Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Netdele

I kategorien netdele finder du blandt andet strømforsyninger og batterifiltre til dit antennemateriel. Mangler du således en ny strømforsyning til stikkontakten eller et batterifilter, er du kommet til den rette side. Hos WATTOO.DK er vi altid garanter for de bedste produkter på markedet, hvorfor du kun finder netdele fra anerkendte producenter som Triax, når du handler med os. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvalitet.

   

  1. Triax IFP 502 strømforsyning

    Triax strømforsyning IFP 502 til stikkontakten - 12V/85 MA

    Varenr: 8287260128

    inkl. moms 204,00 DKK

   

Er du dog lidt usikker på hvornår man kan bruge et batterifilter – eller hvad der kendetegner en god strømforsyning til stikkontakten, så forstår vi dig godt. Det kan nemlig være svært at finde rundt i de mange forskellige modeller; og særligt hvad der adskiller dem fra hinanden. Ligeledes kan det være svært at vurdere hvorvidt man rent faktisk har brug for et batterifilter eller en ny strømforsyning. Hos WATTOO.DK forsøger vi dog altid at hjælpe vores kunder bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på de netdele, som du finder her på siden.

Gode råd til valg af netdele

De fleste af os har formentlig stiftet bekendtskab med forskellige antennekabler, antenneforstærkere og antennesplittere før – men det er nok færre, der har prøvet at bruge sådan noget som et batterfilter. Det er nemlig ikke så ofte at et batterifilter tages brug; og det er måske heller ikke så ofte, at du udskifter strømforsyningen på din antenne. I det følgende kan du dog blive lidt klogere.

Et batterifilter bruges typisk, når man ønsker at bruge en antenne på en båd eller i en campingvogn, hvor strømkilden består af et 12 eller 24 volt batteri. Her kan batteri filteret sættes imellem antennen og batteriet, således at det hele fungerer sammen med hinanden. Det er således også derfor, at et batterifilter er mere eller mindre påkrævet, så snart du skal bruge din antenne sammen med et batteri. Hos WATTOO.DK finder du altid et moderne udvalg af batterifiltre, der sikrer sikker overlevering af strøm fra dit batteri til din antenne eller parabol.

En strømforsyning kan i sagens natur være mange ting, men de strømforsyninger du finder her på siden er beregnet til DVB-T antenner – og kan typisk tilsluttes en ganske almindelig stikkontakt. Typisk vil strømforsyningen bruges sammen med bestemte typer af antenner, der egner sig til montering på campingvogne, i telte eller på både – hvor der selvsagt er adgang til stikkontakter. Strømforsyningen bruges til at overlevere strøm til antennen, så der kan modtages og videregives TV eller radio signal. Endvidere kommer strømforsyningerne her på siden oftest med to eller flere udgange, således at der kan leveres strøm til mere end en enhed.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun produkter fra anerkendte producenter af antennemateriel, da det er din garanti for at komme hjem med et holdbart og kvalitetssikret produkt. Vi vil nemlig fortsat gøre vores til, at vi vedbliver at være din foretrukne forhandler af el artikler og antennemateriel på nettet. Har du spørgsmål til vores udvalg eller eventuel levering, så kan du altid kontakte vores kundeservice, der kan være behjælpelig med afklaring af eventuelle spørgsmål og tvivl.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Antennemateriel

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os