TD212E), 1½ modul

  Sløjfedåse med IEC-stik til TV og radio. Anvendes typisk som sløjfedåse i fællesantenneanlæg. Der må maks. sidde 8 stk. på en streng, og den sidste skal afsluttes med afslutningsmodstanden 200Y5185. TV og radio udgangene dæmpes med 13 dB og det videresløjfede signale med omkring 0,8 db.

  inkl. moms fra 132,00 DKK
 13. DKT 'Freja' – FUGA antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (T4C), 1½ modul

  Antenneudtag der passer i FUGA 1½ modul dåser og underlag. (YOUSEE & Stofa godkendt). Denne model er en sløjfedåse med udtag for TV (han) og Radio (hun). Der kan sløjfes videre til f.eks. en slutdåse. Bruges normalt kun i fællesantenneanlæg. Dæmper udgangssignalerne med ca. 4 dB og videresløjfningen med 3,8 dB.

  inkl. moms fra 122,00 DKK
 14. DKT 'Freja' – FUGA antenneudtags slutdåse til TV og FM radio (T0B), 1½ modul

  Antenneudtag der passer 1½ modul FUGA dåser og underlag. (YOUSEE & Stofa godkendt). Denne model er en slutdåse med IEC udtag for TV (han) og Radio (hun). Velegnet til antenne installationer i private hjem.

  inkl. moms fra 63,00 DKK
 15. inkl. moms 152,00 DKK
 16. inkl. moms 156,00 DKK
 17. LK FUGA – Antenne/dataudtags slutdåse til TV, FM radio, Satellit og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD352), 2 modul

  Udtaget er et kombineret multimedie antenne- og dataudtag. Der kan monteres én Actassi (tidligere kaldet LexCom) konnektor vha. montageramme i udtaget. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning. Bruges til installationer hvor både TV, radio og satellit signalerne føres ned til antenneudtag via det samme kabel. Der er DC-gennemgang igennem udtaget, så LNB'en kan forsynes af Sat-modtageren.

  inkl. moms fra 192,00 DKK
 18. OPUS 66, Antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (TD304), 1 modul – Lauritz Knudsen

  Sløjfedåse som normalt bruges til private boliger hvor det ikke er muligt at alle udtag går direkte til en fordeler.. Der må maks. sidde 3 stk. på en streng, og den sidste skal afsluttes med afslutningsmodstanden 200Y5185

  inkl. moms fra 179,00 DKK
 19. LK FUGA – Antenne/dataudtags sløjfedåse til TV, FM radio og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD304), 2 modul

  Udtaget er et kombineret antenne- og dataudtag. Der kan monteres én Actassi (tidligere kaldet LexCom) konnektor vha. montageramme i udtaget. Det kan f.eks. være en RJ45 konnektor for ethernet netværk. Ved indmuring bør 49 mm dybe dåser bruges. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning. Maks. 3 antenneudtag bør sløjfes efter hinanden. Det sidste udtag skal være en slutdåse.

  inkl. moms fra 160,00 DKK
 20. LK FUGA – Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio, Satellit og med returvejsstik (TD253E), 1½ modul

  Antenneudtag med IEC-stik til TV og FM radio samt F-connector til retur signal og satellit signalet. Bruges til installationer hvor både TV, FM radio og satellit signalerne føres ned til antenneudtag via det samme kabel. Der er DC-gennemgang igennem udtaget, så f.eks. LNB'en kan forsynes af Sat-modtageren. Returvejs stikket kan bruges til at sende et samlet antenne og video signal retur til andre udtag.

  inkl. moms fra 159,00 DKK
 21. LK FUGA – Udtag med F-connector samleled (hun/hun), 1 modul

  Udtag med et F-connector hun/hun samlestykke. Anvendes normalt til FM/DAB radio & TV signaler. Kan også fint anvendes i forbindelse med satellit modtageren forbindelse til LNB'en på parabolen.

  inkl. moms fra 275,00 DKK
 22. inkl. moms 164,00 DKK
 23. OPUS 66, Antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (TD312), 1 modul – Lauritz Knudsen

  Sløjfedåse som normalt bruges til renovering af fællesantenneanlæg eller i få tilfælde private boliger. Der må maks. sidde 8 stk. på en streng, og den sidste skal afsluttes med afslutningsmodstanden 200Y5185

  inkl. moms fra 158,00 DKK
 24. OPUS 66, Antenneudtags slutdåse til TV, FM radio og Satellit (TD352), 1 modul – Lauritz Knudsen

  Antenneudtag til TV, radio og satellit signal. Deler det kombinerede antenne/satellit signal ud på de 2 IEC stik samt F-connector stikket mærket med "SAT".

  inkl. moms fra 196,00 DKK
 25. LK FUGA – Antenne/dataudtags sløjfedåse til TV, FM radio og Actassi RJ45 konnektor el.lign. (TD312), 2 modul

