Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Termostater

Termostater til elradiatorer. Er du på udkig efter et billigt og moderne udvalg af termostater til din elradiator? Så er du landet på den helt rigtige side, for hos WATTOO.DK har vi altid et bredt sortiment af professionelle termostater med mange innovative og spændende funktioner, som eksempelvis natsænkning. Her på siden har vi samlet alle vores termostater til elradiatorer, så du nemt kan finde din favorit. Se blandt andet de mange spændende produkter fra kendte navne som Glamox og Siemens/Dimplex.

   

 1. Nobø NCU2-Te stand alone elektronisk termostat med ugeprogram, til 230V og 400V

  Nobø Kontrolenheder NCU-2TE Eco-termostat med ugetimer og adaptiv (selvlærende) opstart. Stand alone termostat til Nobø Elradiator Front og Top. Den leveres med 9 forskellige programmer så du kan opnå strømbesparelse ved natsænkning i de optimale tidsrum.

  Varenr: 0978560261

  inkl. moms 209,00 DKK
 2. inkl. moms 768,00 DKK
 3. Nobø NCU-2R Kontrolenhed til Dimplex/Nobø Top og Front – Nobø

  Digital kontrolenhed NCU-R2 fra Nobø (del af Glen Dimplex) med radiomodtager bruges sammen med Nøbo Energy Control systemet. Temperaturen sættes via app eller på kontrolenheden. Den er velegnet til rum, hvor man vil kunne stille både komforttemperatur og sparetemperatur. Erstatter Dimplex Kontrolenhed DCU-R2.

  Varenr: 0978560151

  inkl. moms 316,00 DKK
 4. Nobø NCU-2T kontrolenhed, stand alone

  Nobø Kontrolenheder (NCU) med termostat med spare– og komforttemperatur, så du på enheden kan styre temperaturen og indstille timer. Du kan desuden oprette et fast ugebaseret program, så der bliver tændt/slukket dæmpet efter en ugentlig rytme. Hvis du ønsker centralstyrring anbefaler vi at du køber NCU 2R

  Varenr: 0978560122

  inkl. moms 370,00 DKK
 5. Nobø NCU-1R digital kontrolenhed

  Denne termostat til Nobø elradiatore kan monteres for at manuelt styre rumtemperaturen. Med denne enhed kan du desuden justere sparetemperaturen via App, når der også er installeret Nobø ecoHUB. Ønsker du termostat uden manuel betjening, og udelukkende styring via App/ecoHUB bør du vælge NCU-2R.

  Varenr: 0978560148

  inkl. moms 241,00 DKK
 6. Nobø radiomodtager NCU-ER

  Radiomodtager uden betjening til Nobø Energy Control. Alle temperaturindstillinger foretages via appen. Modtageren er velegnet til rum, hvor brugeren ikke skal kunne stille temperaturen på radiatoren, f.eks. Børnehaver, skoler, institutioner osv Vær opmæksom på at du ikke kan anvende modulet uden tilkøb af Nobø ecoHUB.

  Varenr: 0978560135

  inkl. moms 366,00 DKK
 7. inkl. moms 531,00 DKK
 8. inkl. moms 526,00 DKK

   

En elradiator til badeværelset eller gæsteværelset kan være en utroligt effektiv og billig løsning, når der skal installeres elvarme i mindre rum, som måske ikke bliver benyttet så ofte. En elradiator skal nemlig typisk blot sættes fast på væggen, og dernæst monteres i stikkontakten. Den er således også et godt valg fremfor eksempelvis gulvvarme i mindre rum, der ikke har brug for varme året rundt. For selvom gulvvarme giver dig billig og behagelig varme, så er det typisk også mere krævende at installere. Mangler du blot en radiator til gæsteværelset eller sommerhuset, så kan en elradiator altså være det perfekte valg. Og din elradiator bliver blot endnu bedre med en innovativ termostat fra eksempelvis Glamox.

Køb billige termostater til din elradiator på nettet

Hos WATTOO.DK arbejder vi hver dag på at kunne tilbyde et professionelt og kvalitetssikret udvalg af alt fra billig vvs til elartikler. Det er ligeledes derfor, at vi kun sælger termostater fra de bedste producenter på markedet. Det føler vi nemlig er den bedste garanti, for at komme hjem med et solidt produkt, der lever op til de strengeste krav om kvalitet. Men det stopper naturligvis ikke her, for vi sørger også for at presse priserne mest muligt i bund, så du kan spare endnu mere. Alt dette og mere til har gjort os til en af danskernes foretrukne forhandlere af elartikler på nettet.

Tidligere tænkte vi måske ikke så meget over, hvad termostaten på radiatorerne skulle kunne – for der var ikke så meget mere til termostaten, end blot at kunne regulere temperaturen. Men sådan er det bestemt ikke længere, og særligt ikke med de termostater til elradiatorer, som du finder her på siden. Flere af dem kommer nemlig med innovative funktioner, der gør brugen af radiatorerne endnu bedre og mere miljøvenlige. Eksempelvis kan du finde termostater med natsænkning, der blandt andet gør det muligt, at skrue ned for elradiatoren over natten, hvor du givetvis ikke har brug for så meget varme på badeværelset eller i gæsteværelset. Det er ikke blot godt for indeklimaet og energiregningen – det er også bedre for miljøet.

Hos WATTOO.DK søger vi hele tiden at kunne tilbyde et varieret og moderne udvalg af termostater til din el radiator, så du ved hvor du skal gå hen, når der er en brug for en ny. Har du spørgsmål til vores udvalg af billige termostater, elvarme eller andet, så sidder vi klar til at hjælpe dig godt videre. Her skal det være så nemt som muligt, at komme hjem med den helt rigtige termostat.

Se alle produkter i kategorien Elvarme - Elradiatorer

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os