Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Netdele

I kategorien netdele finder du blandt andet strømforsyninger og batterifiltre til dit antennemateriel. Mangler du således en ny strømforsyning til stikkontakten eller et batterifilter, er du kommet til den rette side. Hos WATTOO.DK er vi altid garanter for de bedste produkter på markedet, hvorfor du kun finder netdele fra anerkendte producenter som Triax, når du handler med os. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvalitet.

   

 1. Triax IFP 502 strømforsyning

  Triax IFP 502 strømforsyning

  Triax strømforsyning IFP 502 til stikkontakten - 12V/85 MA

  Varenr: 8287260128

  inkl. moms fra 259,00 DKK
 2. Triax IFP 529 batterifilter (udgået)

  Triax IFP 529 batterifilter (udgået)

  Triax IFP 529 batteri-filter 12-24V 2 udgange (339529) - (passer til Triax UFO 120)

  Varenr: 8287260034

  inkl. moms fra 155,00 DKK

   

Er du dog lidt usikker på hvornår man kan bruge et batterifilter – eller hvad der kendetegner en god strømforsyning til stikkontakten, så forstår vi dig godt. Det kan nemlig være svært at finde rundt i de mange forskellige modeller; og særligt hvad der adskiller dem fra hinanden. Ligeledes kan det være svært at vurdere hvorvidt man rent faktisk har brug for et batterifilter eller en ny strømforsyning. Hos WATTOO.DK forsøger vi dog altid at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på de netdele, som du finder her på siden.

Gode råd til valg af netdele

De fleste af os har formentlig stiftet bekendtskab med forskellige antennekabler, antenneforstærkere og antennesplittere før – men det er nok færre, der har prøvet at bruge sådan noget som et batterfilter. Det er nemlig ikke så ofte at et batterifilter tages brug; og det er måske heller ikke så ofte, at du udskifter strømforsyningen på din antenne. I det følgende kan du dog blive lidt klogere.

Et batterifilter bruges typisk, når man ønsker at bruge en antenne på en båd eller i en campingvogn, hvor strømkilden består af et 12 eller 24 volt batteri. Her kan batteri filteret sættes imellem antennen og batteriet, således at det hele fungerer sammen med hinanden. Det er således også derfor, at et batterifilter er mere eller mindre påkrævet, så snart du skal bruge din antenne sammen med et batteri. Hos WATTOO.DK finder du altid et moderne udvalg af batterifiltre, der sikrer sikker overlevering af strøm fra dit batteri til din antenne eller parabol.

En strømforsyning kan i sagens natur være mange ting, men de strømforsyninger du finder her på siden er beregnet til DVB-T antenner – og kan typisk tilsluttes en ganske almindelig stikkontakt. Typisk vil strømforsyningen bruges sammen med bestemte typer af antenner, der egner sig til montering på campingvogne, i telte eller på både – hvor der selvsagt er adgang til stikkontakter. Strømforsyningen bruges til at overlevere strøm til antennen, så der kan modtages og videregives TV eller radio signal. Endvidere kommer strømforsyningerne her på siden oftest med to eller flere udgange, således at der kan leveres strøm til mere end en enhed.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra anerkendte producenter af antennemateriel, da det er din garanti for at komme hjem med et holdbart og kvalitetssikret produkt. Vi vil nemlig fortsat gøre vores til, at vi vedbliver at være din foretrukne forhandler af el artikler og antennemateriel på nettet. Har du spørgsmål til vores udvalg eller eventuel levering, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der kan være behjælpelig med afklaring af eventuelle spørgsmål og tvivl.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Fremragende

Baseret på 3137 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

14.12

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering Kan kun varmt anbefales

Kp service

14.12

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være

Kunde Bodil Vangslev

14.12

Det hele forløb som det skulle.

Det hele forløb som det skulle.

Kirsten Tranberg

14.12

Jeg er imponeret.

Jeg er imponeret.

H.Andersen

14.12

hurtig og nemt

hurtig og nemt

Flemming Jensen