  Udtaget er et kombineret antenne- og dataudtag hvor der kan monteres én Actassi konnektor vha. montageramme i udtaget. Ved indmuring bør 49 mm dybe dåser bruges. Leveres med Actassi montageramme blændprop, dog ikke versionen uden afdækning. Anvendes typisk som sløjfedåse i fællesantenneanlæg. Der må maks. sidde 8 stk. på en streng, og den sidste skal afsluttes med afslutningsmodstanden 200Y5185. TV og radio udgangene dæmpes med 13 dB og det videresløjfede signale med omkring 0,8 db.

  inkl. moms fra 158,00 DKK
 26. Triax 'TD Serien' – FUGA antenneudtags slutdåse til TV, FM radio, DAB radio og Satellit (TD 254E), 1½ modul, hvid

  Bruges i forbindelse med antenne og parabol installationer, hvor både TV, radio, DAB og satellit signalerne føres ned til antenneudtag via det samme kabel. TV, radio og DAB signalerne kan ikke sløjfes videre til andre udtag. Der er DC-gennemgang igennem udtaget, så f.eks. LNB'en kan forsynes af Sat-modtageren.

  Varenr: 8287234455

  inkl. moms 177,00 DKK
 27. LK FUGA – Skråt udtag med F-connector samleled (hun/hun), 1½ modul

  Skråt udtag med et F-connector hun/hun samlestykke. Anvendes normalt til FM/DAB radio & TV signaler. Kan også fint anvendes i forbindelse med satellit modtageren forbindelse til LNB'en på parabolen.

  inkl. moms fra 260,00 DKK
 28. DKT 'Freja' – FUGA antenneudtags sløjfedåse til TV og FM radio (T10dB), 1½ modul, hvid

  Antenneudtag der passer i FUGA 1½ modul dåser og underlag. (YOUSEE & Stofa godkendt). Denne model er en sløjfedåse med udtag for TV (han) og Radio (hun). Der kan sløjfes videre til f.eks. en slutdåse. Bruges normalt kun i fællesantenneanlæg. Dæmper udgangssignalerne med 10 dB og videresløjfningen med 1,8 dB.

  Varenr: 0987033268

  inkl. moms 1.312,00 DKK

   

Hos WATTOO.DK vi ved godt, at du måske ikke er helt sikker på, hvilken type antenneudtag du har brug for – eller hvilke antenneudtag, der kan bruges til hvad. Det er nemlig ikke hver dag at udtaget skiftes; og markedet er efterhånden så stort, at de fleste hurtigt kan blive forvirrede. Vi vil dog gerne hjælpe dig bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på antenneudtag. Mangler du den sidste viden inden et eventuelt køb, eller er du bare nysgerrig på antenneudtag, så kan du blive endnu klogere ved at læse med i det følgende afsnit.

Find det helt rigtige antenneudtag

De fleste af os er stødt på antenneudtag før eller siden – og det er da også langt de fleste private boliger, der har antenneudtag monteret i væggen. Det er nemlig oftest igennem udtaget, at vi får adgang til TV, internet og radio. Ydermere designer store og kendte producenter som Lauritz Knudsen moderne antenneudtag i deres designserier LK OPUS66 og LK FUGA, der passer til deres kendte serier af stikkontakter og meget andet.

Det første du skal kigge efter, når du er på jagt efter et nyt antenneudtag, er hvilken konnektor type, du har brug for. Typisk kan du vælge mellem tre forskellige konnektor typer; henholdsvis RJ45, antenne (IEC) og f-connector. Det mest gængse er de såkaldte antenne (IEC) konnektorer, der kommer med stik til både TV og radio. Skal du bruge et antenneudtag med både antenneudtag (herunder udtag til satellit) og dataudtag, så er det typisk et antenneudtag med konnektor typen RJ45, der er det rigtige valg.

Dernæst så er det naturligvis også en god ide at overveje, hvor mange moduler du ønsker fra dit antenneudtag. Antallet af moduler fortæller noget om hvor mange stik der er monteret i antenneudtaget, og det mest gængse er antenneudtag med 1½ modul – hvilket måske virker lidt forvirrende. Men det er helt simplet bare et udtag, hvor du typisk får både radio og TV stik i samme antenneudtag.

Slutteligt så er det naturligvis også nærliggende at overveje, hvilken farve dit antenneudtag skal være. Det har selvsagt ikke noget at gøre med funktionaliteten – men er blot en æstetisk overvejelse. Hos WATTOO.DK finder du antenneudtag i både hvid, koksgrå og lysegrå; så der er med andre ord rig mulighed for, at du finder det udtag der passer til din bolig. Ydermere forhandler vi flere forskellige udtag fra LK FUGA og LK OPUS66 serierne, der allerede sidder monteret i mange forskellige boliger landet over. På denne måde får du hurtigt tilpasset dine nye antenneudtag til det allerede eksisterende materiel.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Skriv til os