Levering: 
Total inkl. moms: 
Indkøbskurv Til kassen

Euro dåser

Både Euro-dåser og LK-dåser er vigtige dele af elinstallationer, særligt i nybyggeri. Begge typer dåser er designet til at blive monteret i væggen, hvor de tjener som beskyttelsesbeholdere for ledningsforbindelser. LK's dåser, fra f.eks. LK Fuga-serien, er specielt designet til det danske marked og er en populær valgmulighed for mange elektrikere i Danmark. Disse dåser er designet til at være kompatible med forskellige rammetyper og kan installeres i pudsede vægge og forskellige byggematerialer som mursten og gasbeton. De kommer også i forskellige modulstørrelser, hvilket gør dem alsidige til forskellige formål.

Euro indmuringsdåser er en mere generel betegnelse for indmuringsdåser, der overholder europæiske standarder og er ikke begrænset til et specifikt mærke. Således kan specifikationer, funktioner og kvalitet variere afhængigt af producenten. Valget mellem Euro og LK indmuringsdåser vil i sidste ende afhænge af dine specifikke krav, såsom den type væg, du arbejder med, de elektriske enheder, du planlægger at installere, og dine præferencer i forhold til mærke og design.
forfradåse Ø74 D50mm for perilex halogenfri
Skaffevare - 6-10 hverdage
Kaiser afbryder-/stikkontaktdåser for materiel i h.t. europanorm. Forfra dåser anvendes til montering i lette vægge, som gips og trævægge. FX4 teknologi giver den hurtigst...
Varenr.: 
7917006352
100,00 kr.
pr. stk. | inkl. moms
Vis produktet